сбивали ли сте по време на шофиране?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

сбивали ли сте по време на шофиране?

Мнение от TongPo » 13 Авг 2008, 8:31

разказвайте инересни случки ако имате, аз преди 1 год един ме засече и го нахраних и слезе да ме бие, и си разменихме по няколко тупалки и шамари и някви други шофьори ни разтърваха, все пак доста демидж отнесе в дясното око :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 13 Авг 2008, 8:38

и при мен един слезе, ама се върна много бързо (не защото съм 2 метра и 120 кила) :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :twisted:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 13 Авг 2008, 9:03

а защо да не си препасъл и ти автоматя :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 13 Авг 2008, 9:13

Нека колегата Титто да сподели някое преживяване, че доколото помня другото му име беше Съдята Дред :mhihi:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 13 Авг 2008, 9:17

Оо преди години баща ми разказва как едни мутри щели да го гръмнат. :mhihi:
Значи той с камион,пред него 4 мутри в черно Бмв :mhihi: .И така светнало зелено те не мърдат,чакал чакал и надул тромбите да тръгнат :mhihi: и точно в тоя момент се отварят четирите врати на Бмв-то и излизат некви мутри с автомати.Казали са му да слиза от камиона или нещо такова а той се заключил и тръгнал с яко газз :mhihi: ,вика че са карали по него известно време и са се отказали ама е помислил че са щели да го гръмнат. :mhihi: :mhihi:
И те така това е историята на баща ми за бой по пътищата. :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 13 Авг 2008, 9:21

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 13 Авг 2008, 9:38

имам познат- мутра голяма-мноо мускули малко акъл :mhihi: -един път пребива от бои някакъв на кръстовище и оня го пита-що ме биеш бе- тои му отговаря- ми напсува ме- НЕ БЕ АЗ СИ ДЪВЧЕХ ДЪВКА :mhihi:
Извода какъв е-не дъвчете дъвка по пътя-опасно е!!! :mhihi:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 13 Авг 2008, 9:47

имам толкова много случаи / и мои ,и на познати/ ,че ако заразказвам нема да ми стигне темата!

Потребител
Аватар

Мнение от TongPo » 13 Авг 2008, 9:48

SKISA написа:имам толкова много случаи / и мои ,и на познати/ ,че ако заразказвам нема да ми стигне темата!

е разкажи поне един два от наи интересните

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 13 Авг 2008, 9:52

Navi_Bmw написа:Оо преди години баща ми разказва как едни мутри щели да го гръмнат. :mhihi:
Значи той с камион,пред него 4 мутри в черно Бмв :mhihi: .И така светнало зелено те не мърдат,чакал чакал и надул тромбите да тръгнат :mhihi: и точно в тоя момент се отварят четирите врати на Бмв-то и излизат некви мутри с автомати.Казали са му да слиза от камиона или нещо такова а той се заключил и тръгнал с яко газз :mhihi: ,вика че са карали по него известно време и са се отказали ама е помислил че са щели да го гръмнат. :mhihi: :mhihi:

тва като малък ли ти е разказваше преди да заспиш :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 13 Авг 2008, 9:58

Ей сетих се за една прясна история с мен.
Значи карам си на главния път със всичките му знаци и тем подобни, когата една жена 15м преди мен на знак СТОП решава че няма да ме чака и минава. До тук добре, обаче след нея един селянин решава, че и той може да направи същото. Не спира на СТОП-а излиза до половината на кръстовището, аз му набивам едни клаксони и го подминавам и заминавам. Свърших си няква работа и след 5 минути...
...на съвсем друго кръстовище на червен светофар, го виждам как той излиза от колата си и се запътва към моята. До бой не се стигна, но това че излезе и почна да се заяжда с мен за неговата си вина е достатъчно показателно за селянията по пътищата ни.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 13 Авг 2008, 10:09

Zapa написа:
Navi_Bmw написа:Оо преди години баща ми разказва как едни мутри щели да го гръмнат. :mhihi:

тва като малък ли ти е разказваше преди да заспиш :lol:
}
Това е идея.....Заспивай веднага че ще дойдат мутрите с Бмв-тата да те гръмнат. :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 13 Авг 2008, 10:13

hemicharger написа:Нека колегата Титто да сподели някое преживяване, че доколото помня другото му име беше Съдята Дред :mhihi:
:uups: Па те ми налитат,кво да прааа!?Последно една маршрутка ме засече на паметника Левски,щеше да ме пребие и след като му бипнах леко,тоя ми показа среден пръст и почна да ме храни...видях,че има само един човек вътре и няма да всявам смут :mhihi: засякох го,слезнах и му "отстраних" огромното огледало,което и без това не използва,продължих и след 20-30 м.гледам една кола спряла зад патрулка и вътре-Мартина Вачкова се обяснява-"Г-н Полицай,пък на предишното кръстовище един гамен бие шофьор от гр.транспорт..." :mhihi: Бипнах и и на нея и отсвирих...!
Друга път,друга една маршрутка ме натискаше на полисъединител докато бях спрял на червено,аз го гледам как я лашка нервно зад мен и вече ми е до гъ.а и си викам-тоя ще ме подпре и накрая ме чукна...за къде бързаше като ни е червено не знам,но слезнах,питах го луд ли е,какво прави и той ми вика -"Аре пАли бе,нищо ти няма"(аз с чисто нова служебна кола)от там за врата през прозореца и го питам Кат ли или 50 лв.за драскотината по бронята,е на 40 се спряхме,че нямал повече и ми се извиняваше 10 мин с някакъв странен диалект,кога е научил София да кара маршрутка,не знам...!? :twisted: :mhihi:
П.П.По цял ден не слизам от кола,гледам да спазвам правилника,даже съм културен,но започвам да се плаша какви изруди с купени книжки карат из града и застрашават околните...! :!: :twisted:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 13 Авг 2008, 10:18

От такива случки по пътищата, мога да кажа, че дори и пичовете с коли за по 57489578954 хиляди евро и огромните бицепси ги е шубе от батата :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 13 Авг 2008, 10:26

speeder88 написа:Ей сетих се за една прясна история с мен.
Значи карам си на главния път със всичките му знаци и тем подобни, когата една жена 15м преди мен на знак СТОП решава че няма да ме чака и минава. До тук добре, обаче след нея един селянин решава, че и той може да направи същото. Не спира на СТОП-а излиза до половината на кръстовището, аз му набивам едни клаксони и го подминавам и заминавам. Свърших си няква работа и след 5 минути...
...на съвсем друго кръстовище на червен светофар, го виждам как той излиза от колата си и се запътва към моята. До бой не се стигна, но това че излезе и почна да се заяжда с мен за неговата си вина е достатъчно показателно за селянията по пътищата ни.

Честно незнам как си се сдържал да не го смелиш. Иначе аз съм мирен гражданин, никога не слизам пръв, последния път един ме засече здраво и ме напсува за дето ме е засекъл, аз си го настигнат, пред него яко спирачки, отварям врата храна, храна и тръгвм и тоя на светофара ме настига и ми вика спри да се разберем ей сега, викам ОК и спрех ама тоя не иска нещо да слезе от колата, мисла си или дрисна или беше чичко полицай цивилен и чакаше да ме хване за нападение, ама аз нападам само като слезне некой пръв при това почти никога без жокер :mhihi:
Друга случка ама тогава бързах и не ми се занимаваше , та един самосвал си кара и един с бял голф 4 изпреварва колко може да не чака на колоната и оп засече го и ония му свирна ма нищо особено и тоя от голфа слезе да го бие, ама тоя от камиона явно миролюбив и си размениха некви реплики и тва беше но силно се надявах тоя да налети на шофера на камиона и да се сабуди в канафката от моя крик в гръб :D Иначе съм изключително миролюбив вече, просто свикнах така да ми излизат от насрещното местните селяци на околовръстното, че вече си отбивам в канафката, кръстя се и продължавам, то да биеш и да не биеш акъл нема да му дойде, просто чака да умре от статистиката, а и все некой може да не успея да набия, все пак не съм от непобедимите клавиатурни рамбовци.
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата