сбивали ли сте по време на шофиране?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от mityo105 » 16 Авг 2008, 22:05

Абе не бадете такива ербапи че какви неща съм виждал!!!Спречкват се нещо БМВ е39-ка и едно пежо 205 ма толко утрепано че нема на къде.Слизат двама едрички от БМВ-то, а от пежака 3ма такива че направо се замислих тия как са се пъхнали там.След което лек варгал и тия от бавареца нокаут.След време стана така че се запознах с пичовете от пежака.Оказа се че са в големи схеми и са мн сериозни хора.Пежака нз защо го бяха подкарали, ама такава изненада за народа, така че внимавайте на кой говорите.Друга историйка, мерц лъскав засича няква корсичка, нещо е станало преди това явно, ама не знам.Слиза един мн голям от мерца и тръгва към корсата.От нея излезе едно пишлеменце към 50-60 кила тип наркоманче ама от най пропадналите.Викам си тоя малкия умре!А то като думна една тупаница на тоя от мерца и го свали.В туй време другия тръгва да слиза, а пишлеменцето притича към него и тоз докато излиза лум и на него една, качи си се в дранголника и си замина, тия двамата 2-3 мин размисъл над случката, решение няма.За финал случка от преди бая години, мътните мутренски времена!Някакъв тарикат, го засича някво бусче форд транзит, очукан яката.Мутрагена, застига буса, засича го изскача и опира пистолета си на челото на шофера.Оттам се отваря плъзгащата врата и какво си мислите, ....акция на НСБОП, отивали някъде с буса качулките!Мутрагена не можал да падне към 10тина минути на земята!

п.п. като видите 4401 или 4400, правете им път, щото те не са безсмъртни ама са толкова големи и толкова по много бродят че ще направите мн сериозна грешка ако се репчите.
п.п.2.аз едно време мн слизах да се трепем, ама няма смисъл, винаги има по, и рано или късно си намираш майстора.Лично съм го изпитал!

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 16 Авг 2008, 22:19

mityo105 написа:Абе не бадете такива ербапи че какви неща съм виждал!!!Спречкват се нещо БМВ е39-ка и едно пежо 205 ма толко утрепано че нема на къде.Слизат двама едрички от БМВ-то, а от пежака 3ма такива че направо се замислих тия как са се пъхнали там.След което лек варгал и тия от бавареца нокаут.След време стана така че се запознах с пичовете от пежака.Оказа се че са в големи схеми и са мн сериозни хора.
....

Тея с пежака да не се подвизават в западната част на София?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: На криво
Мечтае да кара: Още по-на криво

...

Мнение от Изрода » 24 Авг 2008, 1:39

Във вторник на връщане от Дружбенската си караме с едно приятелче по Цариградското със двете БМВ та със 100 км., и изведнъж кво да видиме-пред нас във лява лента си кара някъв пич скутерче някъде с около 90 км. :shock: (говориме за 12 и нещо вечерта,във участъка малко преди плиска,където е забранено да се движат колела и мотопеди).Поизчакахме го но тоя не се мърда,и много ВНИМАТЕЛНО го заобиколихме от дясно във средната лента и си продължихме.На Плиска обаче намалихме на 80 заради камерите и си караме спокоино във средна лента,и изведнъж тоя със скутера ме изпреварва от дясно във аварииното и ми се мушка на 1 метър пред колата.Аз се изплаших от тоя и тръгвам да го заобикалям и да бегам далече че не го знам на каде ше фане,и при изпреварването не се здържах и му показвам знак със ръка че е луд и си продължих(без дори да кажа дума).След малко тоя ме настига със около 100,и почва да крещи домене ,да ме псува ,стиска ми юмруци вика крещи,направо изпадна в истерия ,а аз си карам и не му обръщам внимание,и тоя след малко се отказа и зави към Подуене.После си викам добре че зави ,иначе ако ни беше фанал светофара на червено на Орлов мост,тоя сигурно щеше да ми пипне колата(я огледало,или да ми я удари)и тогава вече незнам как щеше да завърши вечерта,щот на мен може да ми говори всичко-аз съм спокоен човек ,но само да не ми пипат колата че... Та не знам какви хора има вече,и си викам аз ли съм луд ,тъп и още нещо или другите не са хора :dunno:
Изображение Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 24 Авг 2008, 1:43

Да за 4401 вече знам,за малко да си изпатя от тях :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
Мечтае да кара: S50B30 turbo
Детайли за колата: модифицирани

Мнение от VT5602AK » 24 Авг 2008, 1:47

Transportera написа:Да за 4401 вече знам,за малко да си изпатя от тях :mhihi:
каква кола е?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Transportera » 24 Авг 2008, 1:51

VT5602AK написа:
каква кола е?

