Едно време

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

E34 Маниак
Аватар

Мнение от Georgi » 23 Сеп 2004, 21:24

Не знам за вас ,но тук все повече заприлива на детска радост.
Добре,че са старите постове. :(

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от BMW323i » 24 Сеп 2004, 9:19

Спомени,поне това имаме.....
Опитаи смъртта но не умираи

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 24 Сеп 2004, 11:12

и аз бях там :wink:
липсва ми това време...
вече не е така истинско
за това и ме няма :!:

имах и една хубава кола
много си я обичах :oops:

ма трябва да се гледа напред
бат ати пак ше има хубави моменти
малко юзърски ама хубави :wink:

аре хееееенрииииииииииии :):):):):):):):):)
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

Потребител
Аватар

Мнение от Karamazov » 27 Сеп 2004, 1:06

Оставете миналото... гледайте напред!
Каквото било - било. Може би тепърва предстоят най-добрите неща?! Кой знае... от всички нас зависи, нали?
«Че животът е рай — казва той изведнаж, — за това аз вече отдавна мисля. — И тутакси притури: — Само за това и мисля.»

The White Power
Аватар

Мнение от sid » 15 Окт 2004, 21:15

Много тъжно бе :( ,носталгиа по минали времена .И сега не е ло6о бе и 6е става се по добре .Аз съм сигурен :lol:

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 15 Окт 2004, 22:14

sid написа:6е става се по добре .Аз съм сигурен :lol:

Сам не знаеш колко си прав... :wink:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 16 Окт 2004, 0:32

Ати...
няма ли ги вече тези моменти а?
няма ли ги вече тези времена м?
Неееее, напротив, същото си е... както едно време... всичко е невероятно просто, чистия и неподправен ентусиазъм! Всичко е тук, макар и под малко по-друга форма! Не сте ли вие момчета и приятели които ме карате (образно казано) да бия път от Враца до София, само и само да съм с вас и да си прекарам страхотно... Не сте ли вие които ми дарявате тези страхотни мигове... Мисля, че е същото и занапред както каза колега Асен всичко ще е още по-добро, по-красиво и още по-невероятни преживявания... Само си спомнете неделния eXtreme, как отидохте до Самоков, как бяхте едно цяло... Как протичат сбирките, сбираме се всички на куп и се запрашва на някъде, цялата глутница от Вълци ==> ЗАЕДНО!!! Прекарваме/те си страхотно! Не е ли това за което мечтаем всички... Да сме заедно и всички да направим едно незабравимо шоу, всяка среща като за последно!

Лично аз немога да опиша чувството което изпитах на сбирките, толкова много хора, приятели и познати, всички с една обща идея, всички ЗА BMW! Ревът на освирепели вълци, СБИРКА по сфетофарите... Адския рев който ми пълни душата и адреналина ми се вдига както никога до сега, невероятно чувство... Просто нямам думи да опиша възторга който съм изпитвал през тези незабравими мигове... Как всички дружно отиваме на бояна, след това на картинг, дискусии и безбройните шеги и чистия ДЕТСКИ (така казано) смях които се носи... Това е радост момчета, това е защото всички сме заедно, едно нещо ни събира, а именно невероятния дух който притежава BMW, просто няма други такива коли, няма други такива ентусиасти като всички нас, няма такава МАГИЯ никъде другаде, не знам как по-точно мога да го изразя...

Или мога да го изразя или кажа... мога ДА!!! Мога да опиша какво чувствам като чуя АДСКИЯ РЕВ на 6така в Акулката на Ати! Няма такъв звук, няма толкова наелектризиращо нещо на този свят като звука на СИЛАТА, силата която притежава BMW... Няма друга такава усмивка като неговата когато прави обратен завой, вкарва 1-ва и колата тръгва в бесен дрифт който майсторски овладява и доставя на всички незабравимо удоволствие, няма по-хубаво нещо от страничното ускорение което изпитваш возейки се по стръмен хубав планински път в акулката оборудвана с BABY-six, която има МУХИЧКИ по страничните прозорци, защото само и единствено НАЙ-ДОБРИТЕ шофьори го умеят... или с бясната iS-ка на Lion... няма такова усещане!!! Какво значи да се качиш в Е36 325 и да усетиш цялата тази мощ под капака, да чуеш зверското бучене на баварския двигател, да виждаш другите Автомобили как само минават вдясно от теб, а ТИ си бог на лявата лента, летиш по софийските улици със 150 на 3та и всичко е невероятно, съпроводен от глутница вълци които жадно изяждат асфалта... събираме се дружно и се чуват Двигателите под капаците на BMW-тата които само чакат да им подадеш от НЕОБХОДИМОТО удоволствие, от горивото, за да ти го върнат тъпкано в АДРЕНАЛИН и тръпка...

А защо, сега не е ли като едно време, маняшките сбирки... споровете и всичко останало, всичко за КЛУБ-а, за Форума и за Сбирките... за четирите фарчета на E30ските който много рядко показват посоката на движение, те винаги сочат встрани от пътя и това е удоволствието==> ВРАТИТЕ НАПРЕД ВИНАГИ!!!

Какво повече мога да кажа... Истината е, че всичко е като сън... НО Е РЕАЛНОСТ момчета и момичета, реалност е!!! Всичко е толкова КРАСИВО (немога да намеря по-точна дума)

ЗАВИНАГИ BMW!!!
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Организазазатор
Аватар

Мнение от sparco » 16 Окт 2004, 1:28

Славни времена бяха,аз например се сещам как се запознах с Роската отидох при тях където си стягат колите и ппосто се запознах.Те ми обясняваха всичко което ме интерисува.Мина време дойде време за втория събор Маврената тогава ми предложи място в колата му за което аз съм му много благодарен,защото иначе аз нямаше да отида.В по близко време:Ванката които ме вози на абитуренската с Е-28цата(просто колко съм му задължен не е истина)както и другите които доидоха на полигона тогава,просто това са спомени за цял живот.Колко смях имаше с Ати като доидоха в Пловдив с Влади за ралито което така и не видяха :D :D :D .
Ати просто искам да ти благодаря за тази тема,защото тя за ми припомни невероятни спомени които аз никога няма да забравя.
Member of HATER CLUB... soon coming
От всичко най-мразим прани дънки и BigBrother!

Изображение
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 16 Окт 2004, 8:59

... и сега ще видите като падне първия сняг как всички ще запрашим по Витоша и ще забравим дразгите, проблемите за в мига и ще се веселим и ще правим глупости... ще свърши вечерта и на следващия ден... големия отзвук във форум-а... момчета ние сме просто улисани в проблемите си и ежедневието си... идва ни много и да се драпаме един друг за това по-добре сложете си капаците за това което не ви харесва... както много хора от тук правим и така ще се наслаждаваме на това което ни събира... а не да се тормозим с неразбиранията си и дразгите... вярно не може никой да не се интересува от проблемите... но ще дойде и момент в който ще стане "по-лесно" да сборим и тях :idea:
ВАЖНОТО Е ДА НЕ СЕ ДЕЛИМ ПО РАЗБИРАНИЯ И ИНТЕРЕСИ... НАС НИ СЪБИРА МАРКАТА И ДРУГОТО НЕ Е ВАЖНО!!!
П.С. Има много хора който спряха да идват на ЕКО поради тази причина... приятели и на мен понякой път не ми се идва заради тез проблеми... но като се сетя качването по "България" към Бояна... като се сетя рева на шестаците... като се сетя пушеците по светофарите когато застанат най отпред ВЪЛЦИТЕ и Явор начело с БЪРНАОУТ...
Като се сетя как при всеки по голям снеговалеж се събираме спонтанно и тръгва глутницата от БМВ-та да покорява Планината с тътена от гърнетата... с мириса на бензин и с тези фарове... който сякаш удошевяват автомобила и той всеки момент ще скочи да лапне предния... но чинно слуша стопанина си и по команда скача и започва да танцува в цялата тази идилия сред тишина, красота, и колона от себеподобни... :wink:
За това казвам... ако ви мъчат проблемите по добре не им обръщайте внимание защото така се разваля желанието ви!
Това е от мен приятели ... наядявам се всеки един да помисли над това и най-важното да не го тълкува по грешен начин - не искам всички да оставяме Клуба на произвола на съдбата... но докато успеем пак да сме всички заедно без дразги и недоволства... трябва да се сплотим именно по този прост начин... чрез удоволствието от сбирките и съборите... пък тогава като един цял колектив да оправим проблемите на клуба :wink:

Поздрави: Дилян Пенчев
Изображение

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 16 Окт 2004, 12:16

sid написа:Много тъжно бе :( ,носталгиа по минали времена .И сега не е ло6о бе и 6е става се по добре .Аз съм сигурен :lol:

Живота продължава! Аз съм луд оптимист като sid 8)
Но не забравяйте спомените, жалко че не съм част от тях :oops: , но след още време ще има други спомени и тогава ще съм част от тях :P
May the BMW force be with you!

Предишна

Назад към Извън Темата