Turturelo вече не е администратор..
Модератор: Общи модератори
			12 мнения
			 • Страница 1 от 1

Turturelo вече не е администратор..
След като учтиво изчаках ръководството на Клуба да вземе решение относно желанието ми да напусна администраторския пост и такова не бе взето, след около 20 секунди си отнемам администраторските права сам! 
Ще помоля от тук нататък да не се обръщате към мен с проблеми свързани с форума!
Благодаря на всички!

Ще помоля от тук нататък да не се обръщате към мен с проблеми свързани с форума!
Благодаря на всички!
- ivopicha
- ентусиаст
- 

- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
- Dimo
- баварски фанатик
- 

- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- Новини
- 

BMW8 
Някакси не се чувствам много комфортно аз да говоря един вид от името на ръководството, тъй като съм отскоро там. Решението на Туртурело да напусне поста си не е продиктувано от натиск на ръководството на БМВ клуба. Желанието си е изцяло негово и е поради разбираеми поне за мен причини.
Огромна загуба за нас ще бъде неговото отсъствие като администратор и се надявам в бъдеще да промени своето решение и да се върне отново на поста си.
Ох колко тъпо и сухарско прозвуча ..... я да опитам пак:
Владо, въпреки всичко съм сигурен, че знаеш - тук си си у дома, ние си те уважаваме а съм сигурен, че дори и недоволните от тебе и те си те уважават.

Някакси не се чувствам много комфортно аз да говоря един вид от името на ръководството, тъй като съм отскоро там. Решението на Туртурело да напусне поста си не е продиктувано от натиск на ръководството на БМВ клуба. Желанието си е изцяло негово и е поради разбираеми поне за мен причини.
Огромна загуба за нас ще бъде неговото отсъствие като администратор и се надявам в бъдеще да промени своето решение и да се върне отново на поста си.
Ох колко тъпо и сухарско прозвуча ..... я да опитам пак:
Владо, въпреки всичко съм сигурен, че знаеш - тук си си у дома, ние си те уважаваме а съм сигурен, че дори и недоволните от тебе и те си те уважават.

- Nasti
- 

- 

- Кара: Кво ли не...
Re: Turturelo вече не е администратор..
Turturelo написа:...след около 20 секунди си отнемам администраторските права сам!
Сега стана тъпо...
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
		- ivantchoG
- старши ентусиаст
- 

- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
 Turturelo
 Turturelo".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

жалко наистина.... но не виждам какво толкова странно е станало.... например всеки един политик неслучайно изкарва един или два мандата и после даже няма право да кандидатства за повече, защото хората заемащи такива ръководни длъжности се уморяват от "задължения" за някакъв период от време ..... и е нормално да се оттеглят и починат от ръководните си постове .... аз ако бях на Владо на мястото щях да направя същото и напълно го разбирам ... освен да ти пожелая приятна почивка и успех във всичко занапред !!!
			If today was perfect, there would be no need for tomorrow!

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
- 

- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Re: Turturelo вече не е администратор..
Turturelo написа:След като учтиво изчаках ръководството на Клуба да вземе решение относно желанието ми да напусна администраторския пост и такова не бе взето, след около 20 секунди си отнемам администраторските права сам!
Благодаря на всички!
Вяпреки че с тебе съм си имамл проблеми жалко наистина че вече не си администратор

ще се радвам ако решиш пак да станеш админ.
  ще се радвам ако решиш пак да станеш админ.
			12 мнения
			 • Страница 1 от 1