сбивали ли сте по време на шофиране?
Модератор: Общи модератори
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
TongPo написа:SKISA написа:имам толкова много случаи / и мои ,и на познати/ ,че ако заразказвам нема да ми стигне темата!
е разкажи поне един два от наи интересните
Тая история май съм я разказвал ,ма е и за тая тема!!!
Ифа-мен!!!
Тая историйка се случи преди около 7-8г. ! ама вече 8-9г...
Тогава двувратите 124ки/ или 126 ли е - не знам/ на Мерцедес си беха мутренски коли!
И зимата си чакаме в едно задръстване по Ситняково на светофара на Оборище. Лед-здраво по пътя! В средната лента един гъзар с мерджанка ,зад него една ИФА-спрели!
И отзад като се изсили Икаруса ,и не може да спре,почна да се суче и -бам-в ИФАта,тя па леко напред и бам- в Мерджана!
Лек удар ,ма си му намачка задницата! И оня слиза от Мерцедеса и почна да вика ,а от ИФАта един чичко се показа и му обяснява,че не е виновен и ша викат КАТ!Мутрата ,обаче нещо побесне,метна се отпред на ИФАта и с една тупаница му счупи стъклото! Чичкото - ИФА-МЕН си отвори леко вратата,слезна полека и като стъпи долу се оказа,че е висок колко до джама на камиона и като се "срещнаха" по средата само "посегна" и оня си полегна долу!После го вдигна,качи го на капака на Мерцедеса и го положи там да си спи!
Никоя от колите не мърда и си бехме като на театър,на първия ред!
Върна се обратно и си се качи в ИФАта! Оня се "събуди" след 1-2 минути и почна да си бърше кръвта от носа и пак нещо да се обяснява и чичкото отвори вратата и вика: - Да слеза ли!?!!!
И отговор немаше.....!!!! Такова чудо не бех виждал! muhihihihi
- The Shadow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 M52B20 96 coupe
Аз до сбиване не стигам
Слушам си Корн и те като ме чуят си вдигат прозорците а и да ми говорят нещо не ги чувам. Миналият Понеделник един пич слезе да ме бие, но видя маркера (пушка) ми и бронежилетката за пейнтбол и незнам какъв реши, че съм ама ми се извини и си тръгна малко притеснен.
П.С. Вичо в боя кантар няма бате

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
друга случка! на стадиона накъм орлов мост! едно бусче на мередиян22 /тва преди повече от 10г/ ме засича на спускането след светофара и аз се метнах в тиквите на бордюра и щех да скоча в реката!засичането беше нарочно,защото на предният светофар не му дадох път направо,а там от лявата лента е забранено направо!! спираме на орлов мост,слизам/много бех бесен ,щото осъзнах ,че можеше да се пребия ако бех паднал в реката/ и му викам некви за майка му!оня ,обаче ми отвърна и набързо стигнах до джама му у го ковнах! ударих го леко ,щото некакси не ми дойде отвътре да го трупирам.тръгвам си към колата обратно и след няколко крачки чувам тупуркане ,обръщам се и получавам зверски прав в носа! добре че беше некъв кльоща-ак обеше здравеняк щеше да ме нокаутира!и аз докато правя крачки назад и събирам равновесие оня се врътна и отпраши буса! окопитих се ,ма боя беше свършил! късмет ,че не беше здравеняк. от тогава стигнем ли до бой -бия докат мърда!или ако верно е дебела работата се гледаме през мушката...!!! после тоя бус го търсих близо един месец и накрая го видех на македония спрел-викам си: е са вече...! отварам вратата,ловим некъв за гушата,ма като го видех се оказа ,че е друг!питам къде му е колегата-оня вика уволниха го!още ме е яд ,че артиса тоя бой...!!
не съм толкова кибритлия - и аз слизам ако другият слезе,ма напоследък все повече ми се слиза....!!! па да му мисли некой ако съм с детето или жената...!!
не съм толкова кибритлия - и аз слизам ако другият слезе,ма напоследък все повече ми се слиза....!!! па да му мисли некой ако съм с детето или жената...!!
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
о-о-о случки такива има милиони!
на сливница един ми отваря вратата щото ме гонеше и при едно престрояване му поднесе колата! бързо се върна обратно!
иначе имаше един дето още ме е яд че не му счупих главата- аз съм спрял пред трамвай за да слизат хората от него, той ме чуква демонстративно отзад- вика ми - АЙДЕ КАРАЙ БЕ! загасих, слизам, обаче оня- заден и газ да го няма! ако беше останал със сигунрост щях да го "възпитавам".
иначе на кви сцени тип селска чест съм ставал свидетел - не е истина! то ножове се вадиха, пищови, бухалки...страшна работа! и накрая нищо- аз тамън си викам- ей ся тия ще се изколят
на сливница един ми отваря вратата щото ме гонеше и при едно престрояване му поднесе колата! бързо се върна обратно!
иначе имаше един дето още ме е яд че не му счупих главата- аз съм спрял пред трамвай за да слизат хората от него, той ме чуква демонстративно отзад- вика ми - АЙДЕ КАРАЙ БЕ! загасих, слизам, обаче оня- заден и газ да го няма! ако беше останал със сигунрост щях да го "възпитавам".
иначе на кви сцени тип селска чест съм ставал свидетел - не е истина! то ножове се вадиха, пищови, бухалки...страшна работа! и накрая нищо- аз тамън си викам- ей ся тия ще се изколят
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
при мен редовно стават зака4ки,каде лукойл
каде по морето
лошото е 4е последните пъти се аз шамаря някой и 4акам да видим мен кога ше ме ошамарят

