разликата между фена и роба ?
Модератор: Общи модератори
			5 мнения
			 • Страница 1 от 1

- DEFLEPPARD
- ентусиаст
- 

- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
разликата между фена и роба ?
не знам дали точно за тоя форум е темата но все пак...
между това да си фен и ентусиаст и това да станеш роб на колата си (примерно... или на нещо друго) има тънка граница която трудно се усеща и лесно се пресича... та въпроса ми е някой знае ли я къде точно е ? 

и струва ли си всичко това?
Какъв е смисъла ?
Какво правим, и защо ?
интересно е да се видят отговорите на тия въпроси

между това да си фен и ентусиаст и това да станеш роб на колата си (примерно... или на нещо друго) има тънка граница която трудно се усеща и лесно се пресича... та въпроса ми е някой знае ли я къде точно е ?

и струва ли си всичко това?
Какъв е смисъла ?
Какво правим, и защо ?
интересно е да се видят отговорите на тия въпроси

- ///Явор
- Летящия холандец
- 

- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
ТИ  направо , еба мамата на пейзажа 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
тоз въпрос много съм го мислил- и затова имам готов черно-на-бяло отговор:
фен си когато работиш по колата си и си щастлив. и каквото правиш, би го направил пак. харесваш си живота и не гледаш на колата на пречка във него.
роб си когато работата по колата не ти доставя удоволствие и си даваш сметка че можеш си живееш живота по-добре..
като казах това- всички се лашкаме между фенството и робията динамично е. не мисля че някои можеш да го заковеш някъде по скалата
 динамично е. не мисля че някои можеш да го заковеш някъде по скалата 
			фен си когато работиш по колата си и си щастлив. и каквото правиш, би го направил пак. харесваш си живота и не гледаш на колата на пречка във него.
роб си когато работата по колата не ти доставя удоволствие и си даваш сметка че можеш си живееш живота по-добре..
като казах това- всички се лашкаме между фенството и робията
алекс
трабант 601с
разни други возила
		трабант 601с
разни други возила
- Leon
- старши ентусиаст
- 

- Кара: 328i
И аз си задавам този въпрос много често! И всеки път отговора е различен, така че няма равоновесно положение  Един път съм роб, друг път - фен. А понякога дори не искам да чуя за четириколесно превозно средство... Какво съм в момента? Май съм фен
  Един път съм роб, друг път - фен. А понякога дори не искам да чуя за четириколесно превозно средство... Какво съм в момента? Май съм фен 
			 Един път съм роб, друг път - фен. А понякога дори не искам да чуя за четириколесно превозно средство... Какво съм в момента? Май съм фен
Never mistake motion for action...

5 мнения
			 • Страница 1 от 1