Big Brother

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 21 Окт 2004, 9:55

и според мен няма да искара много.
нещо не ги приемаме добре тия предавания, което си е съсвесм нормално де:)
само един друг пример: Българския еквивалент на Джерк ес - Боби Турбото и Турболигата.
в чужбина те са на почит, но тук бързо му мина модата.
според мен и с брадър-а така ще стане, макар че понякога е интересно да си дивиш на простотията на хората.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от sinnerminner » 21 Окт 2004, 10:49

не че не ги приемаме
ама ако сте видяли като дават от западното биг брадър
правят шоу там
мятат се по леглата, къпят се голи и кой знае още какво
а тук скука
все едно у нас да сложа една камера
на кой му пука как спя и как си смятам парите за цигари дали ще ми стигнат :evil:
Не оставяй днешното ебане за утре!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 21 Окт 2004, 11:02

Банда селяндури се събрали да им гледаме простотията. Поне да бяха забавни...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Потребител
Аватар

Мнение от Mick3y » 21 Окт 2004, 11:11

PIONEER написа:...оня с бялата коса са го давали как си "върши работата" в тоалетната...ГНУСОТИЯ...:ranting:

А той какво всъщност е направил? :D
Последна промяна Mick3y на 21 Окт 2004, 11:13, променена общо 1 път

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 21 Окт 2004, 11:20

Явор написа:чак са зацепих.....че е тьпо ,тьпо е....ма може ли на следващия тур ,да ме затворят с едно голо купе,па аз да си порьчвам само части...нали ша са безплатни....па виш ко ше искарам след 3 маунтс...ебал сьм ти 200к-то :D

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Аз не го гледах т'ва по НТВ ама доколкото дочух оня с бялата коса са го давали как си "върши работата" в тоалетната...ГНУСОТИЯ puke.gif thefinger.gif col01boxing.gif Как не го е срам...малко достойнство се иска....даже и деца могат да гледат ....Ма няма какво да коментираме просто....3-ти ден и супер простотията не се забави ranting2.gif

Айде сега, всички мъже "лъскат бастуна". Просто на този му стиска да го каже публично. А относно децата - хората предупредиха, че в късното предаване ще има такива сцени. Така че, който е толкова загрижен за възпитанието на децата си, първо да помисли защо ги е оставил да гледат ТВ след 22.30 (още повече такова предаване).

И моето мнение за предаването. Абсолютна тъпня, но след като топ новина в България е, че Сашка Васева е посетила Парламента какво да очакваме от медиите. Но от друга страна - нали сме демокрация, нали имаме кабелна ТВ (по 100+ канала). Ами, на който не му харесва (слагам и себе си в това число) просто сменя канала.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от tokarew » 21 Окт 2004, 11:38

баси селското предаване....може би по нататак ще стане по яко незнам,гледаме някфи пални шматки там как си живеям мноо ме интересува.... :lol:
ИзображениеИзображение

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 21 Окт 2004, 12:15

Mick3y написа:
PIONEER написа:...оня с бялата коса са го давали как си "върши работата" в тоалетната...ГНУСОТИЯ...:ranting:

А той какво всъщност е направил? :D

Ами прасна си една чикия в кенефа, направо щях да се счупа да се смея :P

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 21 Окт 2004, 12:25

Engi написа:и според мен няма да искара много.
нещо не ги приемаме добре тия предавания, което си е съсвесм нормално де:)
само един друг пример: Българския еквивалент на Джерк ес - Боби Турбото и Турболигата.
в чужбина те са на почит, но тук бързо му мина модата.
според мен и с брадър-а така ще стане, макар че понякога е интересно да си дивиш на простотията на хората.

И Джек Ес (JackAss) си намериха майстора в очите на Дърти Санчез (Dirty Sanchez), което е умопомрачаващо, изрудско, нечовешко и т.н. предаване за едни напълно безмозъчни англииски дебили! :twisted:

Потребител
Аватар

Мнение от sinnerminner » 21 Окт 2004, 12:59

ае стига
верно ли тоя гей е ударил една тапанарка
ама то можеше да се очаква
3 месеца без жена не е лесно
ама поне трябваше да издържи една седмица и да се пробва с некоя мадама преди това
то до края сигурно всички ще си лъскат редовно
Не оставяй днешното ебане за утре!!!

Потребител
Аватар

Мнение от Mick3y » 21 Окт 2004, 14:10

Е какво толкова лошо виждате в това? дай и да не ходят по голяма нужда и да не се къпят, а незнам даже трябва да го похвалите пича, че е издържал толкова време :) А бе определено по добре в тоалетната от колкото под завивките докато се правят че спят :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от crazy-M » 21 Окт 2004, 14:25

ме ме дразни селекцията на играчите голяма част от тях не живеят в Бг другите са я манекенка я елитна проститука,да бяха избрали нормални хора от ежедневието

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 316 m43b19

Мнение от 54321 » 22 Окт 2004, 0:53

Вносното ББ най-често е с известни личности повечето от които артисти и общо взето хора свикнали с камерите и с липсата на личен живот, което освобождава до голяма степен задръжките им.
Предполагам , че следващите ще са по fъn

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 22 Окт 2004, 8:59

До колкото знам, това шоу е забранено в Холандия. По време на провеждането му някакъв е превъртял и е станало мазало. но от друга страна именно скандалните кадри привличат рекламодатели, рейтинг, зрители ... Пари и СМС-и.
Но до тук най-ме кефи:
Оули, има идна пипируда, ша умре .... ила, ша та спасЯ!

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 22 Окт 2004, 9:03

Тая Стойка бате направо като я гледам и лягам (от смях) :D . А това с пеперудата го дадоха вчера 3 пъти.
Мен ме кефи, че това шоу е по-различно от другите. А и истинската лудница ще стане към 2-ия месец. Ще почнат да се дразнат и да се заяждат.
Абе не е лошо :D .
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Legba » 22 Окт 2004, 9:05

BMW_POWER написа:Оули, има идна пипируда, ша умре .... ила, ша та спасЯ!

Според мен тая са я избрали само за контраст с останалите за да може останалите да се сплотят и тя да изгърми първа.
От тия сичките само дългия е що годе печен. Другите са бахти тиквениците. Ама то една птичка пролет не прави...

А оная "Щом имам 2 ластика на косата начи ме дразнят 2ма човека... ако са повече значи повече не дразнят" и тва е жена на 40 години... Нямам думи...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата