Какво правите като ви застига моторист ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е34
Мечтае да кара: е32

Re: Какво правите като ви застига моторист ?

Мнение от BeXTMaN » 09 Сеп 2008, 20:54

HateMeNow написа:Така де как реагирате като ви настига мотор ?

пробвам се да го мина ама не ми се получава с туй 1.8 :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 90 BMW E34

Re: Какво правите като ви застига моторист ?

Мнение от stefan81 » 09 Сеп 2008, 21:01

HateMeNow написа:Така де как реагирате като ви настига мотор ?

Правя му път че може да бърза за моргата.Така де да донорства :kuku: :kuku: :kuku:

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 09 Сеп 2008, 21:27

То ако донорства пак добре ама обикновено нищо не остава от тях на един не можаха да му намерат крака полцаите 10мин. глават му с част от врата на една страна, карантии по пътя ,ръце абе мани,да не дава господ
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 09 Сеп 2008, 21:31

MOGY написа:да не дава господ

:yes: :angel:
да сме живи и здрави всички и да мислим и да преценяме добре ситуацията като караме независимо на 2 или 4 колела

(то и с кола като се измелиш пак ставаш на каима) зависи какъв ти е късмета

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 09 Сеп 2008, 23:03

Гледам да не мърдам да не го стресирам,че те малко като циганите станаха,все дискриминация и все друг им е виновен,ако стане нещо,па той нищо че е карал с 220...! :twisted: Ако долети зад мен му чуквам десен мигач,да знае,че няма да предприемам нищо(изпреварване),че съм го видял и да газира напред....
В града на светофар често ми се случва да мръдна леко дори в страни,че да може да се промуши между колите!Абе да се е.а у галантния тип...! :mhihi:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F31 330d
Мечтае да кара: F80 M3

Мнение от ivo098 » 09 Сеп 2008, 23:46

///MapTo написа:
ivo098 написа:тъпите копелета си мислят че всички трябва да се съобразяват с тях и постоянно ги засичам да ми карат на дълги..побенсявам мисли си че като е на мотор трябва да ме заслепява

Ми то честно казано през деня и аз карам на дълги,въпреки че се убедих,че и така не ме виждат разни кретени :roll:

супер селско според мене, кретените квото и да правиш няма да те видят, само пречиш на останалите шофьори така
Its an M. The fuel mileage is Sh!tty.

Your Sh!ttiness may vary.

пияния майстор
Аватар
Кара: на мастика с айрян
Мечтае да кара: е30 М3

Мнение от remaka » 10 Сеп 2008, 0:14

като колегите му правя път клонвам в дясно с десен мигач и му показвам :wave: през джама!!!в най лошия случай ме поздравява и той а обикновнно след поздрава ме минава на задна гума!!! :lol:
Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност :)
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи :)
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!

пияния майстор
Аватар
Кара: на мастика с айрян
Мечтае да кара: е30 М3

Мнение от remaka » 10 Сеп 2008, 0:15

като колегите му правя път клонвам в дясно с десен мигач и му показвам :wave: през джама!!!в най лошия случай ме поздравява и той а обикновнно след поздрава ме минава на задна гума!!! :lol:
Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност :)
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи :)
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!

Потребител
Аватар

Мнение от ditch » 10 Сеп 2008, 0:48

Аз в повечето случаи си карам без да сменям лентата докато ме задмине или ако мога им помагам да минат безопасно.
Ако трябва да бъдеме точни, почти повечето мотористи карат десет пъти по внимателно и предпазливо от нас с автомобилите!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е34
Мечтае да кара: е32

Мнение от BeXTMaN » 10 Сеп 2008, 0:59

от 5-та 2-ра :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от duh4e » 10 Сеп 2008, 2:00

гледам да се движа по далечко от тях...

....най мразим двуколките.... :1:

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 10 Сеп 2008, 2:11

Прибирам се максимално в дясно или ляво зависи от къде ще ме изпреварва :mhihi:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 10 Сеп 2008, 8:29

Изобщо не помръдвам от мястото си. Да си преценява сам дали и откъде ше ме минава.

Като е с мотор, да не е линейка, та да му правя път с всякакви усилия?

Не съм чувал моторите да са със специален режим...

Кога за последен път сте видели мотор да си се нареди чинно най-отзад на опашката на светофар? Както си е по правилник?

Няма такива. Все се бутат най-отпред, дори съм виждал да прецапват по тротоара между хората, за да се курдиса първи. Е, и аз МОГА да преджапам по тротоара, но не го правя, нали?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 10 Сеп 2008, 8:35

според мен наи добре да си седиш на местото и да не предприемаш нищо наи мн един мигач и да минава. Трябва да има толерантност към мотористите защото един удар с 50 за моториста може да е фатален , ако си с кола едва ли ще ти има нещо.
It`s party time !

Потребител
Аватар

Мнение от Mean » 15 Сеп 2008, 10:19

oxam написа:ако съм на магистралата и е празно включвам 4та и му давам бинокъл (освен ако не е някоя пипана хаябуса :help: )...

Ентусиаст ха-ха, ти качвал ли си се на някоя писта от 600 цц. нагоре и от 00 г. натам??? Може и да вървим наравно, но чак пък бинокъл???

ivo098 написа:тъпите копелета си мислят че всички трябва да се съобразяват с тях и постоянно ги засичам да ми карат на дълги..побенсявам мисли си че като е на мотор трябва да ме заслепява

1-во не сме тъпи копелета.
2-ро качвал ли си се на мотор за да знаеш какво е усещането? И да караш след някъв дизел на 15 години, който не ти дава път, щото го е яд, че си пред него и се налага да му дишаш гадните изпарения.
3-то пълно е с лайненца на по 18-20 години с 15-20 годишни БМВ-та тройки (бивши голфери събрали някой лев отгоре за истинска кола :lol: :) който карат все едно пътя е техен!
4-то Карам на дълги защото това ми спасява живота ежедневно! Те на дълги не ме виждат, камо ли на къси?!
5-то Карам пистов мотор, но не съм безрасъден, смисъл надувам му газта, само където и когато може!
6-то Най ме дразни някой от тие "тъпаци", дето си мислят, че колите им много вървят да ми се надуват по магистралата.
Вижда, че пред мен има поне 10 коли трафик (на магистралата), в дясно камиони и к'во ли не, вижда, че съм с приятелката отзад, карам със 160 след колоната и ми се лепи глупака за задната гума и то в дясно изнесен, все едно ще ме задминава!!! Абеее аланкооо къде си тръгнал бам 2 надолу и в точката!!! Ами ако не видя, че ми се е залепил за гумата в дясно и кривна (щото иначе си карам като кола по средата, че е по здравословно)...егати комплексарите...
Благодаря на всички колеги в БМВ форума за изказаните мнения, това което виждам ме прави щастлив и нагласата, и отношението, и всичко, и се радвам, че по пътищата има интелигентни хора, който ценят човека до тях!
И не слагайте всички мотористи под общ знаменател, повечето са "мотористи"-комплексари :lol:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата