Сабиране Само на е30-ки :Р
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- ico-bmw
- ентусиаст
-
- Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
тук до нас на околовръстното гледам,че се събират много е30ки---ма са без шофьори и без гуми
-майтапя се ве--имам си и е30ка за такива сбирки

-майтапя се ве--имам си и е30ка за такива сбирки

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- BMWfenomen
- младши ентусиаст
-
aз съм от левски мога да доида :-) междудругото в квартала обикаля една страшна черна мтех е30ска не знам с какъв мотор е но е страшна
хмм междудругото да споделя една случка със въпросното място.....един ден съм захапал ножа газз газз по булеварда газзз и си викам глеи са къв обратен правя на отклонението за враждебна...вартим се аз едвам ударжах колата и гледам от бензиностанцията излиза фронтално срещу мен (в насрешното) друга е30ска с 4-5 човека вътре замалко да ги смажа....защо подяволите излизат от място което е забранено и карат в насрещното само и само да не заобиколят булеварда.....

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Сички сте отсреща ве... Е30-ките 3 те са както следва : Моята снежинка, на КРЕТЕН-чо неговата снижинка и на porostorm бежовата убавица.
ма нещо тая седмица са само 2-те бели, ще има филма едната ремонтира другата 

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
.
Аз сьм За!! моита не е убавица ама...може да доида!даи точен адреЗ
Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.
deyan-enchev написа:Сички сте отсреща ве... Е30-ките 3 те са както следва : Моята снежинка, на КРЕТЕН-чо неговата снижинка и на porostorm бежовата убавица.ма нещо тая седмица са само 2-те бели, ще има филма едната ремонтира другата
Ами тази Красавица в галерията ми каде я забрави и тя в Младост 1а (а има и още скрити лимонки)

- ico-bmw
- ентусиаст
-
Адреса: Точно на входа на Кв. Враждебна има 1 ГАЗОСТАНЦИЯ(няма как да не я види6) и се сабираме сътре в гасостанцията.След Квартал Левски продължаваш само направо и няма как да не го видиш. Има и място за пилеж, въртеж и други простотии.
От вас зависи кога ви е одобно на повечето колеги значи аз предлагам Утре събота(19.07.2008) да се съберем там. Аз ще съм там от 9:30 със мой приятелчета с е30-ки и ще ви чакам ако имате въпроси за по Подробно описание на мястото:
Телефон: 0889 12 84 45
А за:
BMWfenomen:
Taka e30 се вижда веднъж в живота външно е като:

Самоче е със оригинални Джанти на М-ка. Просто нямам думи да ви я опиша трябва да се види
От вас зависи кога ви е одобно на повечето колеги значи аз предлагам Утре събота(19.07.2008) да се съберем там. Аз ще съм там от 9:30 със мой приятелчета с е30-ки и ще ви чакам ако имате въпроси за по Подробно описание на мястото:
Телефон: 0889 12 84 45
А за:

BMWfenomen:
Във Враждебна има една Е30 М3 Мотор 335 (шестак) видях го със собствените си очи. Сички екстри. На момчето баща му е първи собсвеник и му е завещал на него. Отзаде пише Limited Edition.междудругото в квартала обикаля една страшна черна мтех е30ска не знам с какъв мотор е но е страшна
Taka e30 се вижда веднъж в живота външно е като:

Самоче е със оригинални Джанти на М-ка. Просто нямам думи да ви я опиша трябва да се види

- ico-bmw
- ентусиаст
-
Значи не е същия. Защото той нея продава, както казах бащаму я е завещал като е починал. Просто уникално бмв аз незнам кои би рподал такова бмв просто незнам
Та да знаят сички който четат форума значи аз и брат ми идвамата с е30-ки ще ви чакаме на газостанцията на враждебна, ще сме там от 9:30. Надявам се че се някой ще дойде

Та да знаят сички който четат форума значи аз и брат ми идвамата с е30-ки ще ви чакаме на газостанцията на враждебна, ще сме там от 9:30. Надявам се че се някой ще дойде

Последно сьбота или неделя,и часico-bmw написа:значи ако искате знаетели каде е входа на Кв Враждебна ? ина една газостанция и е супер има супер право място и за въртене и за сичко. Ако искате в неделя (тази неделя) да се съберем там, аз ще съм там от 22:00 и ще ви чакам надявам се да дойде някойАко някой не го знае кадее нека ми пише ЛС. Иначе ако го знаете Стадион Герена(кв. Сухата Река) продължавате само направо минавате квартал Левски, Направо и има табелка Враждебна наляво и точно има една газостанция аз ще съм там стига да доидете...
Както казах ако някой иска да му го убясна по подробно да ми пише ЛС...
СУГУРЕН СЪМ ЧЕ МЯСТОТО ЩЕ ВИ ХАРЕСА...
________________________________![]()
Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.
- ico-bmw
- ентусиаст
-
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
sicbul написа:deyan-enchev написа:Сички сте отсреща ве... Е30-ките 3 те са както следва : Моята снежинка, на КРЕТЕН-чо неговата снижинка и на porostorm бежовата убавица.ма нещо тая седмица са само 2-те бели, ще има филма едната ремонтира другата
Ами тази Красавица в галерията ми каде я забрави и тя в Младост 1а (а има и още скрити лимонки)![]()
![]()
ма си траеш и ти а

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
ico-bmw написа:СЪБОТА(ДНЕС) ОТ 22:00 ОСТАВА ПОСЛЕДНО!!!![]()
аве я прати от Бг мапс адреса да го видя къде е тва че не моа се ориентирам.... направи един PrintScreen и го постни тука

- ico-bmw
- ентусиаст
-
http://bgmaps.com/map.asp?sid=7ca513945 ... &x=17&y=10
ЕТО ТИ КАДЕ Е ВРАЖДЕБНА ВЕЧЕ СЕ УРИЕНТИРАШ ТО Е ТОчНО НА ВХОДА НА ВРАЖДЕБНА. обади ми се ако неможеж да го намериш 0889 12 84 45 и ако искаш ще се разбереме да се чакаме със тебе(deyan-enchev) и със секи които искса на стадион герена. Ако си съгласен ми пиши...
ЕТО ТИ КАДЕ Е ВРАЖДЕБНА ВЕЧЕ СЕ УРИЕНТИРАШ ТО Е ТОчНО НА ВХОДА НА ВРАЖДЕБНА. обади ми се ако неможеж да го намериш 0889 12 84 45 и ако искаш ще се разбереме да се чакаме със тебе(deyan-enchev) и със секи които искса на стадион герена. Ако си съгласен ми пиши...