Турски му ра'оти...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Турски му ра'оти...

Мнение от SKISA » 26 Юли 2008, 14:43

бе те беха и морски,ма...!
ше почна отзад-напред ,така-както треаше да се случат нещата ,за да остане некъв добър спомен от тая почивка ,ма нейсе...!
сутринта се прибрах след 17часово/седемнайсет часово/ пътуване от Кушадасъ до София!!!1000км!!! не че нещо Е60ката не върви!върви си даже много! и с много багаж си върви! бях качил около 500кг живо + неживо тегло вътре и си набира,разход за около 2600км-10,8л , средна скорост-80км/ч . общо взето колата се представи на топ-ниво ,ма то тва си е ясно и не е за разказване!
та да подкарам от лошото към убавото! снощи на ихтиман заваля и това само показа,че избора ми на гуми е добър/Гудиър-Ф1-Асиметрик/ малко преди калугерово един турчин се беше врязал с Тюран или некъв ван в един камион отзад и се беше напраил с целата сган вътре на нуждаещ се от пожарна!в сми ,че ги вадеха с флексове!
та да си дойдем на думата за джагалите! принципно не съм настроен расистично,ма тия не са хора!! целата смрадлива ,мръсна,вреклива сган се беше изсипала на капъкуле на път за европата и явно бех уцелил некой край на празниците им ,щото имаше към 1000 коли! тва ми коства 7ч висене на граница!! 7ч споделени с мазни,гнусни джагали,които през час-два вадат килимчета и почват да си бият празните тикви в земята!! оня- техният ходжа вие като линейка от една джамия наблизо и се чустваш като във филма Сталкер!! в радиус от 2-3км май бех единственият не-джагал!! имаше едни българи с една аскона и москвич-алеко ,ма с имената юмер и мустафа не бих казал,че влизаха в моята група!!
та тая мръсна сган се беше запътила да измие кенефите на германия,да напраи малко дюнери или да повърти таксито барабар със забрадените си жени и цвинтящи чавета. така както слизат от некой чисто нов ван или наточена Е39ка ,слагат едно чердже или просто обикновен чаршаф на земята,редят се мама,тате,бате и още три говна и легат на земята да спят!! просто на земята - отстрани на колите и дори малко под тях! не знам дали можете да си представите ква мръсотия е на паркинга на границата и тия лягат и спят там!!!
та след 7ч от живота ми изгубени с такава компания/искам да наблегна ,че проблема е от турската страна-наща митница се минава за максимум половин час-даже много европейски с едно флашче по различните гишета/ некакси не ми идваше от вътре да ги съжаля тия в тюрана !явно шофера след бодърстване,мушене в различните колони,викане с другите себеподобни кой е требвало да мине просто накрая беше заспал на волана и беше пратил няколко мюслюми при алаха!!! след такова преживяване три срещи с наще катаджии бяха просто като забава в детската градина/-добър вечер! -виж!джагалите идат отзад-не ме закачай -оправяйте се с тях и ме остави да си се прибера в софия!!! явно израза ми е бил доста убедителен ,защото и след трите спирания си заминах с: "айде и по-полека!!" отделно след като един мръсен,гнусен,черен изрод на 6тия час тръгна да ме бури в мойта колона - явно бях набрал любовта на хитлер към евреите и наистина не бях за контакти с хора!!

тва беше общо-взето горчилката,която за съжаление ще остане и едва ли скоро пак ше ида да правя морето там!!

