Дискусия - Гориво
			61 мнения
			 • Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5

Дискусия - Гориво
Има ли място където биха ни направили отстъпка ако вземем някакво брутално количество бензин/нафта..някакви снабдители?
Да кажем на мене лично ми трябват по 200литра 95/98 и дизел...
Съжелявам ако това е дискутирано преди това...ама с тея цени по бензиностанциите...

Да кажем на мене лично ми трябват по 200литра 95/98 и дизел...
Съжелявам ако това е дискутирано преди това...ама с тея цени по бензиностанциите...

- ///Явор
- Летящия холандец
- 

- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
да и аз сьм навитак на 200-тина килца.  митето трябва да разясни какво е минималното количество и на ква цена
 митето трябва да разясни какво е минималното количество и на ква цена 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
http://www.lukoil.bg/2_compl-rafin.htm
в момента бензиностанциите които купуват от ЛУКОЙЛ си слагат по 10-12ст на дизела и до 20-22ст на А95 .. като сложиш транспорт, данъци .. май не остава много т.е. за малко количество отстъпката която ще получите въобще няма да я усетите
друг е въпроса ако горивото се вземе от другаде 
но все пак ако много хора /БМВ клуб, БМВ ентусиасти и т.н./ зареждат от една и съща верига бензиностанции би могло да получите някаква постоянна отстъпка от цената... поне аз бих направил така

в момента бензиностанциите които купуват от ЛУКОЙЛ си слагат по 10-12ст на дизела и до 20-22ст на А95 .. като сложиш транспорт, данъци .. май не остава много т.е. за малко количество отстъпката която ще получите въобще няма да я усетите
друг е въпроса ако горивото се вземе от другаде

но все пак ако много хора /БМВ клуб, БМВ ентусиасти и т.н./ зареждат от една и съща верига бензиностанции би могло да получите някаква постоянна отстъпка от цената... поне аз бих направил така
Още преди време говорих с един колега от отдела за издаване на карти с отстъпка, каза ми ,че няма проблем, трябва просто да пуснем едно писмо до шефа на отдела и да обясним в свободен текст за какво става въпрос....да посочим колко автомобила има в клуба, по колко приблизително гориво смятаме, че ще зареждаме на месец.......също така трябва да представим съдебното решеине за регистрация на клуба и списъка с членовете.....тва съм го казал преди полвин година, но писмо от УС на клуба още несъм получил  

И накрая да уточня, че картите са само за членове на клуба

И накрая да уточня, че картите са само за членове на клуба

- Leon
- старши ентусиаст
- 

- Кара: 328i
Мисля,че наистина е време да предприемем нещо по отношение на бензина! Масла и гуми се сменят на 10-20-30 хил. км. А бензина си върви нон-стоп. Да не говорим,че за седмица тихомълком отиде 7-8 ст. нагоре...  За съжаление петролните фирми не са ми точно стихията...
  За съжаление петролните фирми не са ми точно стихията... 
Never mistake motion for action...
		- Alexi
- старши ентусиаст
- 

- Кара: буретата да пресъхват
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
- 

- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Намерил съм бензиностанция в която освен 5 ст на всички горива ще ни дадът и отстъпка и за автомивката! 
Предложението е и да направят магнитни карти за ентусиастите за да зареждат постоянно с тази отстъпка!
Отгоре на всичкото биха издържали и няколко дрифта без да викат 
   собственика е заклет фен БМВ

Тъй че ако искате да подрифтим в четвъртък и да им пробваме горивото(казват че го зареждат от Лукойл)
			Предложението е и да направят магнитни карти за ентусиастите за да зареждат постоянно с тази отстъпка!
Отгоре на всичкото биха издържали и няколко дрифта без да викат

Тъй че ако искате да подрифтим в четвъртък и да им пробваме горивото(казват че го зареждат от Лукойл)
May the BMW force be with you!
		- Leon
- старши ентусиаст
- 

Кажи коя е тази бензиностанция, къде се намира, ако знаеш актуалната цена на горивата и да действаме!
			Never mistake motion for action...
		- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
- 

- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
http://bgmaps.com/map.asp?sid=e639b1279bed4bb83f140f0f7c9227ed&city=sofia&str=%D5%C0%CD+%CA%D3%C1%D0%C0%D2&num=1&maxnearest=5&nType=23&oName=&oType=9&Map30_65.x=157&Map30_65.y=64
Ето къде се намира, в събота заредих 95 на цена 1.47 при условие че на другите бензиностанции беше вече 1.55, управителя е на разположение по всяко време, младо момче много впечатлен от форума ни
			Ето къде се намира, в събота заредих 95 на цена 1.47 при условие че на другите бензиностанции беше вече 1.55, управителя е на разположение по всяко време, младо момче много впечатлен от форума ни

May the BMW force be with you!
		- Bimmer Group
- 

До края на годината ще стартира нов "Баварски" център в който ще има Бензиностанция, Авто мивка, и Сервиз специално за хора притижаващи автомобили от BMW Group   А те са разбира се BMW, Мини, Range Rover и тн.
 А те са разбира се BMW, Мини, Range Rover и тн. 
Та всички притежатели на Великата марка ще имат магнитни карти с които ще ползват отстъпки за всичко включително и горива! Най-вероято бензина и дизела ще е по евтин с 10-12 ст. да се надяваме че ще се разберем с ЛукОйл. В момента сме в преговори Догодина в София ще се пуснат още два такива центъра, има и замисъл и за феновете от Пловдив - но едно по едно!!!
  Догодина в София ще се пуснат още два такива центъра, има и замисъл и за феновете от Пловдив - но едно по едно!!!
До сега не бяхме писали тук във Форума за да е изненада, но щом подхванахте темата няма повече какво да бава информацията повече 

Ако имате въпроси - питайте

Та всички притежатели на Великата марка ще имат магнитни карти с които ще ползват отстъпки за всичко включително и горива! Най-вероято бензина и дизела ще е по евтин с 10-12 ст. да се надяваме че ще се разберем с ЛукОйл. В момента сме в преговори
 Догодина в София ще се пуснат още два такива центъра, има и замисъл и за феновете от Пловдив - но едно по едно!!!
До сега не бяхме писали тук във Форума за да е изненада, но щом подхванахте темата няма повече какво да бава информацията повече

Ако имате въпроси - питайте

- Leon
- старши ентусиаст
- 

Ето това е наистина приятна новина! Сигурен съм,че ще има успех, а ако стане, както го описвате, имате си редовен посетител  Очакваме повече подробности!
 Очакваме повече подробности!
			 Очакваме повече подробности!
 Очакваме повече подробности!Never mistake motion for action...
		- Гост
- 

Дано да е така и ние се надяваме всички да са доволни - но нещата стават много трудно - визирам България   колкото и да ми е неприатно да го кажа но тук всички искат пари и гледат да ти попречат да направиш каквото и да е! Ще се справиме някак си
 колкото и да ми е неприатно да го кажа но тук всички искат пари и гледат да ти попречат да направиш каквото и да е! Ще се справиме някак си   

Малко Offtopic Защо не ми праща ключ за регистрация на е-майла ?

колкото и да ми е неприатно да го кажа но тук всички искат пари и гледат да ти попречат да направиш каквото и да е! Ще се справиме някак си

Малко Offtopic Защо не ми праща ключ за регистрация на е-майла ?
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
- 

- Кара: каквото намери в гаража
Anonymous написа:Малко Offtopic Защо не ми праща ключ за регистрация на е-майла ?
Имаше проблем с пощата защото е в mail.bg, но го оправих.
Сега за центъра предполагам, че тук всички с нетърпение очакват всякаква информация относно това и ще ти бъда много задължен ако отвориш направо нова тема в която да напишеш повече подробности.
П.П. Не е лоша идея да се установи личен контакт между вас и ръководството на нашия клуб за да помислим с какво можем да си бъдем взаймно полезни.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
			61 мнения
			 • Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5