Къде си качвате информацията..
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Къде си качвате информацията..
искам да попитам в кое фрий може да се регистрирам и къде вие си качвате информацията която искате да е достъпна от нет-а, щото в дата-та нещо не мога да се свържа с ФТП-то и няма как да качвам.. в технко линк-а ми казва че съм си бил изчерпал квотата при положение че са качени 1 Мб... кажете ми вие имате ли тези проблеми?
Имам да качвам тука някой филмчета и снимчици който не са за изпускане
Дилян Пенчев
Имам да качвам тука някой филмчета и снимчици който не са за изпускане

Дилян Пенчев
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
какво да ти кажа и аз имам няколко ,но никъде не мога да ги кача,навсякъде е спрян Upload-a
пс:ще ти донеса диск в четвъртък за да ми ги качиш ако имаш записвачка...
пс:ще ти донеса диск в четвъртък за да ми ги качиш ако имаш записвачка...
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
http://free.datacom.bg/ - Митко (малката машина) ми го каза вчера... вече имам 3 акаунта. Хубавото е, че можеш да използваш един и същи имейл за регистрация, на който да ти пращат данните. Квотата на качване е 1000МБ 

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
мерси на err0r в датаком стана.... 

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Vladi написа:На датата няма ъплоуд и няма и да има скороКакто вече ти казаха
free.datacom.bg free.bol.bg и find-bg.com, но там трябва да си изпросиш място.
За бол.бг няма проблем с регистрацията, не е нужно да се молиш на никого. Проблемът е, че няма FTP-upload и като трябва да качиш повечко файлове (например 540 снимки от Румъния) сети се как ще стане.

- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
TheBoss написа:...Проблемът е, че няма FTP-upload и като трябва да качиш повечко файлове (например 540 снимки от Румъния) сети се как ще стане.
Зипваш или рарваш на няколко по големи фаила и всичко е ток

ПЪК МОИТО РЕшЕНИЕ НА ВЪПРОСА ЗА фрее място е със реално ип което трябва да изискате от вашият ЛАН доставчик(за хората на ЛАН става въпрос).+
http://80.72.80.242/Video/ - ето го моят адрес,има малко видео и снимков материал от Пловдив,
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Наистина Датаком-а е добро, има и ФТП Ъплоад, но напоследък не се конектвам с ФТП-то, не ще. А иначе от край време имам аккаунт в бол.бг и нямам никакви проблеми, не ми е правело бъгове. Обаче недостатъка, е че можеш да качваш само по 5 неща наведнъж и аз лично не мога да качвам по-големи работи, примерно по 6-7 МБ. Снимки без проблем, музика също съм качвал, но само по една, по една МП3-ка, а ако е с голямо качество... Забрави да я качиш. Но в крайна сметка си заслужава
...
П.П. Грешкаааа, ти конектваш ли се чрез ФТП-то в датаком-а
Ако се конектваш, кажи как се свързваш, че един-два пъти се свързах и след това... 

П.П. Грешкаааа, ти конектваш ли се чрез ФТП-то в датаком-а

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
8 мнения
• Страница 1 от 1