Какво правите като ви застига моторист ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 15 Сеп 2008, 11:44

Чак па да ти застават в дясно и да се бутат в теб.....оптимисти :mhihi: И аз съм карал по мотори "гонил съм се с някой"ако може да се каже гонка и то най-културно чукам му аварини,той ми кимва и си продължава :) Като карам над 200 и пред мен мотористи(обикновено са повече от един)са си закрепили неква скорост над 200 кво и аз карам зад тях ама на нормална дистанция 50-60м минимум кво да се завирам в тях да не съм загубил нещо при тях :mhihi:
Тва за мотористите комплексари е много на място,май доста се навъдиха напоследък,довчера ролкови кънки не можеше да кара днеска на пистов мотор седнал(преритване на съединител,помпане на газта на място да го видят всички)
Мен па ме дразни на тесен път като ти се лепне някой отворко с мотор не може да те изпревари щото отсреща идват коли а той де ли се бута в теб и ти яде задната броня...е път ли да гледаш тоя ли играч да гледаш на огледалата че не знаеш от каде ще ти мине и кога(говоря като няма как да му направиш път..а и мисля че не си длъжен ..и си караш със 120-30км)
П.С.Нямам нищо против мотористите напротив имам приятели мотористи и ги разбирам,просто малко повече колегиалност и от двете страни.Няма значение на мотор ли си или на кола ако си катил,такъв ще си останеш ;)
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

"Баба Яга" Склад
Аватар

Мнение от speedmaster » 15 Сеп 2008, 11:50

слизам отхапвам му шлема и си тръгвам с патрулката и шепа косми :winky:
:) Изображение

"отиваме там,където гледаме-просто така сме устроени"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 15 Сеп 2008, 12:16

А бе истината е че трябва да ги пазиме, защото както спомена някой колега една грешка и може да им коства живота, но от друга страна и те трябва да се пазят сами......не като в случая карам с 200 по тракия и ми свети един да ме изпреварва, направих му път ама той "успокои" мотора и започна да кара плътно до вратата ми :shock: не съм сигурен ама май въздушната струя му повлия защото ми стоя на задна лява колонка около 20 сек. и после намали скороста без да ме изпреварва. :dunno:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 15 Сеп 2008, 17:09

Махам си крака от газта и се прибирам максимално в дясно... имам доста приятели мотористи, повечето живеят втори живот, други не стигнаха до него... Не бих тръгнал да се "бягам" с моторист, не защото ще ме мине, а защото ще ми тежи на съвестта, ако не дай си боже стане нещо.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от blackgod » 15 Сеп 2008, 17:14

Vlados написа:Махам си крака от газта и се прибирам максимално в дясно... имам доста приятели мотористи, повечето живеят втори живот, други не стигнаха до него... Не бих тръгнал да се "бягам" с моторист, не защото ще ме мине, а защото ще ми тежи на съвестта, ако не дай си боже стане нещо.

:yes: И аз съм така с мотористите (и не само). Когато мога правя място, когато някой бърза повече от мен гледам да му улесня изпреварването. Въпрос на колегиалност.

Бобо Дебелия
Аватар
Кара: E30/E36/E34

Мнение от methanol » 15 Сеп 2008, 17:29

Vlados написа:Махам си крака от газта и се прибирам максимално в дясно... имам доста приятели мотористи, повечето живеят втори живот, други не стигнаха до него... Не бих тръгнал да се "бягам" с моторист, не защото ще ме мине, а защото ще ми тежи на съвестта, ако не дай си боже стане нещо.

При такова деиствие от страна на водача на автомобила и грешна преценка на моториста, е възможно да го "запушиш" м/у теб и мантинелата. http://www.youtube.com/watch?v=QfKsPqvwG-U Не казвам че е неправилно. Никои не им е виновен че карат с 2-но по голяма скорост от нас. :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от blackgod » 15 Сеп 2008, 17:35

methanol написа:При такова деиствие от страна на водача на автомобила и грешна преценка на моториста, е възможно да го "запушиш" м/у теб и мантинелата. http://www.youtube.com/watch?v=QfKsPqvwG-U Не казвам че е неправилно. Никои не им е виновен че карат с 2-но по голяма скорост от нас. :winky:

При грешна преценка само Господ може да му е на помощ. Клипчето е добро.

Бобо Дебелия
Аватар
Кара: E30/E36/E34

Мнение от methanol » 15 Сеп 2008, 18:06

Прав си колега но е свързано с деиствие от страна на шофьора на автомобила. Може би е най-добре да не правим нищо, а да ги оставим сами да се оправят, въпреки че и това не е правилно, абе много се размислих нещо :mhihi:

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 15 Сеп 2008, 18:50

methanol написа:При такова деиствие от страна на водача на автомобила и грешна преценка на моториста, е възможно да го "запушиш" м/у теб и мантинелата. http://www.youtube.com/watch?v=QfKsPqvwG-U Не казвам че е неправилно. Никои не им е виновен че карат с 2-но по голяма скорост от нас. :winky:

Те все отляво идват, затова казвам, че мърдам в дясно... ако ми дойде от дясно, надали ще го видя въобще... а колегата е прав - при грешна преценка - лека му пръст...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10

Мнение от oxam » 15 Сеп 2008, 19:28

Mean написа:
oxam написа:ако съм на магистралата и е празно включвам 4та и му давам бинокъл (освен ако не е някоя пипана хаябуса :help: )...