а за ненаигралите се -няколко съвета ако ще ходят:
1. преминаването на кръстовище е според вида на шоферите:който изглежда най-бързащ и с най-важна работа - минава пръв!! няма десно стоящ,няма други филми!
2. ако наносекундата може да се разцепи на 100 ,то това е времето между изгасването на червеното и клаксона на задният автомобил!!! всеки път! а нямат и жълто ,така че е още по-весело! перник-пасти да ядат!!
3. един от бизнесите ,с които можете да фалирате най-бързо в турция е да станете вносител на каски за мотори! просто ще продадете две каски:една на заблуден немец след като е чукнал своята в масата в кафето и е решил,че вече е негодна и втората на тъща си ,за да изглежда добре!! тия просто не карат с каски!явно е забранено!! опитват се явно радикално да намалят броя на населението ,защото и хлапетата бръмчат с моторетки,но пък жените им нинджи /щот са се овъртели с техните шамии/ явно не се предават лесно и бълват сополиви гниди като зайци!!!
4. мятането на камион с товар 4-5 пъти над допустимият за съответният модел с колелата нагоре в канавка е третият по значимост национален спорт!!....след карането в насрещното/особено с мотопед/ и манафството може би!!
5. настилката е със страхотен гриб-горният слой на асфалта е като отмит и държи зверски в завой и на спиране,но е адски шумна!иначе дупки няма много,по-скоро неравности!
6. ченгетата спират на влизане в голям курорт и е малко стресиращо ,защото врякат на турски с ръка на пистолета и разкопчан кобур ,а понякога с пръст на спусъка на УЗИто или М-16 и като знам ,че няма как и с кво да вляза в боя малко се изнервям!просто си стойте спокойно и чакайте да им мине! иначе няколко ги беха извадили от колите и им бъркаха и в задниците-нещо явно търсеха или просто се радваха,че се виждат!!!
7. когато някой кара срещу вас - той не се опитва да изпревари или да ви сплаши и да се дръпне в последният момент!!!той просто кара там!!или може би спи!така че е жизнено важно да се отдръпнете или да намалите значително,защото иначе не се знае кой ше ви мие студени-а тия може и некрофили да има от тех!!!
8. пазаренето не е просто задължително!!!пазаренето за каквото и да е жизненоважно там ,......."както слънцето за всяко живо същество"!! ако не свалите цената наполовина или повече на дъвка ,или кутия локуми,или пръстен с диамант,или каквото и да е ...начи сте глухоням,с вързани ръце и без един крак и не можете да мигате с очи ,поради подуване от сенна хрема....!!!!
9. няма девето!!! интересно е , различно е ,но трябва между посещенията да има промеждутък от поне 4-5г ,за да се забрави лошото и да се пробвате пак!!!
а на една нова балканска война съм им много навит и с кеф бих участвал в боевете при чаталджа и одрин и да ги избутаме в азия ,ама оня загубеняк - фардинанд е преебал цялата работа,та се налагаше да пътувам излишни 500км до ферибота на чанаккале в чужда територия ,вместо в наша!!! лошото е че единият дислоциран в европа техен корпус беше колкото старата ни армия-над 120хил човека ,а те имат 10 такива корпуса!! та малко мое да ни затруднат ,а и почвата е песаклива и трудно ще се копат тия....!! напълно разбирам французите и ирландците ,че не искат да подпишат там некви документи за емиграцията ,щото тая сган като тия не е за пред хората!! и требва да си седи некъде там- в азия!! дори и кенефа да ти чисти такова маймун пак си е гадно да се навърта наоколо!!! просто трябва да си седат там!!
бих предложил преди всяка мисия в мюсулманска държава да пращат войниците ни на почивка като мойта и със сигурност ще бъдат после добре надъхани за "мироПомазващите" си мисии...!!
п.с. да ме извиняват колегите-иноверци!сигурно навсекъде има изключения ,но процента при вас е просто огромен!!наистина е огромен!! и тая простотия с шамиите ,фереджетата и шалварите просто е култова!!! като ми остане време ше кача снимки на жени-нинджи с три ката платове,къпещи се в морето!гледката е изумителна!! с шапки,шалвари,гащи,фусти и секви пособия - сичкото в некви изключващи се взаимно цветове или в черно...!! просто красота!! как не се дават не знам!!
иначе морето-става!! не беше канска жега-макс 29-30градуса на въздуха 26-27 на водата!!! Ефес и гроба на Дева Мария са страхотни места ,със страхотна атмосфера и се усеща духа на времето!!! гърците ако не друго/все пак са загубили териториите на континента/ са успели да запазят островите и много качествено им ги навират в носа от много близо!! от турски плаж с малка лодка или с добро плуване може спокойно да се драсне в гръцко...!!!
и така...!! анадъму!?!? ;)
п.с. мале щех да забраа...!! бензина е 3,60лв за литър! не знам ние кви протести ,ма мед ми капеше на сърцето като си заредих на лукойла на капитан андреево за 2,40!! а тия и нефт имат!! а па колите им...!!!малиии....!!! тофас/тва е лицензен фиат-регата от преди войната/ , доган, некви рендета....!! мъка!!! около 100% е завишението върху цената на внесена кола!!! една Е60ка видех и беше толбухинска-даже си свирнахме! една Х5ца - и тя софийска!! читава кола,па камо ли бмв нема къде да се види по целият път!!! неколко с немски номера на границата и тва е!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 26 Юли 2008, 15:41