лошото е 4е последните пъти се аз шамаря някой и 4акам да видим мен кога ше ме ошамарят

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
The Shadow написа:Аз до сбиване не стигамСлушам си Корн и те като ме чуят си вдигат прозорците а и да ми говорят нещо не ги чувам. Миналият Понеделник един пич слезе да ме бие, но видя маркера (пушка) ми и бронежилетката за пейнтбол и незнам какъв реши, че съм ама ми се извини и си тръгна малко притеснен.
![]()
не ме разбра
наистина НЕ съм 2 метра и 120 кила

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
titto написа:hemicharger написа:Нека колегата Титто да сподели някое преживяване, че доколото помня другото му име беше Съдята ДредПа те ми налитат,кво да прааа!?Последно една маршрутка ме засече на паметника Левски,щеше да ме пребие и след като му бипнах леко,тоя ми показа среден пръст и почна да ме храни...видях,че има само един човек вътре и няма да всявам смут
засякох го,слезнах и му "отстраних" огромното огледало,което и без това не използва,продължих и след 20-30 м.гледам една кола спряла зад патрулка и вътре-Мартина Вачкова се обяснява-"Г-н Полицай,пък на предишното кръстовище един гамен бие шофьор от гр.транспорт..."
Бипнах и и на нея и отсвирих...!
Друга път,друга една маршрутка ме натискаше на полисъединител докато бях спрял на червено,аз го гледам как я лашка нервно зад мен и вече ми е до гъ.а и си викам-тоя ще ме подпре и накрая ме чукна...за къде бързаше като ни е червено не знам,но слезнах,питах го луд ли е,какво прави и той ми вика -"Аре пАли бе,нищо ти няма"(аз с чисто нова служебна кола)от там за врата през прозореца и го питам Кат ли или 50 лв.за драскотината по бронята,е на 40 се спряхме,че нямал повече и ми се извиняваше 10 мин с някакъв странен диалект,кога е научил София да кара маршрутка,не знам...!?![]()
П.П.По цял ден не слизам от кола,гледам да спазвам правилника,даже съм културен,но започвам да се плаша какви изруди с купени книжки карат из града и застрашават околните...!![]()
"История на Титто номер 3"
С колегата Титто правиме инкасо от БОРИКА и на излизане от улицата некъф с бус ни засича, а вътре двама ни хранят и показват пръсти и се хилят кат малоумни. Титто не издържа......спря, излезна, приближи се до буса, и с един удар нокаутира шофера (наистина) и после най спокойно си се прибра! Защитавам реакцията му защото бях там и друг вариянт нямаше

