Въпрос към запознатите с нормативната уредба на РБ
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос към запознатите с нормативната уредба на РБ
Извинявам се за глупавата тема, но ме вълнува искренно...
Взеха ми книжката преди извесно време...Срока е 16 месеца след съд и така нататък+500лв...
От време на време "поразтъпчвам" колата, въпроса ми е ако ме хванат ченгарите (и ако не искат да хапнат подадените от мен парици, по една или друга причина), какво наказание следва?
Благодаря предварително.
Взеха ми книжката преди извесно време...Срока е 16 месеца след съд и така нататък+500лв...
От време на време "поразтъпчвам" колата, въпроса ми е ако ме хванат ченгарите (и ако не искат да хапнат подадените от мен парици, по една или друга причина), какво наказание следва?
Благодаря предварително.
ами един приятел му я бяха взели за 6 месеца+500лв, заради алкохол! Една вечер и той като теб не издържал и излязал да покара, и пак акт и глупости и му я взели за 1 година+още някаква сума! Но при него втория случай е бил по-особен пистолети, гоненици, засичане... и накрая дошла някаква патрлука
Мен ако питаш, аз до колкото знам цената за книжката е 150лв! Вече няколко човека ми го казаха! Плати ги и ще си спестиш време ядове и пари!

Мен ако питаш, аз до колкото знам цената за книжката е 150лв! Вече няколко човека ми го казаха! Плати ги и ще си спестиш време ядове и пари!
3 мнения
• Страница 1 от 1