Жила за предни ел. стъкла
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
			19 мнения
			 • Страница 1 от 2 • 1, 2

- **Novobraneca
- ентусиаст
- 

- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Жила за предни ел. стъкла
Здравейте и от мен,
съжаляжам че пускам нова тема, от скоро имам 39-ка благодаря за информацията, която предоставяте много неща си оправих сам, но не откривам инфо дали може да се сменят само жилата на предните ел. стъкла. Тук в Добрич мнения много, но искам да попитам вас. Благодаря предварително.

съжаляжам че пускам нова тема, от скоро имам 39-ка благодаря за информацията, която предоставяте много неща си оправих сам, но не откривам инфо дали може да се сменят само жилата на предните ел. стъкла. Тук в Добрич мнения много, но искам да попитам вас. Благодаря предварително.
- Dozo
- младши ентусиаст
- 

- Кара: e39 520i
За София веднага те пращам в Княжево, но за Добрич и региона понятие си нямам.
			Всеки има значение,иначе никой няма значение.
		- Бай Митьо
- младши ентусиаст
- 

- Мечтае да кара: Сувалка
А като разглобиш вратата?
Защото и аз за Добрич 

А Варна, близо ти е?
			Защото и аз за Добрич

А Варна, близо ти е?
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
		- **Novobraneca
- ентусиаст
- 

Значи вратата сам я разглобил и така си карам, но нямам време да извадя механизмите. Та мисълта ми е, дали се сменят само жилата, или всичко е комплект с моторчето? Става въпрос за предните две врати. Ще съм много благодарен за малко инфо.  

- **Novobraneca
- ентусиаст
- 

- ICE
- Ледения
- 

- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
НЕ, колегата по-горе не е прав!
Жилото е с моторчето за предните врати, и само жилото, отделно от моторчето за задните врати!!!

Жилото е с моторчето за предните врати, и само жилото, отделно от моторчето за задните врати!!!
- **Novobraneca
- ентусиаст
- 

Мерси много ICE  , знам че ти си тук един от наи големите експерти по  темата Е39, надявам се и за напред да помагаш.
 , знам че ти си тук един от наи големите експерти по  темата Е39, надявам се и за напред да помагаш. 

, знам че ти си тук един от наи големите експерти по  темата Е39, надявам се и за напред да помагаш.
- ICE
- Ледения
- 

Благодаря за добрите думи колега **Novobraneca.
Искам темите да са полезни и точни, дори когато се четат след време, затова реших да се включа, защото според мен колегата hellbull се е объркал.
1. Не искам да споря с колегата, но стува ми се, че той говори от негов личен опит (който вероятно черпи от знанията си за механизмите на задните врати)
2. Аз имам опит точно с предните врати. И понеже го остраних, ще споделя малко опит. Аз също така заложих на части 2-ра употреба,
но си закупих целия механизъм (жила + моторче), така го продават и в БМВ, от ww.ebay.de
Засега нямам проблем, да чукна на дърво.
Надявам се да съм бил полезен.
Успех!

Искам темите да са полезни и точни, дори когато се четат след време, затова реших да се включа, защото според мен колегата hellbull се е объркал.
1. Не искам да споря с колегата, но стува ми се, че той говори от негов личен опит (който вероятно черпи от знанията си за механизмите на задните врати)
hellbull написа:Сменят се само жилата. Моторчето е прикачено, но може да се махне.
Търси направо по моргите. Обаче да знаеш, че трудно ще намериш.
Аз за задната ми дясна врата, намерих чак в Пловдив.
2. Аз имам опит точно с предните врати. И понеже го остраних, ще споделя малко опит. Аз също така заложих на части 2-ра употреба,
но си закупих целия механизъм (жила + моторче), така го продават и в БМВ, от ww.ebay.de
Засега нямам проблем, да чукна на дърво.
Надявам се да съм бил полезен.
Успех!

- **Novobraneca
- ентусиаст
- 

Благодаря за съветите, но аз все още нямам време да си ги сменя, карам с махнати кори на вратите. Днес ми остана малко време и разгледах по обстойно, мисля че не се свалят много лесно, мразя да ходя при "майстори", защото се правят на важни и не те бръснат много много така да се каже.  Мисълта ми беше, ако някой има инфо как се свалят механизмите, да пише благодаря предварително.
 Мисълта ми беше, ако някой има инфо как се свалят механизмите, да пише благодаря предварително. 

Мисълта ми беше, ако някой има инфо как се свалят механизмите, да пише благодаря предварително.
- DANTE525tds
- кандидат ентусиаст
- 

Колега тук в Русе една моргичка, там има няколко Е39-ки!
Но смятай за задна врата целя механизам ми излезе 150 кинта и това си е супер цена!
Но не се занимавай само с жило, сменяй цялото, няма да ти излезе по-евтино! И аз така мислех, ама .......

Но смятай за задна врата целя механизам ми излезе 150 кинта и това си е супер цена!
Но не се занимавай само с жило, сменяй цялото, няма да ти излезе по-евтино! И аз така мислех, ама .......
- **Novobraneca
- ентусиаст
- 

Благодаря за инфото, ако има някои повече информация как се свалят механизмите да даде своето мнение мн ще съм благодарен 

- **Novobraneca
- ентусиаст
- 

Ами да разбирам че ти ги имаш тея механизми така ли? ако е така пиши номер да се свържем. Благодаря предварително

- ICE
- Ледения
- 

19 мнения
			 • Страница 1 от 2 • 1, 2