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Е..х те у клюкаря....и не беше шофера,а пасажерът му,щото си беше лепнал средния пръст на предното стъкло и май беше дрогиран,затова падна толко лесно...!hemicharger написа:titto написа:hemicharger написа:Нека колегата Титто да сподели някое преживяване, че доколото помня другото му име беше Съдята ДредПа те ми налитат,кво да прааа!?Последно една маршрутка ме засече на паметника Левски,щеше да ме пребие и след като му бипнах леко,тоя ми показа среден пръст и почна да ме храни...видях,че има само един човек вътре и няма да всявам смут
засякох го,слезнах и му "отстраних" огромното огледало,което и без това не използва,продължих и след 20-30 м.гледам една кола спряла зад патрулка и вътре-Мартина Вачкова се обяснява-"Г-н Полицай,пък на предишното кръстовище един гамен бие шофьор от гр.транспорт..."
Друга път,друга една маршрутка ме натискаше на полисъединител докато бях спрял на червено,аз го гледам как я лашка нервно зад мен и вече ми е до гъ.а и си викам-тоя ще ме подпре и накрая ме чукна...за къде бързаше като ни е червено не знам,но слезнах,питах го луд ли е,какво прави и той ми вика -"Аре пАли бе,нищо ти няма"(аз с чисто нова служебна кола)от там за врата през прозореца и го питам Кат ли или 50 лв.за драскотината по бронята,е на 40 се спряхме,че нямал повече и ми се извиняваше 10 мин с някакъв странен диалект,кога е научил София да кара маршрутка,не знам...!?![]()
П.П.По цял ден не слизам от кола,гледам да спазвам правилника,даже съм културен,но започвам да се плаша какви изруди с купени книжки карат из града и застрашават околните...!![]()
С колегата Титто правиме инкасо от БОРИКА и на излизане от улицата некъф с бус ни засича, а вътре двама ни хранят и показват пръсти и се хилят кат малоумни. Титто не издържа......спря, излезна, приближи се до буса, и с един удар нокаутира шофера (наистина) и после най спокойно си се прибра! Защитавам реакцията му защото бях там и друг вариянт нямаше

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
Оня ден се връщах от Бургас, и неква корса отпред си хвърли цигарата, която се лепна на предния ми джам, викам майната му и аз бях пушач, случва се, но след малко си хвърли тенекиена кутия от Редбул и издрънча под колата ми и съответно не се сдържах, засякох и пътя и спряхме.До седалката ми винаги стои здрава индианска томахавка, която забих в предния капак на корсата, след като видях че е неква дърта грозна и отвратителна брантия, бъдете сигурни ,че тя вече никога няма да си хвърли боклука през прозореца
Разбира се го направих без никакви свидетели, вече имаме опит да се владеем поне малко, дори когато сме много ядосани.

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
titto написа:Е..х те у клюкаря....и не беше шофера,а пасажерът му,щото си беше лепнал средния пръст на предното стъкло и май беше дрогиран,затова падна толко лесно...!hemicharger написа:titto написа:hemicharger написа:Нека колегата Титто да сподели някое преживяване, че доколото помня другото му име беше Съдята ДредПа те ми налитат,кво да прааа!?Последно една маршрутка ме засече на паметника Левски,щеше да ме пребие и след като му бипнах леко,тоя ми показа среден пръст и почна да ме храни...видях,че има само един човек вътре и няма да всявам смут
Айде айде.....нокаутира си го кат' Патрик Суеизи дето нокаутира лошия в крайпътна къща

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- The Shadow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 M52B20 96 coupe
vicho написа:The Shadow написа:Аз до сбиване не стигамСлушам си Корн и те като ме чуят си вдигат прозорците а и да ми говорят нещо не ги чувам. Миналият Понеделник един пич слезе да ме бие, но видя маркера (пушка) ми и бронежилетката за пейнтбол и незнам какъв реши, че съм ама ми се извини и си тръгна малко притеснен.
![]()
не ме разбра
наистина НЕ съм 2 метра и 120 кила
Е и аз това казвам, че в боя кантар няма!!!
- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
///Vasko написа:......До седалката ми винаги стои здрава индианска томахавка, която забих в предния капак на корсата.....

Ще гледам да не те ядосвам,да не ми осъмне колата с някоя томахавка забита в предния капак

- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Аз не съм имал автопобойща, освен когато един близък разби главата на един таксиджия, защото бях ментал пиратка през задния прозорец, ама и таксдрайвърът беше много упорит да му разбият главата при положение,че се опита да изкара шофьора през врата, което после отчете като грешка
Иначе с нетърпение чакам да видя кой драска колите по центъра и им прави мизерии
Щото живущите по централните улици са си заплюли някви места, ама е така- "пу за мене" и ако не са ги барикадирали с по 5 вериги и 10 катинара, като им спреш на мястото ти минават с ключ по вратите. Да им се*а на главите...
И другото, което много ме дразни, е че тези, които карат служебни коли- най-често пълни кошници, много обичат да паркират докато опрат или докато се чуе... и на тях по главите

Иначе с нетърпение чакам да видя кой драска колите по центъра и им прави мизерии

И другото, което много ме дразни, е че тези, които карат служебни коли- най-често пълни кошници, много обичат да паркират докато опрат или докато се чуе... и на тях по главите

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
На мен незнам кога ми се случи ама беше одавна,значи карам си аз по околовръстното поска горнобански път и стигам аз до суходол в едно мега задръстване.Понеже е забранено да се носи нож нат 4 сантиметра(смята се за хладно оръжие)аз си имах една Тесла
Та чакам си аз в задръстването и по едно време гледам ня лявото огледало един бакшиш се набира в насрещтното,обаче отпред вече идват коли и го гледам как ме натиска в канавката нагло още малко огледалото ще ми строши,викам аз няма да го пускам да видим колко е терикат таксиджията и изравнява ме се и ми крещи през прозореца еи лаино ще те пребия,при което аз му казах а ти каде се ръгаш бе,
слет което тоия пак нещо каза по адрес на маиками,вадя аз теслата и прас през дясното му огледало слет което тоия такава черта одари че не го видях.
Стигам аз малко преди светофара и некви си решиха че ще минават прет мене като полицяи дето се кани да ме спира.Набивам аз спирачки и един едричак се провиква...Каде бързеш бе лаино:
И тоия ме нервира,викам му а ти каде си тръгнал бе това да не ти е пешаходна патека,след което тоия тръгва към мене и аз пак вадя теслата но за мое учудване ми е останала само дръжката след удара по бакшиша,но и това свърши работа и оня се омете.
Та това ми беше една отвратителна сутрин от многото

Та чакам си аз в задръстването и по едно време гледам ня лявото огледало един бакшиш се набира в насрещтното,обаче отпред вече идват коли и го гледам как ме натиска в канавката нагло още малко огледалото ще ми строши,викам аз няма да го пускам да видим колко е терикат таксиджията и изравнява ме се и ми крещи през прозореца еи лаино ще те пребия,при което аз му казах а ти каде се ръгаш бе,
слет което тоия пак нещо каза по адрес на маиками,вадя аз теслата и прас през дясното му огледало слет което тоия такава черта одари че не го видях.
Стигам аз малко преди светофара и некви си решиха че ще минават прет мене като полицяи дето се кани да ме спира.Набивам аз спирачки и един едричак се провиква...Каде бързеш бе лаино:
И тоия ме нервира,викам му а ти каде си тръгнал бе това да не ти е пешаходна патека,след което тоия тръгва към мене и аз пак вадя теслата но за мое учудване ми е останала само дръжката след удара по бакшиша,но и това свърши работа и оня се омете.
Та това ми беше една отвратителна сутрин от многото

Днес ... преди около 2 часа - тръгвам аз да си правя ляв завой през "Цар Борис III" след пазарчето на Павлово (да уточня - левия завой не е забранен там където аз тръгнах да го правя), престроил съм се най-в ляво както си трябва, пуснал съм мигач, чакам насрещните да минат, минават пущам съединителя, вече съм напряко на насрещното платно и гледам те така
сив мерцедес газ към мойта шофьорска врата (изрода тръгна да ме изпреварва в насрещното при положение, че съм дал мигач, че ще завивам наляво?!) свир свир свир, разминахме се. Аз си продължавам, бях с приятел, викам "Ебаси майката тоо кво щеше да ми направи", усещам как ми избива студена пот. Гледам обаче в огледалото тоя обръща, аз си спирам на светофара, тоз се нарежда до мене. Отваря си джама и почва "Ти нормален ли си уееей?!" и аз такъв викам си, бе нещо мое съм сгазил лука - неволно нали, но случва се ... сега се замислям - не бях виновен за нищо. В отговор казвам - "съвсем съм си в ред до колкото знам" от там се почнаха едни храненици едни чудесии, аз кротичко си седях виках - "да", "да добре", "хубаво","ще ме извиняваш", като светна зелено си заминах по пътя ... та мисълта ми е - аз не съм нинджа като повечето колеги, но като го видях здравеняка с хавайска ризка и чехли в модерния двуврат мерц (нищо против марката, конкретния яйцевиден двуврат модел не ми допада, но като цяло само хубави неща мога да кажа) можеше без проблем да си го оставя да си лежи там на светофара, чудя се трябваше ли? В момента аз бях неадекватен, буквално се бях разминал на косъм (метър, части от секундата) от това да се превърна в статистиката дето четем всеки ден и все пак можех да мисля трезво, за щастие, приятеля ми също. Господина в сребристия мерцедес обаче упорито си го търсеше, ако беше слязъл да налита, определено щеше да си го намери, но както каза приятеля ми който се возеше с мен - никъква файда от това - тоя утре пак ще си кара така, вероятно скоро ще нацепи някой, много вероятно да е фатално, да го набиеш, няма да разбере защо, да му обесняваш - няма файда - това го пробвах ... Доста ми се ще някой да коментира, защото аз още не знам къде се намирам, иска ми се да вярвам, че бях прав, че съм избрал по-добрия изход от ситуацията, обаче нещо ме гложди, дали не трябваше ли да го понабия този (да се пробвам), най-малкото не бях аз виновния за създалата се ситуация, а той беше агресора в случая ...