Ентусиаст ха-ха, ти качвал ли си се на някоя писта от 600 цц. нагоре и от 00 г. натам??? Може и да вървим наравно, но чак пък бинокъл???

ми не съм се качвал, но доста често се случва да се гоня тук таме с разни надъхани като теб и да има изненадани после...но щом настояваш... :mhihi:
Изображение Изображение Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 15 Сеп 2008, 20:19

мен мотористи не ме застигат :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 15 Сеп 2008, 21:03

П.С. има ли мотористи тука?? :mhihi:[/quote]

Има и бих казл без да ядосвам никой,че един истински моторист (не келеши с нови машинки купени с пари от тати и мама) е много по-добър водач от 90% от шофиращите.Просто закона за оцеляване го изисква!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M52B28

Мнение от sappa » 15 Сеп 2008, 21:22

Mean написа:
ivo098 написа:тъпите копелета си мислят че всички трябва да се съобразяват с тях и постоянно ги засичам да ми карат на дълги..побенсявам мисли си че като е на мотор трябва да ме заслепява

1-во не сме тъпи копелета.
2-ро качвал ли си се на мотор за да знаеш какво е усещането? И да караш след някъв дизел на 15 години, който не ти дава път, щото го е яд, че си пред него и се налага да му дишаш гадните изпарения...

и все пак си тъпичък зашото колегите ти обясниха по горе ма ти не вдяваш :mhihi: кажи ми кой си ти, че да ти давам път, от къв зор? ако можеш ме изпреварвай, ако не ще караш зад мен до като ти се отдаде възможност. изобщо не ме вълнува, че 50-60 км/ч в градски условия за теб е бавно :evil:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 15 Сеп 2008, 21:36

Mean написа:който не ти дава път, щото го е яд, че си пред него и се налага да му дишаш гадните изпарения...

Хахахахахахаха......

повтарям

Хахахахахахаха......

Точно обратното е, колега. Ти, щото си с мотор и можеш да вдигнеш сто за секунда и половина, си умираш от яд, че некой си не ти дава път и треа му дишаш изпаренията...

Както казах по-горе, изобщо не помръдвам от мястото си, ако искаш ми дишай праха, ако искаш се хвърляй отляво, отдясно, дреме ми... Ако искаш карай на задна по мантинелата отгоре, ако можеш...

Само помни, че с такива изпълнения рискуваш не само собствения си живот, а и моя, и на всички останали сто метра зад тебе...

Потребител
Аватар

Мнение от Mean » 16 Сеп 2008, 18:48

oxam написа:ми не съм се качвал, но доста често се случва да се гоня тук таме с разни надъхани като теб и да има изненадани после...но щом настояваш... :mhihi:

Аз не се гоня и не съм си купил мотор за да доказвам някому нещо.
Погледни дейтата на сток CBR 600 F4 110 конски сили на 400 метра и нула до сто. После ще си говорим. Имай предвид, че това дори не е чист супер спорт. Имай предвид и, че гонката на светофара не означава нищо. За да тръгна като хората от 0 до 100 на мен ми трябва асфалт. И дори с моя мотор на скапания софийски асфалт 0 до 100 съм със сигурност за под 4 секунди. От 0 до 200 ето ти клипче за моята машинка
http://www.youtube.com/watch?v=um4Oge0U ... re=related
0 до 200 около 15 сек.
Колко са колите които могат да се похвалят с подобни параметри? И колко струват?

После погледни дейтата на да речем Сузуки GSX-R К6 1000 и нагоре, което сток излиза къмто 180 кончета...Това нещо се изпъва от 0 до 200 за 7 секунди...и това е мотор за 12-13 000 лв. който несъмнено ще те направи смешен с твойто пимпнато БМВ. (нищо против БМВ-то).

Да, има коли които са по-бързи от моторите. Но тези коли са доста малко и са доста скъпи и рядко срещани и са по над 500 к.с.

Тъй, че колеги вярвайте си колко много вървят колите :)

И БТВ Хаяабузата, освен ако не е пимпната с някой стейдж кит турбо, не е пък чак толко вървежна...

sappa написа:и все пак си тъпичък зашото колегите ти обясниха по горе ма ти не вдяваш :mhihi: кажи ми кой си ти, че да ти давам път, от къв зор? ако можеш ме изпреварвай, ако не ще караш зад мен до като ти се отдаде възможност. изобщо не ме вълнува, че 50-60 км/ч в градски условия за теб е бавно :evil:

Аз не желая никой да ми дава път, единственото което моля е да не ме засича и да си гледа в огледалата.
А 50-60 км/ч. в градски условия за мен не е бавно.
Но при магистрални условия и свободни 2 ленти в ляво, да ми карат в крайна лява лента с 100 км/ч. и да не се дърпат, когато наближа, на какво прилича това? Независимо с мотор ли съм, с кола ли съм!

А за изпаренията на дизела, имах предвид в задръстване и някой нарочно спира на чомпик и не те пуска да минеш, а му коства всичко на всичко едно завъртане на волана...

Това е колеги. И аз карам кола. И аз съм свидетел какви идиоти има и на 2 колела и на 4 и на 16 и на n-броя.
Исках да изкажа благодарност към всички които им пука, че има и други хора в движението по улиците :)

ПП: Тоя немския гоуст райдер дето се нахендри в колата, сам си е виновен! Даже ако съм в колата ще слезна да му тресна и един бой!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата