ГП на Сингапур...2008 + Място за групово гледане на Ф1

Formula 1, AMLS и всички други прояви.

Модератор: Sharo

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 27 Сеп 2008, 20:15

тоя маса трябва да му дават сам она тренировки да кара...!! винаг иправи добра обиколка,ма после в състезанието ще видим...!! съгласен съм с асен ,че кубица просто трябва да му дават 4то и 5то място направо д окрая на сезона и да ги оставят да правят колата за догодина-то се е видяло ,ча тая година нема кво....!!!
айде бе хора-утре събираме ли се!?!? яворе,да дойда да те взема!?!?
праиме ли нещо изобщо...!?

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 27 Сеп 2008, 20:36

Утре ще е много весело на състезанието. :mhihi:
Кими направи каквото можа, все нещо не му достига през тоя сезон. Маса отново показа завидни способности, каквото и да е, тоя сезон Маса показва супер постоянство, но не изпъква с нищо...А колкото до нашия приятел Хамилтън много се изкефих като остана 10ти...даже си помислих, че нещо му се е повредило по колата...и край с него :mhihi: Утре ще е много разгневен, така че фераритата трябва да се пазят :mhihi:
Жалко за Алонсо, че...така отпадна.
А двамата баварци си държат едно темпо и се съмнявам да успеят да дръпнат по-напред утре, ама то нищо не се знае де..

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 27 Сеп 2008, 20:37

SKISA написа:тоя маса трябва да му дават сам она тренировки да кара...!! винаг иправи добра обиколка,ма после в състезанието ще видим...!! съгласен съм с асен ,че кубица просто трябва да му дават 4то и 5то място направо д окрая на сезона и да ги оставят да правят колата за догодина-то се е видяло ,ча тая година нема кво....!!!

Каза някой преди, че Маса е безличен пилот и съм напъно съгласен с това. Каквото и да направи някак си не ме трогва.
И това със спирането на развитието на колата до края на сезона хич не го разбирам. Трябва да има бой до дупка. Може ли да спреш да си развиваш колата когато пилота е на 3-то място, баси случая... че то нищо не се знае до последното състезание. Нещо правилника ли куца... незнам :(

Аз няма да мога братле, че треа да си почивам повечко а и бира не мога да пия :) Седя си у нас, като некой пукел :)

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Individual
Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
Детайли за колата: една сбъдната мечта

Мнение от ИлХиТо » 27 Сеп 2008, 21:12

Хайдфелд наказан с три места, стартира девети

Барикело също глобен с 10 хиляди евро

Пилотът на БМВ-Заубер Ник Хайдфелд получи наказание от три места на стартовата решетка за утрешната Гран при на Сингапур. Куик Ник постигна шести резултат в днешната квалификация, но утре ще потегли от девета, след като стюардите са решили, че германецът е застрашил с поведението си пилота на Хонда Рубенс Барикело.

Инцидентът се случи по време на първата част, когато Барикело беше в бърза обиколка, а Хайдфелд се отправяше към питлейна и в последния момент рязко намали и така принуди бразилецът да се откаже от бързата си обиколка.

Междувременно Барикело също получи наказание, но то бе парично в размер на 10 хиляди евро. Санкцията бе наложена заради неизползването на зоната за намаляване на скоростта, след инцидента с Хайдфелд.

Вече ми се струва, че тези стюарди ли са кви са прекаляват, как пък видяха че бил намалил рязко и попречил на барикело да си направи бързата обиколка бла бла бла, той пък защо реши че трябва да се прибере можеше да си направи нова бърза обиколка, след като са му попречили :twisted: .

Източник: http://formula1.sportal.bg
КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ!

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 27 Сеп 2008, 21:23

SKISA написа:тоя маса трябва да му дават сам она тренировки да кара...!! винаг иправи добра обиколка,ма после в състезанието ще видим...!! съгласен съм с асен ,че кубица просто трябва да му дават 4то и 5то място направо д окрая на сезона и да ги оставят да правят колата за догодина-то се е видяло ,ча тая година нема кво....!!!

Нищо не праиме,бате.Само двамате сме и ще ми е малко неудобно ,ако се изтъпанчиме 3-ма човека само аз,ти и синът ти.Идеята ти е страхотна да се съберем,аз квото мога ще съдействам.Говорил съм и занапред да се събираме там(ако ви хареса разбира се),ама сега няма интерес щото стана много бързо може би.Казах на момчето,че няма да ходим,а не да го държа ангажиран до утре на обяд и накрая нищо да не стане!!Кафето е на наше разположение за всяко гран при,ама поне половината от тия които пишем редовно тук да се съберем.То и без това сме 10-тина души който си коментираме :) .Не че остана много от сезона,ама и догодина ще има Ф1.

Та живи и здрави следвщия път може да опитаме пак. :)

пп1 СКИСА,бих те поканил и вкъщи човече,ама съм в такъв ремонт че и на мен не ми се седи дома :uups: :mhihi: :mhihi: :mhihi: .

пп2 Пожелавам на всички утре едно супер нтересно състезание :) .И jacobs monarch(на Нес кафето баща му),да го дават по-рядко по телевизора,както беше днес :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 28 Сеп 2008, 2:20

Приятно гледане утре на всички фенове, аз съм излъгал 2 мацки да идват да гледаме формулата вкъщи. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Много ше им е интересно, гарнтирам :mhihi: :mhihi: :mhihi:
In Ban We Trust!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 28 Сеп 2008, 10:27

eraziel написа:Приятно гледане утре на всички фенове, аз съм излъгал 2 мацки да идват да гледаме формулата вкъщи. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

само гледай да финишираш последен :mhihi: щото 1-вото място е :uups:

:mhihi: :mhihi:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

Аватар

Мнение от SKISA » 28 Сеп 2008, 10:30

с жени на формула-тва като на ски с пояс на кръста да ходиш...!!! мое ли така да си разваляш гледането...!? :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 28 Сеп 2008, 12:27

SKISA написа:с жени на формула-тва като на ски с пояс на кръста да ходиш...!!! мое ли така да си разваляш гледането...!? :mhihi:

Ауу ще се обиждаме ли тука сега, а???!!! :twisted: :mhihi: :mhihi:

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 28 Сеп 2008, 12:32

eraziel написа: аз съм излъгал 2 мацки да идват да гледаме формулата вкъщи. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Eeeeeхеееее де тоя късмет :mhihi:
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

Аватар

Мнение от SKISA » 28 Сеп 2008, 14:09

((:BuKcu:)) написа:
SKISA написа:с жени на формула-тва като на ски с пояс на кръста да ходиш...!!! мое ли така да си разваляш гледането...!? :mhihi:

Ауу ще се обиждаме ли тука сега, а???!!! :twisted: :mhihi: :mhihi:

ти момиченце ли беше!?!? баси.... сори!
айде палете фаровете и тръгаме.....!!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 325i
Мечтае да кара: M-ка, кво друго?

Мнение от Wolf4 » 28 Сеп 2008, 14:36

Държим четвърти зад Ферарито на Кими за сега. А дано го наближи та да видим има ли ресурс за повече...
Are you M enough...?!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 28 Сеп 2008, 14:41

Бате Кими нещо полуде :mhihi: :mhihi: Майче има азот в болида :mhihi: :mhihi: Go Kimi go...... :mhihi:
Изображение

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 28 Сеп 2008, 14:44

кими верно не6то го прихвана :mhihi:

ооооооо брутално се разби пикет :shock:
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

Аватар

Мнение от SKISA » 28 Сеп 2008, 14:47

малиииии...почна се! некой не си е взел урока за презавиване на задна ос

ПредишнаСледваща