сбивали ли сте по време на шофиране?
Модератор: Общи модератори
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
TNT написа:Защо така умря тази иначе толкова интересна тема
излез на някой колега от ляво на червено и му покажи пръст с нанизана емблема на фауве на него и ще се възстанови бързо темата....!!

Един единствен път съм стигал до края /иначе само псувам/ ама от тогава имам 20 бели косъма, щото като ми показа /един с неква Е класа, лачена беше де../ пищов през стъклото /мисля, че беше GLOCK или приличаше на такъв/ си се по...х яко....от тогава, служебния пищов с мене под левия крак на седалката и ако се стигне до крайности, през вратаи квото стане.....
иначе ми беше големо гайле да си го нося с мене де, ама след тоя случай .... абе не е това решението, трябва да се уважаваме всички. Само тогава ще е добре 

- Prekysvach
- ентусиаст
-
- Кара: е36 32*<0>5
аз като карам колело само с улични хайти се бия и псувам разни селтаци дето ми зимат предмиството !!!
и на ГТА-то направо ги изритвам от колите 

Аз имах един случай...Карах си ЛИМУЗИНАТА е36 и някакъв с таралясник голф (представете си кара ГОЛФ на една улица заедно със лимузината е36) взе ,че ме изпревари...Това ,че аз карах бавно да ме видят всички няма значение...Той ме ИЗПРЕВАРИ...Аз като върнах 2 скорости като изрязах мощния двигател на спортната 320ка и като ускорих за 10 секунди до 100 ,настигнах го ,засякох го и спрях!Слезнах с пистолет щото съм дупе и батка ,опрях му го в главата и го наказах с ритници за неуважението към лимо-то...Ей сега ,след като ви споделих се чуствам равностоен и се надявам да ме приемете в клуба на дюнерите...ПЛС
Live it like you Love it
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Миналата седмица, жената на шофъорски курсове... Спира на некъв сфетофар до нея от ляво няква мацка с БМВ купенце ... а до мацката с БМВ-то некъв с мазда ли рено ли не6то такоа
комби не ги разбира много та не ми обясни каква е колата ... Та тоя "мъж" слиза и почва да се разправя с мацката ... нещо я дърпа през джама и тя решава да отвори вратата и да слезнат да се разберат ... отвяря вратата слиза.. изправя се ии тоя почва да я налага с тупаници яко ... жената пада по колата там тоя я млати... оказва се че с "мъжът" се вози и жена, която слиза и хваща Мацката а "мъжът" продължава да я млати и така сфетофара светва зелено инструктура докато разбере какво става и той стар човек на 50 и кусур "тръгвай тръгвай" тръгват а жената гледа в огледалото... Жената продължава да държи Мацката, а "мъжът" продължава да си я млати... Колите си минават през сфетофара никой нищо не направил докато ги изгубила от поглед... Като го пишех доста бавно ми се стори действието ама в деиствителност ми каза че станало мн на бързо
...
Не се изхвърлям... но ако бях някъде около тях ... тоя "мъж" щях да го вържем за теглича и да го теглим из софия за назидание... какви хора има бре колеги
.. не я знам какво е направила Мацката.. сигурно нещо го е засекла не я знам, но това е недопустимо!

Не се изхвърлям... но ако бях някъде около тях ... тоя "мъж" щях да го вържем за теглича и да го теглим из софия за назидание... какви хора има бре колеги

Garribaldi написа:"мъжът" продължава да си я млати... Колите си минават през сфетофара никой нищо не направил докато ги изгубила от поглед... Като го пишех доста бавно ми се стори действието ама в деиствителност ми каза че станало мн на бързо...
Не се изхвърлям... но ако бях някъде около тях ... тоя "мъж" щях да го вържем за теглича и да го теглим из софия за назидание... какви хора има бре колеги.. не я знам какво е направила Мацката.. сигурно нещо го е засекла не я знам, но това е недопустимо!
Конплексари колкото искаш

- 4efito8898
- Потребител
-
аз пък, карам си по улицата с 30 да кажем, бавничко, щот 5 следобяд, хора коли - трафик, и от една пряка - улица без предимство, излиза бял бус, от тези, бронираните, който пренасят пари от банките, аз съм си с предимство де, излиза той, ама без да се огледа без нищо на 5 метра пред мене, и както бях на 30, почти спрях, че да не го блъсна, и му свирнах леко с клаксона, този като откачи, спира буса и слиза с ръката на пистолета, дето му е на колана, хаха, страшна гледка, баси наглия , и аз първа и газ да ме няма, знам ли го, ша ме гръмне за едното нищо, и ходих каде ходих, след 10 минути спирам до една банка, ама на аварийки, че сам запушил служебния вход, и не щеш ли идва същия този бус и слиза човека и аз вече стоя и чакам, и той - ще преместиш ли колата - с учтив тон, и аз да , ама му викам що така излизаш без предимство - и той - ее аз съм със специална кола, хаха, баси умрелия
- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
Re: сбивали ли сте по време на шофиране?
Apassionata написа:AcOrP написа: дано само не е жена,че тогава ще ми е кофти като я наказвам
E, кажи си номера, та кат те вида да спирам на 3 метра зад тебе![]()
Това със тупалките по пътя... не знам, някак селско и нецивилизовано ми се струва, всеки е правил глупости, няма безгрешни хора... Не знам кога и мен ше бият, преди няколко дни жулнах един Кадет в Центъра докат се мъчех да паркирам...Е, избягах за 6 секунди![]()
Отскоро карам, ма случки вече иам... Един дядка в няква калинка изяде един среден пръст в огледалото миналата седмица... ма много ме ядоса, свири зад мене, кара ме да тръгвам, без предимство, докато на тези на главния булевард, където трябвада се включа им е зелено... как пък не, спрели коли там, спирка на тролей, ше ме изджаска някой отляво и ходи обяснявай после...и на третото свирване вече не издържах... /Дим. Несторов и пешеходния светофор до бившето кино/
Имаше една ситуация, в която бях на ръба да сляза от колата... С мойто момче, кефиме се в новото лъскаво... BMW и от "Раковска" завиваме на ляво по "Неофит Рилски", коята е еднопосочна и вече сме задръстили насрещното на "Раковска" и изведнъж хооп от уличката изхвърчава неква малка раздрънката синя Корса май беше, с още по-невзрачен дългуч вътре и аха да ни нацепи. Свири мойто момче и тоя кат се разпсувааа, ма не спира и сме спрели движението и в двете посоки... и оня пак нещо реди... леле как побеснях, викам Бебче, слизам, ше го убием тоя, и чадър имах и бая се бех залетела... Не стига че кара в насрещното в еднопосочна улица, пък е ше се дърви... с некъв таралясник на Черна лимузина, егаси смелостта... Е, не слезнах, някак се разкачихме там, ма още си го спомням дългуча...
Ти си една изключително възпитана и съвестна гражданка

А по темата мога да кажа, че не са ме били, обаче и аз не съм стигал до такива крайности все пак побоя или средните пръсти нищо не решават просто това показва, че родителите на въпросния индивид не са успяли да си свършат работата при възпитаването му.
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Един път се разхождахме с приятели във ВТ с моята фиестичка,като караше един пр с книжка.И отиваме да паркираме(на оня паркинг до ГУМ-а).И гледаме няк'ва алфа 156 ВТ 0349 ВК както е спряла и изведнъж дава назад и моя човек вкарва задна леко назад ама има кола зад него.И оня ни натисна.Капака мн леко хлътна,а на алфата бронята някаква осрана(ей тия фордове ако знаете специално фиеста СИ каква здрава броня има...).И оня спря.Ние бяхме 5 парцала в колата - 2ма големи и 3ма на моята възраст.Слизаме всички и другия голям - ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ ВЕ ? От алфата излязоха двама доста якички ама ДОСТА !!! - единия мн грозен - и вика КО УЕ? ?? Ние само мълчим(аз чак мис тана смешно как млъкна моя човек).Отидохме да пракираме и ония идат
и викат момчета има ли нещо на колата,ние ами малко капака...и грозния - АМА НЕ Е ОТ НАС НАЛИ ??? И ние да ,да няма проблем.
Тая алфа ако я видя такива ключове ще играят и Такива томахавки кирки и ножове в гумите,че не знам.Колкото повече пазя колата толкова повече безредици и се случват.
извинете ме за правописа,но в момента пръстите ми са ЛЕД и не мога да ги движа бързо.

Тая алфа ако я видя такива ключове ще играят и Такива томахавки кирки и ножове в гумите,че не знам.Колкото повече пазя колата толкова повече безредици и се случват.
извинете ме за правописа,но в момента пръстите ми са ЛЕД и не мога да ги движа бързо.
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
blqsu4ko написа:Аз имах един случай...Карах си ЛИМУЗИНАТА е36 и някакъв с таралясник голф (представете си кара ГОЛФ на една улица заедно със лимузината е36) взе ,че ме изпревари...Това ,че аз карах бавно да ме видят всички няма значение...Той ме ИЗПРЕВАРИ...Аз като върнах 2 скорости като изрязах мощния двигател на спортната 320ка и като ускорих за 10 секунди до 100 ,настигнах го ,засякох го и спрях!Слезнах с пистолет щото съм дупе и батка ,опрях му го в главата и го наказах с ритници за неуважението към лимо-то...Ей сега ,след като ви споделих се чуствам равностоен и се надявам да ме приемете в клуба на дюнерите...ПЛС

Аз си седя на лъвов и отивам към централна автогара. От там някакъв бакшиш си кара, светка жълто и бакшиша спира, обаче зад него некво сиво меро, такива спирачки ма направо беше кандидат за zemi-gumite.com
Тоя от мерото излиза и отива до бакшиша... Вътре жена
Излиза тя и вика кво искаш. Оня "как кво, засече ме" и тя вика бе не съм.. разправии няколко минути докато на жената не и писна и вика "остави ме на мира, че ше ти побелее косата" а дебеловратия чичко седи и вече шамари ше и бие. Разправяха се, разправяха се, при което на мацката и писва, влиза в колата, вкарва задна, от там гумите свирят и БАМ... централно в мерото.. тая слиза от колата и вика "ЗА КВО МЕ УДАРИ БЕ?!?!" и всички седиме е така
.. от там полиции, работи, бе много се смях

Цаката не е да умреш за родината си, а да накараш копелето отсреща да умре за неговата!
stef-- написа:Аз си седя на лъвов и отивам към централна автогара. От там някакъв бакшиш си кара, светка жълто и бакшиша спира, обаче зад него некво сиво меро, такива спирачки ма направо беше кандидат за zemi-gumite.com![]()
![]()
Тоя от мерото излиза и отива до бакшиша... Вътре жена
Излиза тя и вика кво искаш. Оня "как кво, засече ме" и тя вика бе не съм.. разправии няколко минути докато на жената не и писна и вика "остави ме на мира, че ше ти побелее косата" а дебеловратия чичко седи и вече шамари ше и бие. Разправяха се, разправяха се, при което на мацката и писва, влиза в колата, вкарва задна, от там гумите свирят и БАМ... централно в мерото.. тая слиза от колата и вика "ЗА КВО МЕ УДАРИ БЕ?!?!" и всички седиме е така
![]()
.. от там полиции, работи, бе много се смях
![]()