Едно време

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Едно време

Мнение от ati » 21 Сеп 2004, 21:23

Седя си пред компютъра. Изморен съм. Не съм си виждал колата вече два дни. И ми е тъпо, кофти и съм изнервен. И си спомням. Нахлуват някакви откъслечни спомени в главата ми и решавам да ги напиша. Спонтанни мисли. Мисли за това какво беше тук преди 2 години. Как бяхме 190 човека във форума, от които писахме 30. Спомени за двамата Росенци, за манията, с която си записвахме дискове с БМВФилмс (Андро, помня как ми го подари една неделя, не съм забравил) и как седяхме с Андро да превеждаме и да им качваме субтитри (за Стар още не съм му ги пратил). Спомням си как всички бяха набрали на Парадокса и той беше единствения ни яд тогава, а му обръщаха внимание, защото личеше, че е просто неориентиран в знанията си, но не и тъп, макар успешно да се правеше на такъв. Какъв смях падна с разговора на неговия баща с Шумахер, записан от Алпината :D Спомням си единствената тогава дама във форума - Дива Котка, която заедно с ФнФ ме подкрепиха в идеята да започнем да се събираме някъде седмично. Спомням си, че идеята ми дойде, четейки стреетрацерс.хит.бг . И си помислих - ех, защо не и ние. Спомням си как се разбирахме да се виждаме в чата и как Андро ми помогна да се осъществи първата редовна сбирка на БМВ-ентусиасти. Оттогава му дължа една бира, но тогава не знаех, че не пие. Спомням си как се бях изтупал с най-хубавите си дрехи и как ми се бе свил стомаха преди заветната среща - БМВ и то в БГ, очаквах да видя някакви мамини синчета и мутри, а каква беше моята изненада, когато видях счупените ГСМ-и на масата и факта, че повечето ядяха в студентския стол, за да имат пари за бензин. Спомням си Петър с ис-ката, който беше потребител Но 200 и получи подаръци - каталози. Спомням си как ме върна Алпината, като ме втрещи, връщайки при 80 втора на Цариградско. Спомням си първата съвместна среща с Боксер клуба, чийто член бях тогава (малко преди Явор да напусне) и благодарение на които знаем "нашето" Еко, което беше тяхно. Спомням си как Да_Улф идваше всяка седмица от Враца с още 2 БМВ-та и си тръгваше след това обратно - е това е Мания. Веднъж се събрахме (по-скоро в мое присъствие се събраха, защото бях още с костенурка) 8 БМВ-та и бяхме така :shock: колко много коли. И все е-30ски. Спомням си (а и имам на видео) как с костенурката водих няколко БМВ-та за първи път на Еко. Спомням си (и пак имам на видео в чекмеджето на бюрото, на което е компютъра, от който пиша) картинг-шампионата, които правихме, а аз бях независимата медия - костенурка на разходка. Спомням си какви яки рангове беше измислил Андро и колко се смяхме на ранга на ФнФ. Спомням си маняшките постове на Роската и макар за някой неща да не бяхме прави всички, които защитаваха някоя друга марка (примерно кадилак и неговото осветление на педалите :wink: ) биваха яко оплювани и не смееха да гъгнат. Несправедливо, но приятно. Спомням си експлозивното разрастване на форума през последвалата пролет и невероятния втори национален събор. Спомням си разходките, спомням си Бип, който се въртеше на кръстовищата, спомням си БМВ323, който идваше от Самоков за сбирките. Спомням си Асен_Х, който праскаше страшни рими и Вайпъра, който си искаше отстъпките. А Явор - него още тогава не му трябваха отстъпки. Спомням си за първата акула в софийския отбор (без да броим бялата е21 с М лентите, защото човека се затри) - тази на Бавареца. Спомням си страшните постове на тема жени на Бат Булли и Бат Алекс, който заедно с Казака пък не виждаха нищо друго, освен Е30-ски. Спомням си един от малкото тогава хора отдалеч - Алекс_320_Кабрио.Спомянам си Мад-отбора - един от най-големите наказачи на малки и големи бегачки. Бяхме малък, но силен отбор, устремен към една цел - да се забавляваме с колите си и да популяризираме този клуб, посволявайки на повече като нас да се насладят на тази тръпка. И двете постигнахме с цената на много труд от всеки Един(единствения маняк освен мен по онова време, който не караше БМВ).
Има много неща, които не съм споменал, защото ще стане дълго, а и е лично между мен и останалите, но тези мигове ме крепят в трудни времена, и ме радват в по-леки периоди. Защото знам, че имам страхотни приятели тук, които са го показали неведнъж.
Ех, спомени....
Последна промяна ati на 21 Сеп 2004, 21:35, променена общо 1 път
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 21 Сеп 2004, 21:29

