На какъв автомобил карахте курсовете?
Модератор: Общи модератори
- raddy
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E30 сега:E90 N52B25
аз пък карах на един ужасен Мерц 123-ка дизел---модел края на 70-те
1,2--на едно место седи
иначе листовките с 2 грешки , на кормуването ме скъсаха на един лев завой - оттам ги мразя - сега ги атакувам с ръчната

1,2--на едно место седи

иначе листовките с 2 грешки , на кормуването ме скъсаха на един лев завой - оттам ги мразя - сега ги атакувам с ръчната

- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
- cypher_bg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 compact M41D17
- Мечтае да кара: Подводница.
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
- Steamdigger
- Потребител
-
разбита военна Лада
Няк`ва предказармена подготовка.Беше толкова разбита...добре че се прецака след мен на изпита 

- ickata16
- Потребител
-
- Кара: 530 dA
- Мечтае да кара: M5 G-power
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
- 33k
- младши ентусиаст
-
- Кара: .....
- Мечтае да кара: X6M
- карел
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 D E46
- Ivo318is
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ....318is
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Сега видях тази тема..
и реших и аз да попиша малко .
Аз първо карах за ''B''`на 2101 или както му казват Жигули . Тогава имаше и полигон и ''змиорка'' и ''софийски гараж''.От всичко най-много ми харсваше да правя ''софийският гараж''. Просто се очудвах как тази неповратлива лада правише тази маневра. Курсовете ги карах лятото и беше адска жега ,а с мен имаше още три мадами и инструктора винаги ни слагаше в едно и също време един след друг ,защото мен ме оставяше да карам на пологина ,а той ходеше с мадамите да пие кафе. Всеки който е карал Лада знае какъв ад е да въртиш този геврек ,но тогава такива бяха колите -Лада и Москвич, а и аз имах стимул ,защото месец преди да взема книжка ,татко купи ЛАДА 2107-ЧЕРВЕНО БОРДО с 5 скорости от ''Мототехника'' и се знаеше кой ще е кара вече
) .Изпитът го взех без гешка -бях ги заковал всичките когато проверяващият сложи шаблончето
) .После кормуването беше лесно и след като си взех изпита след месец и навърших 18 и ми излезе книжката. Отложиха ме с казармата ,защото щях да кандидатствам и реших междувременно да изкарам школа за ''C''-то ,защото исках в казармата шофьор . И какво ми оставаше преди казарма освен да се наживея . И хайде със семейната нова Лада по мадами .Ех какъв купон беше тогава - колко весело си беше с тази ладичка пък и какво парно имаше зимата само ..Винаги харесвах да го надувам яко ,че като се качат мадамки да се поразхвърлят ,а те тогава пичките как се лепяха -не е истина , а хем карах ладичка ... Абе хубаво си беше в онези времена и весело и животът спокоен - колите не се крадяха и всички стояха отвън на паркинг.Предполагам всеки преди да влезе в казармата така му се е живеело тъй ,че всеки има да споделя забавни истории , но нека не се отклоняваме от темата. След това за ''C'' -то за казармата кормуването го карах на ИФА . Беше зима и тогава си спомням в деня на изпита инструкторите как подгряваха с бензинова горелка ИФАТА , че всичко беше замръзнало ,а ние стояхме 3 часа на студа да чакаме .
Иначе на по-късен етап тази същата ладичка замина като топъл хляб за митото на 3-ката ,която си е докарах от Германия , а откак се качих на 3-ка BMW казах ,че няма да изневеря на марката и си спомних за онзи ''софийски гараж '' и като отидох един ден на онзи същият полигон и колко лесно го врътнах с Бимъра на половината място и си казах ,че за мен това е колата.После си взех и 5-цата и както виждате сега 5 години след тази случка не съм изневерил на марката и ако пак си сменям колата с кола от по-горен клас примерно 7-ца, пак ще е със синьо-бялата емблема
.Още повече, че сега имаме две бмв-та в семейството -моета 3-ка оставих на татко както той на времето ме зарадва с новата Лада ,а 5-цата на мен. Имам планове и за гаджето да и взимам някакво BMW, ама ще видим дали ще си го заслужи
))

Аз първо карах за ''B''`на 2101 или както му казват Жигули . Тогава имаше и полигон и ''змиорка'' и ''софийски гараж''.От всичко най-много ми харсваше да правя ''софийският гараж''. Просто се очудвах как тази неповратлива лада правише тази маневра. Курсовете ги карах лятото и беше адска жега ,а с мен имаше още три мадами и инструктора винаги ни слагаше в едно и също време един след друг ,защото мен ме оставяше да карам на пологина ,а той ходеше с мадамите да пие кафе. Всеки който е карал Лада знае какъв ад е да въртиш този геврек ,но тогава такива бяха колите -Лада и Москвич, а и аз имах стимул ,защото месец преди да взема книжка ,татко купи ЛАДА 2107-ЧЕРВЕНО БОРДО с 5 скорости от ''Мототехника'' и се знаеше кой ще е кара вече

Иначе на по-късен етап тази същата ладичка замина като топъл хляб за митото на 3-ката ,която си е докарах от Германия , а откак се качих на 3-ка BMW казах ,че няма да изневеря на марката и си спомних за онзи ''софийски гараж '' и като отидох един ден на онзи същият полигон и колко лесно го врътнах с Бимъра на половината място и си казах ,че за мен това е колата.После си взех и 5-цата и както виждате сега 5 години след тази случка не съм изневерил на марката и ако пак си сменям колата с кола от по-горен клас примерно 7-ца, пак ще е със синьо-бялата емблема

- gugichamp
- младши ентусиаст
-
Преди 10 г. карах на Орел "Кадет"искаш там те вози,тип замръзнала "капка",който като загрееше едвам вървеше и гаснеше

от свинята лебед не става...