Губи мошност 525тдс (над 5'000 об/мин)
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
			16 мнения
			 • Страница 1 от 2 • 1, 2

Губи мошност 525тдс (над 5'000 об/мин)
Здравейте, 
от скоро и аз съм собственик на BMW, още не мога да кажа горд, но скоро и това ще стане. Като всички начинаещи и аз имам някои въпроси:
1. На 2-ра скорост като стигне до 5000 оборота и забива-спира да ускорява, това нормално ли е?
			от скоро и аз съм собственик на BMW, още не мога да кажа горд, но скоро и това ще стане. Като всички начинаещи и аз имам някои въпроси:
1. На 2-ра скорост като стигне до 5000 оборота и забива-спира да ускорява, това нормално ли е?
ЛИТНАХ ОТ КЪЩИ С БМВ-ТО.....
		- asasin18
- ентусиаст
- 

- Кара: е70 sd
Колега добре дошъл във форума.
Само искам да те питам ти нафтата до колко оборота искаш да я вкараш след 5000 ???? Мини на 3та, или опищи по - точно проблема Колата ти не е М3, а е ТДС КОМБИ
 Колата ти не е М3, а е ТДС КОМБИ  

Само искам да те питам ти нафтата до колко оборота искаш да я вкараш след 5000 ???? Мини на 3та, или опищи по - точно проблема
- BoyVel
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: E39 528iA вече:)
koman4i написа:Благодаря,за бързите
отговори,това ми е първата дизелова кола и затова питам.Минавам на 2-ри вапрос-нещо чука от долу когато освободя от скорост и двигателят има неравномерни вибрации що е то?Данке
Абе човек , ти да не мислиш че тук са събрани врачки и гадаят
 Обясни   малко  по  подробно. Нещо  чукало. Ами  виж  да  не  би  някой  да  иска  да  влиза   отдолу.
   Обясни   малко  по  подробно. Нещо  чукало. Ами  виж  да  не  би  някой  да  иска  да  влиза   отдолу.  Айде  давай  със  3-ят  въпрос.
  Айде  давай  със  3-ят  въпрос.
- iii
- кандидат ентусиаст
- 

- Детайли за колата: www.transmaks.com
- Kartoff
- младши ентусиаст
- 

- Кара: F11 535xd LCI
Ха ха ха не искало да върви   Абе ти как искаш да върви при положение, че тоя мотор се кара мах до 4800 а ти 5000 си направил ? И не дей да се чудиш какво трака при положение, че караш дизел - нормално е да има тракане и доволно вибрации... Пази си колата, че така ако я караш няма да живее дълго
 Абе ти как искаш да върви при положение, че тоя мотор се кара мах до 4800 а ти 5000 си направил ? И не дей да се чудиш какво трака при положение, че караш дизел - нормално е да има тракане и доволно вибрации... Пази си колата, че така ако я караш няма да живее дълго  

Абе ти как искаш да върви при положение, че тоя мотор се кара мах до 4800 а ти 5000 си направил ? И не дей да се чудиш какво трака при положение, че караш дизел - нормално е да има тракане и доволно вибрации... Пази си колата, че така ако я караш няма да живее дълго
Сега вече знам повече за тези коли ,благодаря на всички много ми помогнахте между другото колата е в много добро състояние и не виждам защо да и са преброени дните с едно вкарване червеното.Тези коли за дни ли са направени или за години?А чукането не идва от двигателя,аот някъде от долу под шофъора и като натисна съединитела изчезва,а сега да видим?
			ЛИТНАХ ОТ КЪЩИ С БМВ-ТО.....
		- Lexus
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: E39 2003 525i Touring
- ICE
- Ледения
- 

- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Възможна и много вероятна причина са също така и двата тампона на двигателя. Съветвам да провериш първо тях. Лесно се вижда, особено при единия, когато има проблем. Сменят се и двата! 

koman4i написа:Сега вече знам повече за тези коли ,благодаря на всички много ми помогнахте между другото колата е в много добро състояние и не виждам защо да и са преброени дните с едно вкарване червеното.Тези коли за дни ли са направени или за години?
абе то за години си е направено, ама с това каране да не пукнеш главата само че после бая кинти ще дадеш за ремонти

- krasikamex
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: `05 E61 530d
Колега и мойто комби трака от време на време по същия начин, вероятно е от демфер или нещо такова, оправя се със смяна на целия съединител които струва над 1500, не знам точно. 
Вече повече от година карам така и съм минал 60-70 000 км.
Ако те дразни тракането на празен ход /мен ме дразни/ пробвай да подадеш малко газ, до около 1000 оборота, при мен над тези обороти не трака.

Вече повече от година карам така и съм минал 60-70 000 км.
Ако те дразни тракането на празен ход /мен ме дразни/ пробвай да подадеш малко газ, до около 1000 оборота, при мен над тези обороти не трака.
- M_krika
- младши ентусиаст
- 

- Кара: E70 4.0d и F15 M50d
- Мечтае да кара: BMW
И в краина сметка разбра ли от какжо е тожа тракане и моето трака на свободна само като е загряла колата и скоросния лост леко се покла6та  

Rise Of The Machines-Only The Strong Will Survive

16 мнения
			 • Страница 1 от 2 • 1, 2