:shock: :shock: :shock: Изумяваш ме.....
Бях останала с впечатлението, че Турция е мястото където с удоволствие почиваш (може и да греша, но мисля че твой пост бях чела), аз не съм ходила там. Чувала съм от познати, че курортите им са добри и че местните атракции тип шалвари, забулени жени и т.н. не можеш да ги видиш там....но явно има значение къде точно си....
Представям си за да го пишеш това какво си преживял....
Аз само незнам докога българите ще търпят оня да вие всяка вечер в центъра на София? Това лично мен ме влудява!!! Ходжа ли е , какъв е, но това вече е повече от циганска държава!!! :evil:
Белите хора както казваш по света не ги искат, ние тука ги пуснахме И да ни управляват! Но да не разводнявам темата.
Хубаво е че споделяш :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: е60 525 x-drive
Мечтае да кара: M6

Мнение от Sesko » 26 Юли 2008, 15:57

аз пък бих казал че колегата преувеличава , пълно е с БМВ та и скъпи коли , даже няма да видиш като тука жигули и лади такива като нашите кокошарници. Просто са напред от нас и това е положението . Пък дето викаш че Фердинанд направил еди какво си , нали знаеш кой каквото прави на себе си го прави .
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 26 Юли 2008, 16:00

:shock: Освен да драснете по един подпис в големия червен линк от подписа ми, друго не знам.
RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от McClane » 26 Юли 2008, 17:19

Много добре написано!
Явно няма да се ходи скоро в анадолско,поне не и с кола 8)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 94' 525тдс
Мечтае да кара: совалка

Мнение от AceMF » 26 Юли 2008, 17:51

Баце, идеално си го написал, прекланям се, даже дадох на жената да го прочете (тя по принцип мн ги "обича" резаняците) :ok:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 26 Юли 2008, 17:54

Ей на кантар бех да отида там ама все ме дърпаше някакво чувство да не ходя. Не мога да ги понасям тия. Като се има предвид, че съм и половин арменец още по зле става работата.

Та това което написа SKISA съвсем ме отказа. Тенкю, колега.

