Най-накрая сносна карта за навигация с България на CD
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
Това DVD ли е, или CD?
След някой ден ще може да ви предложа версия на ДВД за цяла Европа разбира се + БГ.
След някой ден ще може да ви предложа версия на ДВД за цяла Европа разбира се + БГ.

- ForzaBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е61
- Мечтае да кара: алпина
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
CheGevara написа:...
Това е CD, и с нетърпение чакаме DVD-то, поне аз де.

Eми пробвай бе колега, записваш диска и го меташ багажника, ако тръгне добре, ако не, го хвърляш и готово при мене тръгна.ForzaBMW написа:Колеги тази карта за България, става ли за E92?

Последна промяна asasin18 на 14 Сеп 2008, 15:33, променена общо 1 път
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Върнах се от Хърватска. Сърбия не съществува! Навито ме караше да измина 1600км път, през Румъния, вместо да мина през Сърбия.
И на Калотина дори ме караше да обърна посоката на движение..
Та по темата, на това CD не е само България, а още Хърватска, Словения.
Аз ги изпробвах лично. Колегата pana пък потвърди, че работи перфектно и в Румъния. Доволен съм!
И на Калотина дори ме караше да обърна посоката на движение..

Та по темата, на това CD не е само България, а още Хърватска, Словения.
Аз ги изпробвах лично. Колегата pana пък потвърди, че работи перфектно и в Румъния. Доволен съм!
Последна промяна ICE на 18 Сеп 2008, 16:48, променена общо 2 пъти
Навтек
И при мен не тръгва CD-то, може би иска да е DVD.
Ще го чакам да излезне DVD, да го провам, че ми е голям мерак да видя как бачка.
Ще го чакам да излезне DVD, да го провам, че ми е голям мерак да видя как бачка.

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Момчета, на навито пише дали сте с CD или с DVD четящо устройство. Първото, чете само CD, докато второто трябва да чете и двете.
Останалото с грешката е в марката на диска, и записа, нищо друго. Който не вярва ще демонстрирам.
ПП. Имам единзаписан диск от колегата pana, който при мен не върви, който го иска негов е (стига да тръгне при него)!
Останалото с грешката е в марката на диска, и записа, нищо друго. Който не вярва ще демонстрирам.

ПП. Имам единзаписан диск от колегата pana, който при мен не върви, който го иска негов е (стига да тръгне при него)!
- mmiladinov
- Потребител
-
и при мен си бачка нормално, но имам един проблем. когато му задам да сочи само на север и да ми върти картата, а не маркера за колата, не го прави. преди това го нямах този проблем, ако някой се е сблъсквал с това и го е решил да помага.
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
CheGevara написа:Това DVD ли е, или CD?
Какво става с това DVD, CheGevara? Имаш ли го вече?

Здравейте ! Първо да благодарим на 'alnik' за линка ! При мене тръгна без проблеми след 7 диска (CD) ..... с 'ultraiso' не става, явно зависи от записвачката. Записах я с 'alcohol120%' на 8-ма скорост (това е най-ниската която ми дава записвачката) . Дисковете трябва да са -R. Пробвайте на няколко марки дискове (от 7диска при мен тръгна само на един - maxdata -целият е зелен). Моята 39-ка е с малката навигация (CD)'99 . Копирах диска и тръгна веднага на 39-ка с голямата нави (DVD)'03. Ако съм помогнал с това на някой ще се радвам. Карайте умно .