523 надува маркучите. Моля за мнения...
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
			5 мнения
			 • Страница 1 от 1

- plradev
- старши ентусиаст
- 

- Кара: м си...
523 надува маркучите. Моля за мнения...
Извинявам се предварително, ако има подобна тема, но след търсене в търсачката не намерих тема за кола с подобни симптоми.
Та проблема е следния:
маркучите на колата са доста твърди и имаме съмнения за гарнитура или недай боже глава. Сменихме виско, термостат, капачка(оригинални) и колата продължава да надува. Най странното е, че температурата не мърда при никакви обстоятелства(ръчка, баир, задръствания). Всеки ден обезвъздушаваме и излиза въздух. Не губи течност?
А кажете сега? 

П.П. Пиша в множевствено число, защото колата е на приятел (не че е от значение за проблема де ) да не се чудите.
 ) да не се чудите.
Благодаря предварително за всякави идеи, защото полудехме вече...

Та проблема е следния:
маркучите на колата са доста твърди и имаме съмнения за гарнитура или недай боже глава. Сменихме виско, термостат, капачка(оригинални) и колата продължава да надува. Най странното е, че температурата не мърда при никакви обстоятелства(ръчка, баир, задръствания). Всеки ден обезвъздушаваме и излиза въздух. Не губи течност?
А кажете сега?

П.П. Пиша в множевствено число, защото колата е на приятел (не че е от значение за проблема де
 ) да не се чудите.
 ) да не се чудите.
Благодаря предварително за всякави идеи, защото полудехме вече...

- spacepl
- старши ентусиаст
- 

- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
дифуьзор на радиатора има ли ?  ако не  сложете му че е важен.
ако има - гарнитура на главата - сори, аз я правих преди месец, не е толкова страшно - 200 кинта гарнитура + 70 шлайф + 100 труд (тва в разград) и няма проблем сега

ако има - гарнитура на главата - сори, аз я правих преди месец, не е толкова страшно - 200 кинта гарнитура + 70 шлайф + 100 труд (тва в разград) и няма проблем сега
- kalinm
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: E39
Еми закарайте машината в Дару примерно на диагностика и да и направят анализ за газове в охладителната течност да знаете на къде отиват нещата.....Успех.

- plradev
- старши ентусиаст
- 

- Кара: м си...
spacepl написа:дифуьзор на радиатора има ли ? ако не сложете му че е важен.
Има дуфузор,а аз анализа на газовете ще го направим задължително,но нали първо ми се искаше да опипам почвата от първа ръка
 ,т.е. от Вас колеги.Щото знаете какви са майсторите и от колко кладенеца вадят вода....
 ,т.е. от Вас колеги.Щото знаете какви са майсторите и от колко кладенеца вадят вода....- spacepl
- старши ентусиаст
- 

- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
			5 мнения
			 • Страница 1 от 1