Тунинг Мания или как да стана лошия селянин!!!
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Абе много глупости прочетох в тази тема и ако почна да цитирам... все едно да препиша цялата тема с почти всички мнения!
1) Ще попитам само дали според вас тези хора като слагат тези неща наистина си мислят, че вдигат конете?!
2) Това, че на вас не ви харесва, не значи, че на всички не им харесва. Лош вкус за едни, за други добър! Все пак всеки има правото на лош вкус!
3) Някой каза, че сините пръскалки го заслепявали! Бих казал, че това клони към ненормалност!!! Ти си роден за космонафт и да коментираш футболните дербита от космоса с тези очи...!
4) Друг спомена по-добре да се вложат парите в двигателя от колкото в тези неща! А реално колко пари му струват на човека всичките тези неща?50лв?! какво ще направи за тези пари! Всеки сам решава къде, как и за какво ще си вложи парите!
5) Да вземем за пример интериора на апартамента ви! Дали аз съм човека, който трябва да ви каже колко са ви ужасни плочките в банята, колко ви е малко огледалото, колко скапан ви е полюлея и т.нат.?! Смятам, че не съм и затова не го правя!
6) Замисляли ли сте се, че на някой не му трябват повече коне и от сорта?! Просто не иска повече и тези са му достатъчни!!!
1) Ще попитам само дали според вас тези хора като слагат тези неща наистина си мислят, че вдигат конете?!
2) Това, че на вас не ви харесва, не значи, че на всички не им харесва. Лош вкус за едни, за други добър! Все пак всеки има правото на лош вкус!
3) Някой каза, че сините пръскалки го заслепявали! Бих казал, че това клони към ненормалност!!! Ти си роден за космонафт и да коментираш футболните дербита от космоса с тези очи...!
4) Друг спомена по-добре да се вложат парите в двигателя от колкото в тези неща! А реално колко пари му струват на човека всичките тези неща?50лв?! какво ще направи за тези пари! Всеки сам решава къде, как и за какво ще си вложи парите!
5) Да вземем за пример интериора на апартамента ви! Дали аз съм човека, който трябва да ви каже колко са ви ужасни плочките в банята, колко ви е малко огледалото, колко скапан ви е полюлея и т.нат.?! Смятам, че не съм и затова не го правя!
6) Замисляли ли сте се, че на някой не му трябват повече коне и от сорта?! Просто не иска повече и тези са му достатъчни!!!
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
ISATIS написа:Забравихте култовите тунинг-аксесоари - ..........диск на Весна Змиянац , провесен на конче от огледалото за обратно виждане........
Ако не знаете този диск обърква радарите на полицията и не могат да те хванат за превишена скорост. Щото дискът е с мноооооого малки дупчици по повърхността и те така изкривяват отразения сигнал, че радарът показва или мноооооого малка или мноооооого голяма скорост.
А сега сериозно. Напълно съм съгласен с xterminat0r. Не сме ние хората дето ще съдиме "тунингистите". С други думи: всеки може да е луд колкото си иска, стига с това да не пречи на другите. На мене не ми пречат хората, които са превърнали колата си в сергия от Илиенци. Все пак има такова течение в световен мащаб: всеки да превърне колата си в нещо , което му харесва (за справка-гледайте по ТВ едно предаване наречено: ЕКСЦЕНТРИЦИТЕ.) ПРЕЧАТ ми тези дето до вчера са карали кола с баснословните 70 к.с. (ЛАДА 1500), а днес вече са рацери и то от най-бързите и най-яростните. ПРЕЧАТ ми хората, които смятат, че може да карат по Ломско шосе със 120 км/ч и да си мислят, че няма опасност за хората наоколо(те да си се пребиват, не ми пука за глупаците, но ако може да е някъде, където няма други хора). ПРЕЧАТ ми хората, които са решили, че от един светофар до друг (на 100-150 м. разтояние) трябва да вдигнат 100 км/ч и те натискат отзад за да мръднеш и да ги пуснеш (отделен въпрос е, че в такъв случай аз нарочно намалявам на 50 и му тровя нервите поне още един два светофара

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Синият цвят е в горния край на спектъра и е най-дразнещия цвят за очите. Трудно се фокусират обекти от този цвят и за това сините лампи изглеждат толкова заслепяващи, защото този цвят се разсейва най-много и не предизвиква значително свиване на зеницата. Ксеноновите светлини изглеждат сини, поради причината че самата технология е такава и това е страничен ефект. В действителност са бели с много малко синьо в тях. Следващия път се загледай в нещо синьо в тъмнината и забележи колко размазано изглежда.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- sinqta_strela
- Дружба Тийм
-
- Кара: Trabant 601'S
- Детайли за колата: машина човечееее
- ivantchoG