НАЙ ЧИСТОСЬРДЕЧНО , ТИ СВАЛЯМ ШАПКА
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

кандидат ентусиаст
Аватар

:)

Мнение от Bobi » 22 Сеп 2004, 0:05

:bowdown: :b :bowdown: :bowdown: owdown:

ПсихопатVANIO
ПсихопатVANIO
Аватар
Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
Мечтае да кара: BMW E24

Мнение от MadVanio » 22 Сеп 2004, 5:58

По Скоро Трябваше да почнеш :arrow: ...Имало Едно Времее... -
Иначе още не ти изневерява паметта :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: скутЕрЕ!
Мечтае да кара: Перлини :))))

Мнение от moto » 22 Сеп 2004, 11:24

:bowdown:
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 22 Сеп 2004, 11:28

Ати,Ати ......както обикновенно на върха... :yes: :bowdown:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 22 Сеп 2004, 14:50

Щом сме потънали в спомени ....

Спомням си как щом задам въпрос някъде из форума, след два часа имаше поне петима отговорили и то с изчерпателна и полезна информация. Спомням си как от Дир.БГ форума се прехвърли тук. Бях 25-ия регистрирал се но започнах да пиша месеци след това, иначе само четях и се възхищавах. Спомням си как един неделен следобед се разхождах в Банкя и се радвах на първото ми БМВ - 316-ката и видях една малка но будеща възхищение БМВ колона... Помня разказите на Андро за първото му посещение на гонки на Бояна, разказите на Ати за всяка една среща, майтапите на Роската за ръждивите Опели, японските трупчета и т.н.... Ех, спомени.....

Храбрият Свинар
Аватар
Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),

Мнение от Alex 320i Cabrio » 22 Сеп 2004, 14:55

Аз пък помня как Андро ме зариби от международния форум на Е30 само около 1 месец след като си бях купил кабриото... И както казват тук - "Останалото е История"...

П.П. Кабриото го купих без дори да съм го карал... :oops: Ма зор за BMW... :oops:
Power is Nothing Without Insanity

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ISATIS » 22 Сеп 2004, 16:15

А всички вие идея си нямате колко ме е яд, че съм изтървал тези "златни времена" за клуба..... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Аз и сега 98 % от времето, което прекарвам във форума , го прекарвам в архивите,за да чета същите тези маняшки постове на Роската, Андро и още мноого стари и знаещи БМВ ентусиасти, и както си чета там, ми става винаги още по-кофти какви времена сам пропуснал :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Блазе ви на вас, които сте били не само свидетели, а и участници в историята на Клуба!
СВАЛЯМ ВИ ШАПКА наистина най-чистосърдечно!!!!!