Ами или ще са черни С-класи или черни Ж-класи и те вървят в пакет по 3-4 коли няма как да ги сбъркаш! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gugichamp » 24 Авг 2008, 2:30

Ако може лекичко и спокйно да минават нещата,щеше да е супер!Ама за съжаление не става,но не трябва да забравяме,че винаги има нЕкой с по-голЕм уй от твоя...
:ranting: :box:
от свинята лебед не става...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
Мечтае да кара: S50B30 turbo
Детайли за колата: модифицирани

Мнение от VT5602AK » 24 Авг 2008, 2:37

всеки батко си има батко 8)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vili » 24 Авг 2008, 19:08

как па един не каза че са го били :mhihi: иначе случки много имаме всички то е ясно,ння ден си карам по околовръстното и пред мен една кола пред колата тир а пред тира трактор и тоя пич пред мен вижда възможност да изпревари и тръгва аз тръгвам по него и в момента в който колата пред мен стигна до средата на тира и тоя джигит с тира реши че ще изпреварва а тоя пред мен отиде в банкета ама по навътре разсвиркахме се и двамата ама простия тирадия си изпреварва и не се отказва и при другата пролука за изпреварване тоя пред мен като засече тира отвори му вратата и яко тупане падна и аз спрях но нямаше смисъл и двамата да го тупаме

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 24 Авг 2008, 19:56

vili написа:как па един не каза че са го били :mhihi: ....

не четеш внимателно-аз казах, а и други колеги казаха! ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 24 Авг 2008, 22:23

Досега не съм бил и не са ме били но много пъти се е разминавало на косъм да слеза и да убия някой. Мноо мразя някой да ме псува без да съм виновен за нищо или пък хем да е виновен хем да псува. Засича те и те псува ейй на такива как ми пада пердето може да нямам 50 кг но пък имам толкова злоба,че после ще ме пишат и в учебниците по съдебна медицина.А тея случки сичките са с ауди-то представям си някой ако ми отнеме предимството и ми направи нещо на бимата. Толкова си я пазя и някой ако я усере е мъртъв и ще го лежа с кеф и гордост, дано само не е жена,че тогава ще ми е кофти като я наказвам :(

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 25 Авг 2008, 4:42

на кои беха тея 4400 и 4401 ?
It`s party time !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 25 Авг 2008, 9:14

AcOrP написа:Досега не съм бил и не са ме били но много пъти се е разминавало на косъм да слеза и да убия някой. Мноо мразя някой да ме псува без да съм виновен за нищо или пък хем да е виновен хем да псува. Засича те и те псува ейй на такива как ми пада пердето може да нямам 50 кг но пък имам толкова злоба,че после ще ме пишат и в учебниците по съдебна медицина.А тея случки сичките са с ауди-то представям си някой ако ми отнеме предимството и ми направи нещо на бимата. Толкова си я пазя и някой ако я усере е мъртъв и ще го лежа с кеф и гордост, дано само не е жена,че тогава ще ми е кофти като я наказвам :(
Напоследък все по-често ми се случва някой да ме храни без причина! :evil: Първо ми става смешно,защото видимо той е виновен от всякъде,а псува и размахва пръсти...Пробвал съм да обяснявам грешката им,но става по-зле-ХРАНА!?? :shock: Е тогава издивявам,няма такава наглост!На селтака му трябват елементарни познания на ЗДП,за да се извози Събота и Неделя до Метро на пазар за цял месец(щото през седмицата не кара,че скъпо... :twisted: )и няма как да свикне в трафик и кошмарни за София ситуации! :mhihi: Карат като че са си сами на пътя д..ба!Ноу комент...
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Transportera » 25 Авг 2008, 12:39

Evelin Cotsev написа:

Тийм Варна :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 25 Авг 2008, 12:40

Transportera написа:
Evelin Cotsev написа:

Тийм Варна :mhihi:
Кога ли ше ги чуем и тях за последно.. :puke:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата