Кой ви купи колата?
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Кой ви купи колата?
Бъдете честни!
Аз да кажа за себе си - бащата помогна наполовина горе-долу все пак бях на 17 като я купувахме аз съм доволен от себе си колкото можах се включих, а вече не се издържаше да чакам - много се бях надъхал за Е30-ка (главно от тоя форум)

Аз да кажа за себе си - бащата помогна наполовина горе-долу все пак бях на 17 като я купувахме аз съм доволен от себе си колкото можах се включих, а вече не се издържаше да чакам - много се бях надъхал за Е30-ка (главно от тоя форум)

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
на мене тати ми я подари за 18-тия рожден ден 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- DILDO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30;Е65
- Мечтае да кара: Е30
Re: Кой ви купи колата?
b2 написа:много се бях надъхал за Е30-ка (главно от тоя форум)
Що ли ми е познато това състояние ??? каде погледна и все 318ис виждам,ама ще трябва да побачкам май още,не че нашите немогат да си го позволят ама сам си е по-"сладко"
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
ко му е по-сладкото - от работа се затъпява, особено на тез пусти млади години
, пък и щом вашите могат да си го позволят, направо почвай със врънкането, кажи им че са назаем ще връщаш като пораснеш
Иначе Е30-ката е голяма мания, направо съм среднощния ездач много злобно гледа и ръмжи из тъмните улици ама да не се отплесваме от темата
П.С. - Най-вече да отговорят пичовете със Е34/36/46 , че 3-4бона за 30-ка се намират ама на другите им е по-дебела работата и по трудно се сабират тея пари на 18год

Иначе Е30-ката е голяма мания, направо съм среднощния ездач много злобно гледа и ръмжи из тъмните улици ама да не се отплесваме от темата
П.С. - Най-вече да отговорят пичовете със Е34/36/46 , че 3-4бона за 30-ка се намират ама на другите им е по-дебела работата и по трудно се сабират тея пари на 18год

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
и трите ми коли сам си ги купих, без мама и тате. Първата, когато бях на 17, и колкото и да ви е смешно започнах да събирам на 14, когато за първи път прекарах лятото работейки в сервиз. А, и книжката сам си я платих, след време ми дадоха някакви пари родителите, но като цяло всичко сам съм си купил.
Е, бараки са, но са си изцяло мои.
Ати
Е, бараки са, но са си изцяло мои.
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
... и не съм пръч - да си имаме уважението....
карам от 21 годишен и никога никой не ми е купувал нищо за колите, да не говориме за цели коли...
всичките лабиринти, капани, пързалки и увеселителни паркове на живота съм си ги финансирал сам...
а за z3-то... де да беше толкова лесно и да се минава само със това...

карам от 21 годишен и никога никой не ми е купувал нищо за колите, да не говориме за цели коли...
всичките лабиринти, капани, пързалки и увеселителни паркове на живота съм си ги финансирал сам...
а за z3-то... де да беше толкова лесно и да се минава само със това...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- vaskoto1
- кандидат ентусиаст
-
alx написа:... и не съм пръч - да си имаме уважението....![]()
хихихихихихи така де! да не сме за изхвърляне зер!

сори за офф-а.
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Бандит съм и подарих на сегашната си ку*ва Z3

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
аз пък търкалям на бащата таралясниците..... 

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
първата кола мия подариха насхите старияяяяяяяяяяяя семеен форд него го блокирах и го продадох пак парите ги похар4их цяла година изплаштах другия форд и сам си го купих но вътре в сарцето мие любимата бима сабрах пари4ки за няколко месеца и сам сия купих и сам сия сервизирам общо взето вси4ко сам си купувам и сам супер щастлив каквоти и да имам сие на мое име всяка техника или каквото и да е сие само мое и сам го изработил с много труд и сам си го купил с гордост
но бмв то е това ве4е си го зех с желание и много хъс
е то тук е момента да благодаря на вси4ки в този форум от както го посештавам любовта кам тази марка е безграни4на и благодарение на вас аз още го имам и изкам да го имам дълги години.ина4е досега да сам се отказал ,сега дори имам желание за по мощен мотро и за много адреналин
БЛАГОДАРЯ ВИ
но бмв то е това ве4е си го зех с желание и много хъс
е то тук е момента да благодаря на вси4ки в този форум от както го посештавам любовта кам тази марка е безграни4на и благодарение на вас аз още го имам и изкам да го имам дълги години.ина4е досега да сам се отказал ,сега дори имам желание за по мощен мотро и за много адреналин
БЛАГОДАРЯ ВИ

- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
Първо си купих една жигула със парите от закуските и някоя друга далаверка. Бартеросах я за пежото с баща ми ( изгодно нали). А бмв-тата съм си ги копувал сам баща ми каза ,че като искам да си троша главата да си я троша с моите пари. И за щастие или нещастие никои неиска да спонсорира проекта ми.
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Първата ми кола я купих на 18-тата си годишнина с първата заплата в Германия беше едно старо АУДИ 100, купе 43 за запознатите, беше 5 цилиндрово 136 кс автоматик с всички екстри
Втората ми кола беше форд ескорт пак дърт 78 год производство, след като го потроших го изхвърлих и си купих форд ескорт от по новите, него го продадох и додадох за едно орле ГСИ (ноу въреше, от тогава май мразим голфовете) после нещата не бяха много добри и продадох ГСИ-то и си купих един нисан чери 1.0 л мъкаааа едва върви ама харчеше 5.5 извънградско и 7 градско(е тогава намразих малките коли) след 4 години тормоз на нисана го продадох на една морга
и купих Вектра която впрочем още имам след 3 години търкаляне на Вектрата дойде момента за БМВ-то гледах и карах около 30-40 коли Мерцедес 124, АУДИ 100 и А6, Опел Омега ... вервайте ми в момента в който се качих на БМВ-то вътрешно си казах ТОВА Е МОЯТА КОЛА !
Дано не съм ви досадил е та така в живота си каквото съм си купил съм го купил сам

Втората ми кола беше форд ескорт пак дърт 78 год производство, след като го потроших го изхвърлих и си купих форд ескорт от по новите, него го продадох и додадох за едно орле ГСИ (ноу въреше, от тогава май мразим голфовете) после нещата не бяха много добри и продадох ГСИ-то и си купих един нисан чери 1.0 л мъкаааа едва върви ама харчеше 5.5 извънградско и 7 градско(е тогава намразих малките коли) след 4 години тормоз на нисана го продадох на една морга

Дано не съм ви досадил е та така в живота си каквото съм си купил съм го купил сам

May the BMW force be with you!
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
За първата ми кола-Опел Кадет,наште ми помогнаха с 1000 лв.Тя
излезе 4000 лв.БМВ-то обаче си го купих с изцяло мои пари и съм
много доволен от този факт.
излезе 4000 лв.БМВ-то обаче си го купих с изцяло мои пари и съм
много доволен от този факт.
27 мнения