Кой кашля?
Аватар
Кара: D779676

Мнение от Nikolay1 » 22 Сеп 2004, 16:58

Като човек имал удоволствието да чете форума по онова време и сравнявайки го с това което е сега, единственото което мога да "кажа" е :arrow: :bcry:
Последна промяна Nikolay1 на 22 Сеп 2004, 17:10, променена общо 1 път
Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 22 Сеп 2004, 17:01

Асене, http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=1862 :)
Това беше един от дните които няма да забравя, беше точно на рожденният ми ден, беше страшен подарък това преживяване :P
Тогава ни качи Иво Fast & Furious събрахме се и отидохме в Saloon-a преди Банкя, там чакахме 2 часа поръчките, междувременно на паркинга беше станала лудница, поне 15 БМВ-та, дойде Андро и някой се оплака че виското му не зацепва, след което Андро каза как си го проверява, извади един вестник, запали колата , сгъна вестника и го ръгна към перката. След което горкия вестник мина през перките на всички вълци седящи на паркинга :mha:
След като така и не дочакахме поръчките си, тръгнахме към Банкя където ни видял Асен, така и не намерихме заведение. Иво си тръгна и се качихме в Палавата 16-ка на ЛендШарк, последва зверска ръчка със около 190-200 по шосето към Банкя, усетих тогава за първи път какво значи шпер и как се мята колата по завоите с него.
Седнахме в една пицария в люлин, хапнахме добре, и се запътихме към Пол Позишън-а в Дружба да покараме картинг, натам се возихме при Сашо Алпината, който също не изложи неговата Е30-ка.
Последва страшно каране на картинги, и дойде време да се прибираме. Качихме се с Ати във Вектрата на Вектра 1.4+ която също се оказа страшно палава :P
Абе шоу си беше :D
А пък незнам дали някой помни Снежното състезание и как Ати въртеше костенурката :)
Толкова незабравими преживявания съм насъбрал покрай този клуб не е истина :!:
Миналия четвъртък прибавих още едно такова с Миднайт дрифта който направихме.
Абе пичове луди стеееее :twisted:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '89 BMW 320i Coupe

Мнение от VEYRON » 22 Сеп 2004, 17:39

Stormer написа:Като човек имал удоволствието да чете форума по онова време и сравнявайки го с това което е сега, единственото което мога да "кажа" е :arrow: :bcry:

аз също съжалявам, но просто беше въпрос на време да стане така... :? Но все пак всяко зло за добро ... :wink:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wizi » 22 Сеп 2004, 19:00

:D Ех, брат Ати - готина работа са това спомените, истина е.
Аз примерно си спомням как бяхме още в дир.бг "вашия" БМВ форум и "нашия" Ауди форум и как чат-пат пускахме по някое друго около във вражеския лагер дали не е случайно удобен момент да се драсне някои друг уеееко заядлив постинг (от моя страна колко ли пъти... :oops: ), все едно да ръчнеш с пръчка в жартта. Спомям си най-силно адаша ми ЛандШарк, защото просто с него винаги бяхме в опозиция :D но винаги с достатъчно респект и от двете страни!
Помня също така как имаше един момент на "озряване" като че ли и форумите придобиха малко по-сериозен вид... Вие се преместихте със собствен сайт, написахте си правилник за спазване и всичко стана съвсем истинско.

Казвал съм го и преди, макар и не тук в този форум, но едва ли има някоя друга марка с толкова много и толкова предани фенове като вас - феновете на БМВ. Най-искрено Ви свалям ви шапка всеки път когато се сетя тези неща, вярвай ми!

Респект!

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 22 Сеп 2004, 19:07

ИСТИНСКИТЕ СПОМЕНИ ОСТАВАТ :!:
И ЗАВИНАГИ ше топлят ентусиястките ни сърца :!:
Независимо кой с кво се придвижва от точка А до точка Б :!:
Важното е че сме тук заради ИДЕЯТА :!:
ИМЕННО :arrow: Манията ни към БМВ
Респект :wave:

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 22 Сеп 2004, 22:15

Wizi - много благодаря за думите, брат, знаеш колко значат за мен, изречени пред всички тук.
Благодаря и на всички, които се включиха, наистина е прекрасно да видишм, че тези неща не са потънали в забрава и все още се помнят с добро.
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Следваща

Назад към Извън Темата