760 линейка
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
760 линейка
Вече имаше такава тема, но май е локната. Както и да е, нормално ли е според вас точно кола за половин милион лева да им трябва. Вярно бърза, но из града и по скромен автомобил ще се придвижва също толкова бръзо. Можеше да купят KIA, FORD и тнт, и да оборудват още поне 10 линейки за тия пари.
The Throttle remains in sport mode, the DSC is off and the smile just gets wider and wider!
идеята е друга. че тези коли- на тези пари - са нефункционални. а PR-а - лош.
за тези пари (за 14 коли) можеха да се вземат няколко последна дума на техниката линейки.. или 1-2 хеликоптера.
може да има 1-2 такива за обслужване на правителствените ескорти, но толкова...
а така- е подигравка. капитализъм не значи феодализъм- тия понятия в бг се бъркат много...
за тези пари (за 14 коли) можеха да се вземат няколко последна дума на техниката линейки.. или 1-2 хеликоптера.
може да има 1-2 такива за обслужване на правителствените ескорти, но толкова...
а така- е подигравка. капитализъм не значи феодализъм- тия понятия в бг се бъркат много...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
L.e.x.x. написа:Да правят каквото искат нали тия
пари няма да ми ги дадат на мен
баси и великата мисъл - стадо овце - това сме ние
- soreman
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E65 730d
Извиянвайте за закъснелият ми отговор, но от иформацията която имам става въпрос за следното нещо: 760-иките ще се ползват от операционни екипи за да ходят до провинцията за спешни операции, т.е. във всяка болница има операционна, но проблема е екипът, така че идеята е добри екипи да могат по спешност да се придвижват бързо и да спасяват хора извън София, където няма толкова високо квалифицирани и опитни хирурзи и екипи. Колите наистина са дадени безплатно от Камор доколкото разбрах за 6 месеца, като след това може би ще им ги оставят. Това което Туртело е писал в предишната тема за фирмената тайна предполагам става въпрос за това че от Камор ще бъдат купени едно прилично количество линейки. И не не може на цена от 260k евро да вземат линейки вместо тях - поради простият факт че една добре оборудвана линейка струва 1 милион евро. Предполагам схващате идеята - взимаш модерни линейки - дават ти като бонус малко 760-ици.
Така че не се стряскайте, всичко е точно, няма някакви далавери както се опитват да го изкарат в медиите!

Така че не се стряскайте, всичко е точно, няма някакви далавери както се опитват да го изкарат в медиите!
- soreman
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E65 730d
13 мнения
• Страница 1 от 1