Каква бира предпочитате!
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Има една бира в Украина - Нефилтрованое(белое) пиво... Направо е трепач. До сега по-хубава бира не сум пил. Една мътна такава е обаааче има ебати вкуса. Ся са пуснали и тумно нефилтрирано.
Но светлото е направоооо... няма туборг, няма бекс, няма Гинес и т.н. тва е бирата. Жалко че май само там си го праявт.
Да беха докарали тия от метро от нея. Щях да я изкупя сичката
Но светлото е направоооо... няма туборг, няма бекс, няма Гинес и т.н. тва е бирата. Жалко че май само там си го праявт.

Да беха докарали тия от метро от нея. Щях да я изкупя сичката

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
smg написа:Само Загорка
В "Загорка" има спирт. Не я харесвам.
От БГ бирите, "Каменица", "Шуменско" и на морето главно "Бургаско пиво", много е добро.
Ама и Вие сте едни пиячи на бира

Да караш Peugeot е страст!
Eva* написа:smg написа:Само Загорка
В "Загорка" има спирт. Не я харесвам.
От БГ бирите, "Каменица", "Шуменско" и на морето главно "Бургаско пиво", много е добро.
Ама и Вие сте едни пиячи на бираНа Събора в Казанлък три дни разнасях в багажника три каси бира "Каменица", добре, че помогна Василен.
![]()
За малко да си ги върна в София.
Хаха

Напоследък BECK`s.Скоро изпих три и разбрах че ключа бил в мен
А преди Стелла-та кефеше ама нещо я скофтиха
А пък принципно Загорката ме кефеше най-много ама от 2-3 и главата ме боли-и затва я смених
А незнам що но Каменицата ми е супер гадна-Нещо като Флирт при Водките
Трудно влиза и МНООООГО трудно излиза 

А преди Стелла-та кефеше ама нещо я скофтиха

А пък принципно Загорката ме кефеше най-много ама от 2-3 и главата ме боли-и затва я смених

А незнам що но Каменицата ми е супер гадна-Нещо като Флирт при Водките

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Ами аз като един сериозен биропиец (лятно време стигам до 8-9 на ден) ще направя своя анализ на изредените бири (според мене)
1. Каменица - хубава приятна бира, но понякога май доставят ментета, защото после ме боли глава.
2. Загорка - имаше навремето една "загорка - зелена капачка": светло без спирт, само пастьоризирано. Това е БИРАТА. А от сегашната ми се обрива устната кухина.
3. Ариана - предпочитам я най-вече заради цената. Пък и малко ми напомня "зелената капачка". Нали и Ариана е собственост на Загорка
4. Амстел - беше страхотен в началото, но това беше внос от Румъния. Когато се убедиха, че ще се купува, започнаха да я правят тука и естествено я развалиха.
5. Бекс - в момента е в положението на Амстел в началото. Дано не я развалят. А гърлото на шишето е страхотно. Все едно е правено за моята уста. Направо залепва и пиеш, пиеш, не ти се пуска чак. Пък и цената е много добра за качетвото.
6. Хайнекен - ами не съм я пробвал още (поне съм честен
)
И накрая заключението. Абе я ме не слушайте, а си пиите тази, която ви е най-вкусна.
Специално за Неопринта: двама сме бре
1. Каменица - хубава приятна бира, но понякога май доставят ментета, защото после ме боли глава.
2. Загорка - имаше навремето една "загорка - зелена капачка": светло без спирт, само пастьоризирано. Това е БИРАТА. А от сегашната ми се обрива устната кухина.
3. Ариана - предпочитам я най-вече заради цената. Пък и малко ми напомня "зелената капачка". Нали и Ариана е собственост на Загорка

4. Амстел - беше страхотен в началото, но това беше внос от Румъния. Когато се убедиха, че ще се купува, започнаха да я правят тука и естествено я развалиха.
5. Бекс - в момента е в положението на Амстел в началото. Дано не я развалят. А гърлото на шишето е страхотно. Все едно е правено за моята уста. Направо залепва и пиеш, пиеш, не ти се пуска чак. Пък и цената е много добра за качетвото.
6. Хайнекен - ами не съм я пробвал още (поне съм честен

И накрая заключението. Абе я ме не слушайте, а си пиите тази, която ви е най-вкусна.
Специално за Неопринта: двама сме бре

- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
Eva* написа:Ама и Вие сте едни пиячи на бираНа Събора в Казанлък три дни разнасях в багажника три каси бира "Каменица", добре, че помогна Василен.
![]()
За малко да си ги върна в София.
Не сме разбрали за съкровището. Ако и догодина доидеш с толко бира обади се ,а ние ще се погрижим.

- 54321
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 316 m43b19
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3