Взривиха два магазина на "Пикадили" във Варна
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Щом има бомбени заплахи и в Варна Мол, значи някой му лисват клиенти по Слънчев бряг май ...
всичко е някаква гадна психология на едни болни богати мозъци, които си играят с хората. същата работа и с отвлечените Бончеви, първо единия, после другия, и накрая парите за рак на гърдата .... едва ли не, ако хванат похитителите, някой може да тръгне и да ги защитава ...
аз поне така виждам нещата ...
всичко е някаква гадна психология на едни болни богати мозъци, които си играят с хората. същата работа и с отвлечените Бончеви, първо единия, после другия, и накрая парите за рак на гърдата .... едва ли не, ако хванат похитителите, някой може да тръгне и да ги защитава ...
аз поне така виждам нещата ...
bmw
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
kusho написа:Освен, че събудиха два квартала друго не е станало. Сега сърбите ще изберат "правилната" охранителна фирма или ще продадат веригата.
Ако не са били направили правилния избор за охрана,сега със сигурност ще го сторят
А иначе мисля че в Пикадили,има Варненска,Велико Търновска и сръбска жилка
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
кво толкова ви правят тея мутри да ги еба , те без нищо не закачат никои. Кво говорите , много си е добре в наща си държава не знам кво не и харесвате толкова , единственото което ми харесва повече примерно в Германия или друга страна са пътищата , всичко друго тука си ме кефи , не ми пречи корупцията , нито мутрите , ама по принцип това си е българска черта , като не е добре някои да казва че 100 човека са му виновни за положението.
It`s party time !
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Evelin Cotsev написа:кво толкова ви правят тея мутри да ги еба , те без нищо не закачат никои. Кво говорите , много си е добре в наща си държава не знам кво не и харесвате толкова , единственото което ми харесва повече примерно в Германия или друга страна са пътищата , всичко друго тука си ме кефи , не ми пречи корупцията , нито мутрите , ама по принцип това си е българска черта , като не е добре някои да казва че 100 човека са му виновни за положението.
Я опитай пак,че нещо май не се получи..."Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Bogat-Beden написа:Evelin Cotsev написа:кво толкова ви правят тея мутри да ги еба , те без нищо не закачат никои. Кво говорите , много си е добре в наща си държава не знам кво не и харесвате толкова , единственото което ми харесва повече примерно в Германия или друга страна са пътищата , всичко друго тука си ме кефи , не ми пречи корупцията , нито мутрите , ама по принцип това си е българска черта , като не е добре някои да казва че 100 човека са му виновни за положението.![]()
![]()
![]()
![]()
Я опитай пак,че нещо май не се получи...
кое не ти е ясно
It`s party time !
Мен не ми харесва нищо в тази страна, ама напук ще остана и ще полмогна да се оправи
Най-лошото е, че мога да кажа и покажа доста "неща", но реално нямам никаква защита после. За личното ми здравословно състояние, е по-добре да мълча и да гледам, отколкото да вкарам някой в законова беда .... когато се появи "държавата" и волята за борба с нещо, ще съм от първите, който ще сочат с пръст ....
Най-лошото е, че мога да кажа и покажа доста "неща", но реално нямам никаква защита после. За личното ми здравословно състояние, е по-добре да мълча и да гледам, отколкото да вкарам някой в законова беда .... когато се появи "държавата" и волята за борба с нещо, ще съм от първите, който ще сочат с пръст ....
bmw
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
AHTuBuPyC написа:Мен не ми харесва нищо в тази страна, ама напук ще остана и ще полмогна да се оправи![]()
може ли да попитам нещо
You said: "Time will change!" What if it changes you?
държавата та държавата,пак некой ви е виноввен,ами някой замисля ли се дали тези,на които са им взривили магазините не са яли и те от чуждата чорба?С кви пари са направени тези магазини,кви пари се дължат наляво и надясно?На хората им е ясно за кво става дума,са дай да ги оплакваме некви хора,дето държат половината хранителен бизнес в българия 
vicho написа:AHTuBuPyC написа:Мен не ми харесва нищо в тази страна, ама напук ще остана и ще полмогна да се оправи![]()
може ли да попитам нещо
Надяваш се да се появи т.н. ДЪРЖАВА, кога ще стане това?
