Няма ли съвестни майстори, баси!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 316 m43b19

Няма ли съвестни майстори, баси!!!

Мнение от 54321 » 30 Сеп 2004, 23:59

И кво като карам кадет, а? Едно е майстор да ти вземе парите за работа, която в последствие се оказва непосилна за него- с това съм свикнал, но да ти се изс :censored: на собствения труд, това за мен е най-малкото обиждащо. За мен ако се хванеш с едно нещо , просто да го приключиш е най-малкото което можеш да направиш, трябва да го свършиш добре. Ще кажете: За толко пари толко. Е добре де направи каквото можеш ама не разваляй друго. Истинския шок за мен дойде днес когато отивайки да си взема колата от майстора, който я ремонтира и който трябваше най-после да е решил проблема с изместената гума, първоначално задоволен от резултата и заплатил съответната сума отворих вратата с приятната нагласа автомобила да е вече в задоволително състояние! Седалките които грижливо бях демонтирал една по една за да изпера с четка и прах за пране под душа и търпеливо бях чакал в продължение на 4 дена ВСЯКА да изсъхнат бяха опетнени-БУКВАЛНО.... :ranting: ....ВСИЧКИТЕ :ranting: :ranting: :ranting: . Следите от мазното му гащеризонче напомняха за гнусния му притежател кадето и да се обърна- не си бях карал колата 5 дена за да я изчистя. Чисто новите ми стелки бяха осквернени от лай :censored: няни , извинете :oops: кубинки, корите на вратите(също сваляни за да бъдат изпрани) носеха спомените на грес, кал , тиня и каквото още може да извади от носа си онова мекотело , говорителите вградени във въпросните кори - грижливо захванати с рапидки и оплътнени със силикон незнайно как бяха във висящо състояние. Кабелите за управлението на елктромоторите за стъклата монтирани лично от мен с цената на доста рани по ръцете бяха изкорубени, не че бяха доста скрити ама все пак скрити! И всичко това за да ми поправи гумата, баси тоя човек каде ли не я е търсил тая гума под седалките, зад корите, под барчето, под стелките а тя каде се скрила под калника мръсницата. Тоя тип оскверни всичко над което се бях трудил последните 3 месеца по тази кола. !!!

Правопис Мастър
Аватар
Кара: X5

Мнение от MOPKOB » 01 Окт 2004, 8:45

Сега ако кажеш кой и къде е ... ще е по-полезно и за други...
Иначе съболезнования.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 01 Окт 2004, 10:13

Майстори, майстори... На повечето от тях едиственото предимство е, че имат необходимите инструменти и техника. :evil:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 01 Окт 2004, 13:37

Ми и аз така с една водна помпа за да я смени, само дето не извади двигателя скоростната кутия и предното окачване заедно с единия калник. Страшно некадърна работа иначе писах за това в сервизния форум! :evil:

Потребител
Аватар

Мнение от Skarabey » 01 Окт 2004, 14:33

Лелеее, ама тоя нормален ли е? Кво търси по седалките и в корите :shock:
Аз ако съм ще го накарам да я излъска от до, иначе :maad: :dummy: :bang:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zik » 03 Окт 2004, 17:18

Съжелявам за колицата човече. Мисля че наистина ще е от полза на всички да се направи отделен форум и там да се пише за скапани сервизи, скапано обслужване и такива мърлячи.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530iA Touring
Мечтае да кара: e3-е39
Детайли за колата: 2001

Мнение от dankata » 03 Окт 2004, 17:40

Аааааа, бахти калъфа е тоя Изображение

MOPKOB написа:Сега ако кажеш кой и къде е ... ще е по-полезно и за други...

МОРКОВ е прав :arrow: отиди при него и го докарай до състоянието в което си си заварил колата...с водоправоден ключ Изображение

Назад към Извън Темата