ЕКО 16.09.2004г. или голямата лудница
Модератор: Общи модератори
51 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
Ati брат ти си роден писател ... от това требва филм да се направи!
Точно така се чувствах и аз снощи
п.п. Този с Астра-а даде на куките някакъв лист - предполагам със номерата на колите ни ... не е коректна тази работа ами ние що не го попитахме какво му пречим ние там ...
друг път да си знаем !:cop:
Точно така се чувствах и аз снощи

п.п. Този с Астра-а даде на куките някакъв лист - предполагам със номерата на колите ни ... не е коректна тази работа ами ние що не го попитахме какво му пречим ние там ...

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Vasilen написа:Междувпрочем доколкото разбрах полицаите са били извикани от господина с опел астрата която беше спряла до мен и Неопринта, като дойдоха той се насочи към тях вероятно да каже защо се е обадил.
След като си размениха няколко думи въпросния господин с усмивка на уста и през зъби каза достатъчно високо за да го чуя
- Чао дупета!
ех, сега вече наистина ме е яд, че не останахме да му начупим каската на тоя

хората от бензиностанцията се кефиха и се хилиха, ако сме им пречили да са извикали те полицията, а не някой, който е решил сам да раздава правосъдие. Спор няма, никой не ни е карал да се въртим там и не е правилно, но щом хазяйна няма нищо напротив не виждам какво пречи на Опелджиев от съседния квартал.
Ма как ме хваща яд на такива акота.
Иначе за номерата с Пенчев мислихме как да не са видими нощно време, защото ако се загледате по снимки от гонки може нищо да не е излязло от снимката, но номерата светят като неонови.
Айде, моите коли не са на мое име, водят се на някой си и нямам проблем с това, но на вас може да ви правят спънки, макар и дребни, защото няма закон, забраняващ да се приближавам на 5 к оборота до бензиноколонката

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
да тоя с опела наистина даде нещо на куките(някакъв лист),а Ати полицаите не бяха толкова дружелюбни колкото ти ги описваш .Дойдоха при нас и ни казаха доста кисело"напуснете веднага".
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
ati написа:ех, сега вече наистина ме е яд, че не останахме да му начупим каската на тоя![]()
хората от бензиностанцията се кефиха и се хилиха, ако сме им пречили да са извикали те полицията...
Не сме ... аз лично попитах повечето служители дали им пречим ... ама тоя с опела се изниза като мокра връв че ако се бяхме усетили ... кабриолет щяхме да го направим

бтв и сто листа с номера да им даде по никакъв начин не могат да ни подведът под отговорност!
Най-голямата беля която може да стане ама трябваше да стане снощи е акт за хулиганство =>40 лв глоба в общината!
May the BMW force be with you!
- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
И аз съм доволен от вчерашната сбирка освен че Забелязхме(аз, Сами и Милър) как стрелката на Бензина бавно но славно тръгва към окото на резервоара,и след проведеният тест на Бояна съм Щастлив да разбера че Кораба Все още си апе каишката
нищо че е със спукано Гърне. 

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
MADVANIO написа:окото на резервоара
Казва се "Окото на дявола" и трябва да ти кажа че на мойта кола почти винаги дявола ме гледа с едно такова червеникаво оченце ... ма явно не сам мен

R.I.P Landikar
- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
rtzankov написа:MADVANIO написа:окото на резервоара
Казва се "Окото на дявола" и трябва да ти кажа че на мойта кола почти винаги дявола ме гледа с едно такова червеникаво оченце ... ма явно не сам мен
я го знам бре ама не искам да викам .... както се казва

- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
MADVANIO написа:...и след проведеният тест на Бояна съм Щастлив да разбера че Кораба Все още си апе каишкатанищо че е със спукано Гърне.
Да бе и се изгаври с моята скромна 5-ца ... ама ще тура аз турбото

May the BMW force be with you!
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Предполагам, че сте забелязали, че снощи бях със сина си. Хлапето е на 9 години, но до сега не беше присъствал на подобна сбирка. Иначе е много запален, даже си мисля, че е по-горд и от баща си с Е34-ката. Да не говориме, че последните 10 дни у нас се играе NFS Underground и повечето приказки са за дрифтове и драгове. Та снощи той гордо седна до мене, закопча си колана и се приготви за екшъна. При първото спускане по "Несторов" обаче ни хвана червено и изпуснахме основната група. За сметка на това обаче си направих един хуууууубав, последователен дрифт (2 пъти наляво и 2 пъти надясно) в посока "България" Настигнахме се с Дизела и направихме още едно кръгче. Тука е мястото да се извиня на групата, че ги зарязах, но аз останах с впечатлението, че са разбрали къде отиваме. На светофара на ОМВ се настигнахме с Пенчев и решихме да завъртиме обратно след Лукоил, защото едни се бяха праснали на кръстовището и там имаше полицаи (предполагам, че това са същите дето разтуриха сбирката). На следващия светофар групата пак се раздели на минали и чакащи зелено. (тук е мястото да поздравя всички за това, че карахте внимателно и нямаше пострадали, защото в "Снощен труп", опс, май не се казваше така ама вие се сещате, има подробно описани няколко случая от снощи с пишман-рацери) Аз тръгнах към Красна поляна и на широкото пак гаааааааааз, пушеци, писъци, а наляво, а надясно и айде към ОМВ. И точно преди да завия надясно - хоп пак червено. А там са и полицаите, и ударените коли, и навалица зяпачи. И по асфалта разлят антифриз. Тръгвам аз лекичко заради патрулката, но сърце не трае. Пък и си имам оправдание (има антифриз по пътя), давам газчица и колата тръъъъъъгва с вратите напред, ама мноооого тихо, а на мене ми едно такова хууууубаво, пък и никой от тарапаната не разбра какво стана. Но нали съм си тъпичък не съм разбрал, че народа не се е събрал на Екото, а на ОМВ и газ към "България". Е всяко зло за добро. Там имаше още хора, които тръгнахме към вярното място на срещата. Та думата ми беше за хлапето. По време на дрифтовете той много се кефеше. Но върха за него беше на ОМВто. Направо беше изключил. А днес сутринта какво разказва на майка си(уговорихме се да не споменава ние с него какво сме правили): "И дойде един Пенчев, качи 4 (четири)!!! човека в БМВто и 4 (четири)!!! гуми в багажника и като почна да рисува едни кръгчета по асфалта. И после спря на колонката да зареди, защото му свърши бензина." Абе Пенчев, що не станеш един даскал по геометрия бре. Даже и децата установиха, че ти е присърце. Пък и много харчи тая ламя.
Абе беше си незабравимо. Показахме, че Е34 не са неповратливи динозаври, позабавлявахме хората от бензиностанцията и Циганската махала. Аз трябваше да прибирам малкия и си тръгнахме точно преди да дойдат полицаите и по пътя решихме да караме бавно за да можеме да споделиме впечатления. Да де ама, който е луд е за цял живот. От там до Надежда-6 е много разтояние и на края аз май се поизнервих от кроткото каране и на последна спирка на 85 реших, че е дошъл момента да събудя квартала. За последно за вечерта. И със спокойно сърце легнах до госпожа Босева, която даже и нямаше представа какво е изтървала. Благодаря на всички за прекрасната вечер.

Абе беше си незабравимо. Показахме, че Е34 не са неповратливи динозаври, позабавлявахме хората от бензиностанцията и Циганската махала. Аз трябваше да прибирам малкия и си тръгнахме точно преди да дойдат полицаите и по пътя решихме да караме бавно за да можеме да споделиме впечатления. Да де ама, който е луд е за цял живот. От там до Надежда-6 е много разтояние и на края аз май се поизнервих от кроткото каране и на последна спирка на 85 реших, че е дошъл момента да събудя квартала. За последно за вечерта. И със спокойно сърце легнах до госпожа Босева, която даже и нямаше представа какво е изтървала. Благодаря на всички за прекрасната вечер.

- Новини
-
Вечерта найстина беше просто незабравима .....
Атииии, велик си!!!! Описа го прекрасно ..... Дрифтовете ги взимах малко предпазливо - уви, изпих три бири на Екото и не ми се щеше да направя грешна преценка но това не ми попречи да карам госпожицата на съседната седалка все пак да гледа пътя през страничното стъкло
Единственото, което ми помрачи малко настроението беше една катастрофа на бул. България .... Една кола се беше обърнала по таван малко след ОМВ-то .... за щастие на момчето му нямаше нищо, само беше в шок и не се наложи да го караме към болницата .... В тая връзка ви призовавам, когато видите катастрофа - спирайте - винаги може да се наложи с нещо да помогне някой а повечето лумпени въобще не си правят труда да спират и само зяпат за сеир....
Защо ли чакам с нетърпение следващия четвъртък .....

Атииии, велик си!!!! Описа го прекрасно ..... Дрифтовете ги взимах малко предпазливо - уви, изпих три бири на Екото и не ми се щеше да направя грешна преценка но това не ми попречи да карам госпожицата на съседната седалка все пак да гледа пътя през страничното стъкло

Единственото, което ми помрачи малко настроението беше една катастрофа на бул. България .... Една кола се беше обърнала по таван малко след ОМВ-то .... за щастие на момчето му нямаше нищо, само беше в шок и не се наложи да го караме към болницата .... В тая връзка ви призовавам, когато видите катастрофа - спирайте - винаги може да се наложи с нещо да помогне някой а повечето лумпени въобще не си правят труда да спират и само зяпат за сеир....
Защо ли чакам с нетърпение следващия четвъртък .....

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
А отсега слагам камерата да се зарежда! Липсваше един хубав бърн-аут само , но да се наяваме че следващия път ще има. Предлагам следващия четвъртък да обмислиме друго такова място подходящо за дрифтове и да направиме там лудницата 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
simple_man
Вектрата да не е една тъмно синя, невзрачна, хеджбег?
Иначе преживяването беше направо невероятно... като включиме към сметката и идването с МадВаньо... имаше някви рацерчета по цяриградското
И разтъпках малко шпера, че ме беше засърбял

Вектрата да не е една тъмно синя, невзрачна, хеджбег?
Иначе преживяването беше направо невероятно... като включиме към сметката и идването с МадВаньо... имаше някви рацерчета по цяриградското

И разтъпках малко шпера, че ме беше засърбял

- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
Penchev написа:... като включиме към сметката и идването с МадВаньо... имаше някви рацерчета по цяриградското![]()
![]()
![]()
И разтъпках малко шпера, че ме беше засърбял![]()
ааа рацери да искаш - Лекувам ги с бавноразвинтващият се шестак,ама като сме повечко е по-интересно

51 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4