сбивали ли сте по време на шофиране?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vili » 25 Авг 2008, 15:16

Evelin Cotsev написа:
Transportera написа:Да за 4401 вече знам,за малко да си изпатя от тях :mhihi:

на кои беха тея 4400 и 4401 ?
С4401 Николай Маринов-Маргина А4401-шефа на Петрол

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от emdless4 » 25 Авг 2008, 17:49

Transportera написа:
Evelin Cotsev написа:

Тийм Варна :mhihi:

Тошко, Иво и Мишо ли бяха, че все им забравям имената? :mhihi:

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 25 Авг 2008, 20:01

НЕ :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото изпадне...
Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
Детайли за колата: тотална щета...

Re: ...

Мнение от stozashto » 26 Авг 2008, 0:42

Изрода написа:...сигурно щеше да ми пипне колата(я огледало,или да ми я удари)и тогава вече незнам...,щот на мен може да ми говори всичко-аз съм спокоен човек ,но само да не ми пипат колата че...

:yes:
Правилно! То на приказки/псувни и знаци на повече от една ръка/един крак разстояние к'во да се докачаш - те просто си отлитат с вятъра... няма смисъл да се хаби човек! ;) :D
"... _ _ _ ..."

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sk. » 27 Авг 2008, 0:14

Аве един път съм слизал, ама бях може би 80% виновен. Тръгвам от спряло полжение, паркиран между колите, явно мое недоглеждане, защото виждам бус в огледалото на около 100-150м най-малко. Буса дойде до мен в рамките на 3-5секунди, не повече. Жулна ми калника на Витарата. Там стърчи една малка ламаринка настрани около 5см и тоя с буса нея удари.. аве разкачи се малко, ама нищо сериозно... спира тоя след около 250м., аз идвам с количката.. слизам нали все пак е ПТП, ама не съм тръгнал да се ребча. И му викам, "Какво правиш, бре човек, с колко караш??" и тоя.. "Бате... добре че ми нема нищо на буса, че щеше да видиш тогава.. и с колкото и да карам аз съм с предимство". А иначе не много здрав, 30 годишен, аз на 18 уж тренирам, аве нямаше да му остана длъжен, ама щеше да си ме набие :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Peyo Bozov » 27 Авг 2008, 5:43

vili написа:
Evelin Cotsev написа:

С4401 Николай Маринов-Маргина А4401-шефа на Петрол

С4401 - Миро от кариЗма 4400 - Драго чай-а

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 27 Авг 2008, 6:50

е от тия тря те е страх,ако те издебнат отзад
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 27 Авг 2008, 7:30

pavlin_e30 написа:е от тия тря те е страх,ако те издебнат отзад

Просто не ги оставяш да ти говорят зад гърба, само лице в лице :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 27 Авг 2008, 23:46

Мен вече ме е страх да влизам във форума честно :mhihi: много батки много биячи...Ама как се получава така ,че всеки тука бие цяла България а никой не е ял шамари?? :mhihi:
Live it like you Love it

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 27 Авг 2008, 23:51

blqsu4ko написа:Мен вече ме е страх да влизам във форума честно :mhihi: много батки много биячи...Ама как се получава така ,че всеки тука бие цяла България а никой не е ял шамари?? :mhihi:

Шамарите са за малките деца ;) :mhihi:
Изображение

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 28 Авг 2008, 7:14

не мога да разбера що всички се правим на мъже на пътя... Някой на Някой секъл пътя не се разбрали и БОЙ БОЙ... Аз винаги като направя нещо така се извинявам, вадя ръката през прозореца... никога не съм показвал среден пръст.. за мен това е страшно тъпо... Иначе съм се сбивал заради колата но не зашото сме си секли пътя ако това е идеята на темата... бой не съм ял но съм шамарил... Иначе пак бих повторил: Уважение на пътя там всички сме равни независимо че някой кара мерцедес а друг трабант всеки трябва да спазва знаците и да се съобразява с другите!!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 28 Авг 2008, 9:36

blqsu4ko написа:Мен вече ме е страх да влизам във форума честно :mhihi: много батки много биячи...Ама как се получава така ,че всеки тука бие цяла България а никой не е ял шамари?? :mhihi:

Кви щамари ве???? Това е форум на БМВ....за нас се предполага че сме мутри, биячи и женкари, всички сме по 120 кг и нагоре....аааа м/у и пием най-много. :mhihi:
Внимание! Форумен Рацер никога не би признал че е бил бит!!! :mhihi:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

сбивали ли сте по време на шофиране?

Мнение от Apassionata » 29 Авг 2008, 12:41

AcOrP написа: дано само не е жена,че тогава ще ми е кофти като я наказвам :(

E, кажи си номера, та кат те вида да спирам на 3 метра зад тебе :P
Това със тупалките по пътя... не знам, някак селско и нецивилизовано ми се струва, всеки е правил глупости, няма безгрешни хора... Не знам кога и мен ше бият, преди няколко дни жулнах един Кадет в Центъра докат се мъчех да паркирам...Е, избягах за 6 секунди :twisted:
Отскоро карам, ма случки вече иам... Един дядка в няква калинка изяде един среден пръст в огледалото миналата седмица... ма много ме ядоса, свири зад мене, кара ме да тръгвам, без предимство, докато на тези на главния булевард, където трябвада се включа им е зелено... как пък не, спрели коли там, спирка на тролей, ше ме изджаска някой отляво и ходи обяснявай после...и на третото свирване вече не издържах... /Дим. Несторов и пешеходния светофор до бившето кино/
Имаше една ситуация, в която бях на ръба да сляза от колата... С мойто момче, кефиме се в новото лъскаво... BMW и от "Раковска" завиваме на ляво по "Неофит Рилски", коята е еднопосочна и вече сме задръстили насрещното на "Раковска" и изведнъж хооп от уличката изхвърчава неква малка раздрънката синя Корса май беше, с още по-невзрачен дългуч вътре и аха да ни нацепи. Свири мойто момче и тоя кат се разпсувааа, ма не спира и сме спрели движението и в двете посоки... и оня пак нещо реди... леле как побеснях, викам Бебче, слизам, ше го убием тоя, и чадър имах и бая се бех залетела... Не стига че кара в насрещното в еднопосочна улица, пък е ше се дърви... с некъв таралясник на Черна лимузина, егаси смелостта... Е, не слезнах, някак се разкачихме там, ма още си го спомням дългуча...
Изображение

ентусиаст
Аватар

Re: сбивали ли сте по време на шофиране?

Мнение от AcOrP » 29 Авг 2008, 12:59

Apassionata написа:
AcOrP написа: дано само не е жена,че тогава ще ми е кофти като я наказвам :(

E, кажи си номера, та кат те вида да спирам на 3 метра зад тебе :P
Това със тупалките по пътя... не знам, някак селско и нецивилизовано ми се струва, всеки е правил глупости, няма безгрешни хора... Не знам кога и мен ше бият, преди няколко дни жулнах един Кадет в Центъра докат се мъчех да паркирам...Е, избягах за 6 секунди :twisted:
Отскоро карам, ма случки вече иам... Един дядка в няква калинка изяде един среден пръст в огледалото миналата седмица... ма много ме ядоса, свири зад мене, кара ме да тръгвам, без предимство, докато на тези на главния булевард, където трябвада се включа им е зелено... как пък не, спрели коли там, спирка на тролей, ше ме изджаска някой отляво и ходи обяснявай после...и на третото свирване вече не издържах... /Дим. Несторов и пешеходния светофор до бившето кино/
Имаше една ситуация, в която бях на ръба да сляза от колата... С мойто момче, кефиме се в новото лъскаво... BMW и от "Раковска" завиваме на ляво по "Неофит Рилски", коята е еднопосочна и вече сме задръстили насрещното на "Раковска" и изведнъж хооп от уличката изхвърчава неква малка раздрънката синя Корса май беше, с още по-невзрачен дългуч вътре и аха да ни нацепи. Свири мойто момче и тоя кат се разпсувааа, ма не спира и сме спрели движението и в двете посоки... и оня пак нещо реди... леле как побеснях, викам Бебче, слизам, ше го убием тоя, и чадър имах и бая се бех залетела... Не стига че кара в насрещното в еднопосочна улица, пък е ше се дърви... с некъв таралясник на Черна лимузина, егаси смелостта... Е, не слезнах, някак се разкачихме там, ма още си го спомням дългуча...

CA-4262-MC моля-те внимавай,че части незнам откаде ще намирам после :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 30 Авг 2008, 2:39

аз съм си бучнал една палка (полицеиска) в колата за секи случаи , всяки изруди ги има , ама ме е страх да го одара някои че съм 1.90 110 кила , та ако се засиля с тая палка и мелна някои в главата едва ли ще остане човек след това :mhihi: иначе се е случвало да слизам и то главно заради бакшиши много ги мразя мамка им отровна
It`s party time !

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата