Колко време пътувате за работа?
Модератор: Общи модератори
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
люлин - слатина 25-40 мин
с каране по правилника - 45-80 мин
с каране по правилника - 45-80 мин

Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
Re: Колко време пътувате за работа?
hemicharger написа:hemicharger написа: Започвам аз - отсечка от бул. Б.Бъкстон до Парк хотел Москва - 80 мин. - НЕНОРМАЛНА РАБОТА
Днес тръгнах 10 мин по-рано, но ги НАТИСНАХ......30 мин до работа
Твоето ли е сивото М купе със стикери от двете страни, всеки ден на Хосе Марти ли кво се води това малкото площадче пред парк-хотела...малкия паркинг...и аз всеки ден следобед дотам идвам ама рядко намирам место да паркирам спокойно

F**k them all!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Дружба до пл. Македония-40 минути,първо с (травесто)
бус 604,после пеша от гаргов мост...
Нямам нерви да пътувам с каруцата в час пик,ше откача 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- stozashto
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото изпадне...
- Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
- Детайли за колата: тотална щета...
Румънско посолство - Халите - 15-25-40 мин. с автомобил. В обратна посока - 12-15 мин.; рекорд - 2ч.30 мин. след поройния дъжд... 

"... _ _ _ ..."
Слатина през Универсиада - ул.Незабравка - Телевизионна кула - Семинарията - Лозенец, ул.Кричим в трафик 35-45 минути, без трафик 15 минути преко сили. Сутрин и привечер има ли "зелено човече" на Телевизионната кула да регулира светофара става бързо и безпроблемно, няма ли... може и да заспиш зад волана в чакане.
Да караш Peugeot е страст!
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
от креватчето до работа - 2 минути (кв.Мусагеница)
от 3 години съм така ,забравих какво е задръстване
но започнах много да се успивам
и преди година като си взех първата кола колегите които незнаеха къдежа живея постоянно ми викаха- ти защо я купи тая кола като не я караш ,само пред работа стои

от 3 години съм така ,забравих какво е задръстване

но започнах много да се успивам

и преди година като си взех първата кола колегите които незнаеха къдежа живея постоянно ми викаха- ти защо я купи тая кола като не я караш ,само пред работа стои

Брабус - Мечта Водителя
- x-ekutor
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 оригинал
- Мечтае да кара: недокосната Е30
Варна :от Кауфланд до Мерцедес (Западна промишлена зона) 2км - от 2
до 10 мин,зависи коя смяна съм и по кое време пътувам за работа

- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
bum_bum написа:Бисер_Гечев написа:plradev написа:3 минути,ако спирам за цигари 5.Не се бъзикам ,работя на 2км ....
+1
Деба, леко съм слаб с математиката ама излиза, че вие двамата ходите с 40км в час веНе ми се мисли кво ще стане ко се затичате, що не станете лекоатлети
40 км/ч че и пуши на всичкото отгоре

M - The most powerful letter in the world
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
другиден за училище ше видите ква ше е веселба ,щото секи ше изкара каручката да закара чавето на първи учебен ден....!!!! аз ставам в 6,30 , за да съм полусам на пистата... 

- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5
Надежда - Студентски град (надлез Надежда - покрай ТЕЦ-а - гробищата на Орландовци - Сточна гара - по ген. Данаил Николаев - по Евлоги Георгиев - Орлов мост - Цариградско шосе - през квартал Изток - парк хотел Москва - по Климент Охридски - през малките улички към Дианабат и оттам покрай УНСС)- обикновено около час, но варира между 40 минути (може би един път на 3 месеца) и час и половина.
THE ONE & ONLY E30
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
slatanic написа:Transportera написа:Велико Търново-София при нормално движение 1:45мин
Eй Шумахер!![]()
Еми аз да си кажа за пътуването до работата ми различно от 15мин до 3,4 часа зависи в кой край на България работя!
Е, че аз Бургас -Пловдив напоследък започнах да го взимам за под 3 часа или ако трябва да бъдем точни 2ч. и 20 минутии даже спирам на ОМВ-то в Нова Загора . Всеки завой, всяка права отсечка дори всяка дупка вече знам по пътя !....
А иначе конкретно по темата когато живеех в СОФИЯ преди две години ..Надежда 3 -зала ''Универсиада'' -15-20 минути като трябва да тръгнеш най-късно в 8.10 от Надежда.Иначе след това по Ломско става ужас пък и на Сточна много се чака ...
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
SKISA написа:другиден за училище ше видите ква ше е веселба ,щото секи ше изкара каручката да закара чавето на първи учебен ден....!!!! аз ставам в 6,30 , за да съм полусам на пистата...
Божее, много си прав...

АПНИ, БАБА, 'АПНИ