Ами да колега, мисля че с следващото правителство може да се получи. Ето сега чета новини, че се свалят реклами и билбордове от витошка, които са незаконни, както и че по НДК, всичко светещо и несветещо изобщо не е законно. Бойко Борисов може да е всякакъв, но поне не е страхливец да навлезе в чуждото, и да се опита да вкара законност някаква. Все ми е тая дали е PR или не, дали е за лини облаги или не, въпросът е че ония дебелите "олигарси" някой им рови в кошарката и ги подбутва да си изместят тлъстите толовища от позициите който са заели, а именно да се гавраят с обик. хора.
Нося си 20лв. в документите на колата, със записан сериен номер на банкнотата, и стикер, не на корупцията в МВР. Ако някой ми ги вземе, и се обадя на този номер, какво ще стане според Вас? Ами нищо! Другите корумпирани ще покрият първите, срещу пари или най-много да го накажат да регулира 2 дена някой кръстовище. А какво той може да направи на мен, със цялата мощ на лична информация до която може да се докопа, или просто ще дойде и ще ме застреля в извън работно време и няма кой да го спре да ме ровне на Витоша. Точно толкова просто изглежда, колкото и звучи. Мога да пиша с дни по темата, въпроса е какво можем да направим сега и конкретно?
bmw
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
© написа:винаги съм мислел че Пикадили е Варненска верига магазини , а съобщиха, че била собственост на Сръбски холдниг / или аз нещо недочух ../![]()
Пикадили не е и никога не е бил на ТИМ, нито някога е имал нещо общо.
85% от акциите на Пикадили от септември миналата година, е собственост на най-голямата сръбска компания Делта Макси, която е отчела 1.4 млрд. еуро приходи за 2007г. Президент е Мирослав Мишкович, сочен за втория по богатство сърбин. Имат 25-30% от пазарния дял на търговията на дребно в Сърбия. Собственици са на над 400 търговски обекта между 1000 и 14 000 кв.м., имат 20 фабрики, дялове от банки, застрахователни компании, представители са на Найк, Панасоник, Фиат, Алфа Ромео, Ланча, Форд, Нивеа, Нестле и др. за Сърбия. Мишкович е бивш министър на икономиката от парламента на Слободан Милошевич. Отвлечен е през 2001 от Земунския клан, като за живота му са платени 7 млн марки откуп
F**k them all!
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
ITK написа:© написа:винаги съм мислел че Пикадили е Варненска верига магазини , а съобщиха, че била собственост на Сръбски холдниг / или аз нещо недочух ../![]()
Пикадили не е и никога не е бил на ТИМ, нито някога е имал нещо общо.
85% от акциите на Пикадили от септември миналата година, е собственост на най-голямата сръбска компания Делта Макси, която е отчела 1.4 млрд. еуро приходи за 2007г. Президент е Мирослав Мишкович, сочен за втория по богатство сърбин. Имат 25-30% от пазарния дял на търговията на дребно в Сърбия. Собственици са на над 400 търговски обекта между 1000 и 14 000 кв.м., имат 20 фабрики, дялове от банки, застрахователни компании, представители са на Найк, Панасоник, Фиат, Алфа Ромео, Ланча, Форд, Нивеа, Нестле и др. за Сърбия. Мишкович е бивш министър на икономиката от парламента на Слободан Милошевич. Отвлечен е през 2001 от Земунския клан, като за живота му са платени 7 млн марки откуп
Сега дай и reference за информацията
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Evelin Cotsev написа:Bogat-Beden написа:Evelin Cotsev написа:кво толкова ви правят тея мутри да ги еба , те без нищо не закачат никои. Кво говорите , много си е добре в наща си държава не знам кво не и харесвате толкова , единственото което ми харесва повече примерно в Германия или друга страна са пътищата , всичко друго тука си ме кефи , не ми пречи корупцията , нито мутрите , ама по принцип това си е българска черта , като не е добре някои да казва че 100 човека са му виновни за положението.![]()
![]()
![]()
![]()
Я опитай пак,че нещо май не се получи...
кое не ти е ясно
Батка ай отвори някакъв магазин,хотел,ресторант или нещо друго и примерно почнеш да се развиваш,защото си пекан и знаеш как да я въртиш работата обаче някой решава,че му ставаш сериозна конкуренция.Да видим тогава дали няма да ти пречат мутрите и да те спъват.Прост пример само.
Скапана ни е държавата и това си е.На улицата може и нищо да не ти стане ама става дума,че като тръгнеш да правиш нещо и отвсякъде всичко е срещу теб дори държавата.Ако всичко това беше нормално и не пречеше дали щяхме да сме на дъното в ЕС.

8.32
49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4