Проф. Пастиране на BMW,най-компетентна информация+фото/стр12

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

Пастиране в примери

Мнение от dreamgfx » 30 Авг 2008, 14:18

Здравейте,
Ето, че и аз вече съм сред щастливците, видяли и опитали от майсторлъка на Десо. Аз обаче взех апарата със себе си и съм готов да ви покажа примери за работата му. Аз по-добре да мълча. Примерите говорият сами за себе си:

http://www.asterixworks.com/articleread.php?pg=36

Десо - RESPECT!!!!
Радвам се, че те има!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DESO-Car -care » 30 Авг 2008, 17:26

Леле Мале........ :bowdown: :bowdown: Тука вече ви казвам че нямам пръст в тази СУПЕР професионално направена страница........освен пастирането :D Значи нямам думи от начинът по който е направил това колегата- dreamgfx....Уникално...Наистина се зачетохме че хората искат снимки и просто той се оказа на вярното място във вярното време.Заклевам се в работата си НЯМА НИЩО НАГЛАСЕНО....Човекът си дойде като клиент..и просто това че е професионалист в работата си ,и уникалният фотоапарат който имаше(сигурно струва колкото мойта кола) позволиха да имаме тия прекрасни снимки....и въобше цялата страница..БЛАГОДАРЯ ТИ за това..как ще се отблагодарявам незнам....Нека всеки разгледа този сайт ...Приятелю dreamgfx задължен съм ти..завинаги..Много ти благодаря за това което си направил ...Аз даже незнам какво да кажа повече :idea:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
Мечтае да кара: ///M

Мнение от Пепинко » 05 Сеп 2008, 8:12

Ами дойде време и аз да споделя впечатленията си от Десо, защото според мен най-добрата реклама за работата на един човек си остава доволният клиент и искам и други хора да се възползват от изкувството на този човек.

Преди време слагах М-пакет на колата. Всичко беше перфектно, докато "майсторът бояджия" не реши най-гениално да ми напръска детайлите директно върху колата, без да я облепя и да се погрижи поне малко за предварителната подготовка. Резултатът беше уникален оувърспрей по цялата кола :confused: Беше направо трагично, на допир беше като шкурка и блясъкът на лака беше в голяма степен загубен. Прочетох тази тема случайно, звъннах му и от втората приказка разбрах, че това е човекът, който ще се бори с моята кола :mhihi: Уредихме си удобен и за двамата ден и кацнах в Габрово. Организацията беше перфектна, пихме кафе, говорихме си (рядко съм срещал по-харизматична личност!) и ме закара в един доста модерен сервиз, за който като изключим може би само М-Кар, Пловдив може само благородно да завижда. Точно в 8:30 започна големият екшън и глезотиите за моята кола. Професионалното отношение, граничещо на моменти с педантизъм бе очевидно за всички. Със сигурност никога не е била толкова старателно мита, като гледах колко мръсотия падна от уж "леко прашната ми кола" чак срам ме хвана :uups: Слек като "лъснаха" проблемите в целия си блясък, Десо специално заради мен отиде да вземе други пасти, защото положението беше по-лошо от колкото смятахме първоначално. Резултатът обаче определено беше потресаващ и си заслужаваше напълно! След 10 часа :shock: борба, уморен, но видимо доволен от постигнатия резултат, Десо дойде и прекъсна това издевателство над дистанционното на голямото LCD :mhihi: , за да ми покаже колата. Тя беше УНИКАЛНА!!! Може би по-добра, отколкото е излизала от завода. Никой не можа да скрие откровенното ми задоволство и позьорското отношение. Почувствах се все едно карам някое от състезателните Поршета или колите, струващи поне 5 пъти повече от моя апартамент, с които Десо толкова време се е занимавал. А той просто се усмихваше и се радваше, че още един негов клиент си търгва доволен.

Десо, приятелю, виновен си... че отново галя колата повече от жената, виновен си, че снощи няколко комара се разчекнаха по капака и не можах да си ги закарам най-почтено до Пловдив, виновен си, че имам най-лъскавата кола в града и хората се обръщат назад да я огледат хубаво, а това създава предпоставка за ПТП! Осъждаш се на една вечер в кръчма по избор с по-добрата музика, без право на обжалване!! :winky: :have one: Благодаря ти още веднъж и от тук за всичко, което направи за мен, много съм доволен и много съм ти признателен!
RESPECT и от мен, аз също се радвам, че те има!
Изображение
Realize..
Real eyes..
Real lies..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Third E36 :)
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: За тез пари...

Мнение от ///M3-E36 » 06 Сеп 2008, 13:13

DESO-Car -care написа:Отговорът е и за двамата колеги , с Ла.й..ТА от гарги...Аз вече писах по този въпрос преди, че колите трябва да се мият веднага след като се забележи .Дори само тази част където е проблемът....Не е проблем за една нощ ако е стояло на лака...обаче за повече е наистина проблем,защото в тия ескременти(даже и незнам как пише думата) се съдържат супер силни вещества..които когато са в течно състояние не са толкова опасни...но когато водата се изпари от тях,което става много бързо в тия жеги,остава много концентриран слой който е наистина като киселина..Значи не ти трябват 20 кила вакса.. :mhihi: Щом дори и не си спомняш какво са ти слагали на колата .васка ли..или друго, значи НЯМАШ шанс да си оправиш сам проблемът. :) ..Трябва и дълбоко почистване..значи васката се слага на чиста боя ..не можеш да запечаташ проблемът отдоло .А на колегата от Търново му казвам че в събота и недела съм на Мотосъборът в Търново ...да ми звънне..и ще се срещнем..Трудно е да гадая без да съм видял ..дали един проблем може да се оправи..

Късно виждам какво си написал, колега :confused: Щях да се радвам да се видим, но шанс :mhihi:
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DESO-Car -care » 07 Сеп 2008, 19:56

Пепинко ..ти без да искаш измисли девизът на моята фирма :mhihi:
ДА ГАЛИМ КОЛИТЕ СИ ,ПОВЕЧЕ ОТ ЖЕНИТЕ СИ.... :mhihi: :mhihi:
Съгласен съм аз да съм виновен.....Какво да правя...Само да не дойдат в Габрово един рейс бесни съпруги....и да ме Пастират..с тояги :mhihi: :mhihi: Сериозно казано "борбата" с твоята кола беше много .сериозна...положението беше наистина много неприятно...Не се удържах да започна работа и да видя вечерта наистина най-добре изглеждащата Е46-ца в Пловдив....Изключително съм доволен от резултата ..За "присъдата" за една пълна вечер в Пловдив в заведение по твой избор....нямам избор ще "лежа"...смея ли да кажа не :mhihi:Само ме пази от Пловдичанки...че ше трябва да ми търсиш апартамент в Пловдив...Имам много добри спомени :lalala: Значи твоята кола наистина имаше проблемът за който писах доста време назад..пак повтарям на всички..ПОДБИРАЙТЕ...си майсторите-"бояджии"...Всичко е поправимо..но като дойдете при мен за пастиране..вместо да започна от нулата,губя много ценно време да започна три стъпки преди нулата...Естественно резултатът е по видим...но пък излиза и малко по скъпо заради екстра материалите.. :D Пепи, аз също много ти благодаря че ме посети и ми оказа доверие да работя на твоята кола...Успех на теб и всички колеги :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 07 Сеп 2008, 21:41

тоя човек десо е много ценен за малката ни държавица, поздравления !!
No bling at the Ring

ентусиаст
Аватар

Мнение от [Georgi] » 08 Сеп 2008, 14:10

Днес на фишките има снимки на разкрасяването на едно Ламбо:
http://fishki.net/comment.php?id=40684

ентусиаст
Аватар
Кара: 'Е36'
Мечтае да кара: e92 m3

Мнение от Garribaldi » 08 Сеп 2008, 22:20

Мале мале Десо мини през София за 1-2 месеца да ни оправиш колите, пък после пак бегай в Габрово ;) Мн хубаво работиш а колега с Пежото ни го показа по най добрия начин успех ! Ии се замисли за идването ти в София ;)
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 09 Сеп 2008, 6:49

[Georgi] написа:Днес на фишките има снимки на разкрасяването на едно Ламбо:
http://fishki.net/comment.php?id=40684

Заеби това, ето го оригинала с обясненията (може и Десо да научи нещо в тая тема :mhihi:):

http://www.detailingworld.co.uk/forum/s ... hp?t=79859

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 09 Сеп 2008, 9:46

За 1600 км навъртяни тва Галардо изглежда много захабено... т.е. захабено за изминатите км... баси колко драскотини... ма и тоя пич как я лъсна... обаче с тоя маниер на каране... тая кола трябва на всеки 3 месеца да ходи за подобно обслужване..

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 09 Сеп 2008, 10:41

Mollov написа:ма и тоя пич как я лъсна...

Е, с 50 часа работа няма как да не стане така :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DESO-Car -care » 09 Сеп 2008, 17:04

Само за информация,работата върху тази кола струва 600 ЛИРИ на ден....(обикновенно се работи около два дни).всеки може да си го сметне...по 2.4.... И това което мога да науча от тази статия е че аз ви давам същото качество за 28 пъти по малко пари..Аз съм член на доста световни форуми за пастиране и мисля че наистина моята работа в БГ ,не се отличава с нищо от тази на колегите в САЩ или Англия...единственно с това че имам безброй по много трудности с набавянето на материали,продукти..и всичко необходимо за същият резултат като на снимките, които виждате..и не маловажно плащам техните цени при всички поръчки които правя...Така че не лесно ..

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 09 Сеп 2008, 19:15

DESO-Car -care написа:Само за информация,работата върху тази кола струва 600 ЛИРИ на ден....(обикновенно се работи около два дни).всеки може да си го сметне...по 2.4.... И това което мога да науча от тази статия е че аз ви давам същото качество за 28 пъти по малко пари..Аз съм член на доста световни форуми за пастиране и мисля че наистина моята работа в БГ ,не се отличава с нищо от тази на колегите в САЩ или Англия...единственно с това че имам безброй по много трудности с набавянето на материали,продукти..и всичко необходимо за същият резултат като на снимките, които виждате..и не маловажно плащам техните цени при всички поръчки които правя...Така че не лесно ..
Затова трябва да почнеш да взимаш нормални цени,че скоро ще е с записване за година на пред :)

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 12 Сеп 2008, 10:57

дойде и моят ред....!! мисля ,че достатъчно суперлативи са изписани в темата за десо и само ще се повторя,но да кажа: с този човек се чуствах ,както би трябвало да се чуства бял човек,когато си дава парите за нещо...!! и не само...!! случайно мен ме огря да ми направи колата при мен ,но това не попречи да си свърши работата перфектно!!! отделно десо е такъв човек,че няма как да не ти хареса и да не искаш пак да се видиш с него...!!! всички ,които са го виждали и са общували с него -знаят!! сега мойта кола е една още по-голяма красавица и ще намеря начин ,за да му я предоставя пак след известно време !!снимки ще си сложа в галерията като успея
Последна промяна SKISA на 23 Окт 2008, 9:15, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Мнение от nightdriver » 16 Сеп 2008, 14:43

здравейте на всички щастливци,чиито коли са минали през десовите ръце!пиша ви от фанция,подобно на вас намерих случайно темата и преди да си дойда в отпуска в българия с десо си уговорихме ден,който започна с кафето на бара и след това се започна 8часова борба с моята крайно захабена кола и на края резултата бе поразителен,но предпочитам снимките да говорят вместо мен! р.s.ако всички майстори в българия имаха десовия манталитет на работа,държавата ни щеше да е просперирала до сега! меrçi десо и другото лято пак сам при теб.[img]URL=http://www.photomania.com/photoview3.asp?login=x_x30092008_K8UJL&photo=rad4C3BF.jpg&album=1][img]http://images2.photomania.com/600940/1/_rad4C3BF.jpg[/img][/URL][/img]URL=http://www.photomania.com/photoview3.asp?login=x_x30092008_K8UJL&photo=radC184A.jpg&album=1]Изображение[/URL]URL=http://www.photomania.com/photoview3.asp?login=x_x30092008_K8UJL&photo=rad5B7DB.jpg&album=1]Изображение[/URL]
Последна промяна nightdriver на 01 Окт 2008, 12:25, променена общо 8 пъти

ПредишнаСледваща

Назад към Сервизно обслужване на БМВ