Аватар

Мнение от SKISA » 26 Юли 2008, 18:36

не бе ,хора! не че в комплекса беше лошо! да,мишел-аз бях доволен от досегашното ходене в турция!е тоя път ми скапаха настроението! като изключим висенето на границата другите неща бяха дребни ,но дразнят! общо взето могат да се преглътнат и има доста хубави неща да се видят там,но на мен вече ми е за четвърти път и май почвам да се изнервям,а и да не си струва да преглъщам дребните несгоди ,за да мина по плочките ,по които е вървял александър македонски , монарха теодосий,древни мислители са чоплили семки по същите стъпала...!тарикатско е -признавам! ама на мене вече ми стига! да не говорим ,че след като вече съм бил - знам подводните камъни и изрично в договора исках да пише,че искам да съм в корпус "А",но като стигнах там се оказа,че нямало вече места...! а върни се де!!! турчолята умеят да те предразположат и обслужват наистина много по-добре от на нащо черноморие...!ма нещо са им се събрали много другите дивотии и аз мисля да спра за малко!
парите са същите като на нащо море! ако не сте ходили досега -хубаво е да отидете поне веднъж! па вие ще си прецените има ли сми от втори път!
и изобщо не преувеличавам за колите...! в кушадасъ и в измир /който е трети по големина/ няма читави коли! процентно ,колкото жигулита,москвичи и волги вървят в софия,толкова там има С-класи,7ци и А-8ци...! сичкото е местно производство и е ужасно направо! един хлопел -астра нов струва към 45хил евра!! просто са обидно скъпи и много малко хора могат да си ги позволят!!! за жените па нема кво да спорим-просто са си забрадени/верно не всички ,но може би една трета,ама на границата от 1000 коли сигур в 20 имаше без шамии...!/ и са трътлести ,грозни ,черни мангалки...!
и вече много ме дразни как всичко потурчват!верно-завладели са си го,в техната държава си е ,ма адски нахално го правят и дразни зверски...!! в църквата света софия - вътре са монтирали едни огромни надписи от корана и не се виждат стенописите,на крепостните стени на замъка,където е църквата с гроба на св. Йоан Кръстител има увисени знамена с полумесец и плакат с некъв недъгав турчин по целата стена...!!! е ми са да ви е.а мамата резана!!! да земеме и ние да монтираме един кръст на джамията на халите отгоре! то нали заради св.софия да не бутнат сме им оставили тая джамия насред софия!имало е едно време такова споразумение...!! извадили подпорни гранитни колони от ефес от сградите и ги завлекли и си направили с тех джамия вътре в крепостта на селчук ,където е гроба на св. Йоан!! е ми да земем да монтираме една икона до гроба на кемал ататюрк ,ебаси!!! много нагло го правят и го правят с някво парадиране!!! а тва дразни...!!! и в европа ако ги приемат -аз напускам европа! ше ходя при "тъпите" американци -нищо ,че са каръщисани от 100 нации...!! тия в европа немат работа просто!! другото дразнещо е ,че се опитват да прекръстят Троя на Трува!! е ми са цел свет го знае тоя град от маса векове и са изведнъж напраили надписи и огромна фирма за превози и секви табели и на шосето сложили и него ше го прекръстят даже...! и понеже Троя на латиница е TROY ,а тия го пишат TRUVA и хората се бъркат по малко...!!! ега ги трувне Ахил ,ебаси...!!!

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 26 Юли 2008, 19:30

Всичко е точно така както си го описал потвърждавам!

Другия екстремен спорт е да се возиш в турска маршрутка или такси :mhihi:
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 26 Юли 2008, 19:41

Абе не знам каде сте ходили и в коя турция сте били обаче тама си е асъл цигания от сякаде 90% от автопарка е тафос доган и някви други пумии :mhihi:

Сеско кви бмв-та бе батко :mhihi:
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!
Изображение

Аватар

Мнение от SKISA » 26 Юли 2008, 20:36

а между другото на днешна дата бай ви Крум Ювиги им е е.ал мамата византийска на Върбишкият проход....!! не че нещ оима общо с турците,ма повдига националният дух!!! :lol:

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 26 Юли 2008, 22:33

Мишел написа::shock: :shock: :shock: Изумяваш ме.....
Бях останала с впечатлението, че Турция е мястото където с удоволствие почиваш (може и да греша, но мисля че твой пост бях чела), аз не съм ходила там. Чувала съм от познати, че курортите им са добри и че местните атракции тип шалвари, забулени жени и т.н. не можеш да ги видиш там....но явно има значение къде точно си....
Представям си за да го пишеш това какво си преживял....
Аз само незнам докога българите ще търпят оня да вие всяка вечер в центъра на София? Това лично мен ме влудява!!! Ходжа ли е , какъв е, но това вече е повече от циганска държава!!! :evil:
Белите хора както казваш по света не ги искат, ние тука ги пуснахме И да ни управляват! Но да не разводнявам темата.
Хубаво е че споделяш :yes:

Сигурно е удоволствие, ама да прелетиш със самолет. От летището да те вземе автобус със климатик и да те закара в хотела, който е на брега на морето/океана. Да прекараш няколко незабравими дни и после по обратния ред да се прибереш.
П.С. Първото изказване е култово, направо почуствах гнусната атмосфера...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 27 Юли 2008, 0:12

Ми, на мен ми писна оня чалматия и тук вряка стабилно, вузовете са пълни с турци, наскоро от 1 час престой в техническия НЕ чух българска реч и на други места яко пискат на турски.:evil: Като толкова си обичат езика да си ходят в туркистан!
Тия вярно, ако ги пуснат в европа ми мирише на new order day. :mhihi: Просто не мога да си представя при лудите англичани, как ходжата ще излезне и ще вряка.
Ако трябва да залагам на европа срещу usa, въпреки че сега има някакво модерно мнение за американците, че били тъпи, бих заложил за тях. Имат адската конституция, обединени са, народа се интересува от управляващите(кефи ме как политиците говорят директно, а и не само те). По думите на мои роднини там, живота дори с обикновенна работа е доста добър, джипки ау, но се баца яко, въпреки това изобщо и не искат да чуят за връщане у изтока.
От друга страна държави като Англия, Франция, Германия, Италия и т.н за мен лично са много по-красиви, ценни и липсва тъпият момент - човек-поничка препичаща се на 40градуса до макдоналсвидно заведение. Въпреки усилията на EU, не вярвам, че скоро ще видим обидинена европа. Докато ние сме се избивали на старият континент за парцели и власт, американците са имали кауза да се освободят и обединят. В европа те гледат доста кофти, само да разберат, че не си местен, веднага ставаш човек 2 ръка. Въпреки че имам възможност да ида в сащ, много много, не ми се ходи, понеже колкото и смешно да звучи, вярвам в българския народ. Хората ни са с гореща кръв и дори в трудни моменти успяват да се повеселят. Ние го виждаме като простотия и си е така, защото работата не е свършена, но чужденците се маят на купонджийския ни lifestyle. Само като погледна листа на серийните килъри, разбирам чужденците за кво говорят. ;)
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_serial_killers_by_country
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ентусиаст
Аватар
Кара: е60 525 x-drive
Мечтае да кара: M6

Мнение от Sesko » 27 Юли 2008, 0:22

ходил съм там няколко пъти и знам , на това отгоре работя в транспортна фирма и знам за какво става въпрос. Има много повече скъпи коли от тук просто никой не може да ме убеди в противното. Пък дето карат Тофаши и разни други поне са нови а некато нашите 20 годишни лади и жигулита. SKISA ти си ходил на Кушадасъ където повечето там са местни за циганията няма кво да се каже така е , но не навсякаде. Защо не отидеш на Къбръс И Чешме , пак курорти където ходят чужденци , върви и тогава може да говоим пак за кво става въпрос. А за колите просто не може да ме убеди никой ходил съм доста пъти и знам за ко става въпрос....
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 27 Юли 2008, 10:26

Убу че го сподели това, сега понеже моята постоянно за почивка в турция ми приказва :evil: .Аз не мога да им слушам говора, пък ще ходя там да почивам, ще си стоя в БГ-то, тука ми е най-най-добре.Виж гърция не е ли по добрия вариант за отдих, чувам добри отзиви напоследък.

Следваща

Назад към Страхотни истории