Да спасим Едита!
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- djani 1973
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 39 TDS
Да спасим Едита!
здравейте не сам сигурен каде да напиша тази тема мои приатели имат нужда от помощ имат детенце на 5 годинки и има нужда от спешна операциа в чужвина мога да пратя сайта на който са качени снимки историата на заболяването ако някой може да ги качи тук да помогнем с каквото можем благодаря ви 

мъжът не е камила ,че да не пие цяла садмица.
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
За съжаление не мога да ти помогна с друго, но дай поне снимките и сайта да кача.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
Gone, but not forgotten:
*E60 530d+ 2004
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- gele76
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36, 1.9., `99
- Мечтае да кара: Touring
- Детайли за колата: Kompact
Дай сайта и аз да го кача на моя!

Тя не обичаше оралния секс, но всеки път мълчаливо преглъщаше обидата...
http://www.vbox7.com/play:7ede55b9&start=4
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Да спасим Едита!
Петгодишната Едита е с костен тумор и се нуждае от Вашата помощ!
На 15.08.2008 във вратлето на Еди беше открито костно образувание, което се оказа костен тумор. Еди беше оперирана по спешност на 21.08.2008 от професор Габровски в "Пирогов". В момента се налага спешно повторна операция и лечение, за да бъде изчистен целият тумор, който расте много бързо. Поради изключително сложното и деликатно разположение на тумора, обхванал вертебралната артерия, която кръвоснабдява мозъка, операцията и лечението трябва да се проведат в чужбина.
Тази целувка е за всички Нас. Нека я запазим!
Да дадем възможност на това красиво дете да се усмихва!
Дарителска сметка:
"Societe Generale Expressbank"
клон Горна Оряховица
BG50TTBB 94005523807658 BGN
BG39TTBB 94005523807662 EUR
BIC: TTBBBG22
За дарения чрез ePay.bg Клиентски номер (КИН): 0596571791
Петгодишната Едита е с костен тумор и се нуждае от Вашата помощ!
На 15.08.2008 във вратлето на Еди беше открито костно образувание, което се оказа костен тумор. Еди беше оперирана по спешност на 21.08.2008 от професор Габровски в "Пирогов". В момента се налага спешно повторна операция и лечение, за да бъде изчистен целият тумор, който расте много бързо. Поради изключително сложното и деликатно разположение на тумора, обхванал вертебралната артерия, която кръвоснабдява мозъка, операцията и лечението трябва да се проведат в чужбина.

Тази целувка е за всички Нас. Нека я запазим!
Да дадем възможност на това красиво дете да се усмихва!

Дарителска сметка:
"Societe Generale Expressbank"
клон Горна Оряховица
BG50TTBB 94005523807658 BGN
BG39TTBB 94005523807662 EUR
BIC: TTBBBG22
За дарения чрез ePay.bg Клиентски номер (КИН): 0596571791
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
Gone, but not forgotten:
*E60 530d+ 2004
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
Gone, but not forgotten:
*E60 530d+ 2004
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- djani 1973
- кандидат ентусиаст
-
е
благодаря на всички колеги които помогнаха и продалжават да помагат
Летим с Едита за Париж на 02,02,2009 год,а операцията и ще е на 11,02 в 8 часа.Стискайте палци....
Изказвам мойте най-искрени благодарности за подкрепата,която ни оказвате в борбата за лечението на малката Еди.Ние всички сме оптимисти и се надяваме,че след трудностите които преживяваме,ще можем скоро да се насладим на живота и здравето на Едита с цялата радост на която е способен човек!...
Изказвам мойте най-искрени благодарности за подкрепата,която ни оказвате в борбата за лечението на малката Еди.Ние всички сме оптимисти и се надяваме,че след трудностите които преживяваме,ще можем скоро да се насладим на живота и здравето на Едита с цялата радост на която е способен човек!...
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- Azrail
- UFO Pilot
-
barty написа:Е как може да не я направите тази тема важна
Ако искаш и смяташ, че ще можеш да направиш повече от нас за този форум, винаго можеш да пуснеш апликация към някой от администраторите.
Малко търпение няма да ти дойде излишно.
Не съди, за да не бъдеш съден.
MORE BEER!
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
Azrail написа:barty написа:Е как може да не я направите тази тема важна
Ако искаш и смяташ, че ще можеш да направиш повече от нас за този форум, винаго можеш да пуснеш апликация към някой от администраторите.
Не е въпроса дали някой може да направи нещо повече. Аз влизам редовно във форума обаче тази тема съм я изпуснал. Пускат се къде по безумни теми като важни а когато става въпрос за едно дете минава между капките.
п.с сметката открита ли е все още?
- djani 1973
- кандидат ентусиаст
-
еди
най силният човек който познавам е майката на Едита направи и невъвможното за да постигне това което заслужават всички деца по света а именно правилно лечение и грижи с цялото си сърце им пожелавам скорошно завръщане в българия и много усмивки после благодаря на всички добри хора които помогнаха Рени стискаме палци и сме с теб
Едита
Сметката на Едита не е закрита,отворена е.
Упоритост,граничещо с нахалство-това е формулата на успеха.Престоя ще е дълъг там.Ще се справим.Трудно ще ми е,но пък досега да не ми е било лесно я?Оф,незнам,неразбирам защо живота на едно дете трябва да зависи от прищевките на съдбата,допълнително натоварено от безхаберието на “кадърния” медицински персонал.И в един момент живота ти се обръща и вместо това което искаш,получаваш нещо,което си мислиш,че не би могло да се случи на теб.Има и надежда,и вяра и злоба в мен.Немога да подмина всичко ето –така.Но когато виждаш,че хора от различни краища на България,че и на света дори ти протягат ръка за да видят една детска усмивка-това вече ме кара да плача от щастие,това вече е любов....
http://www.editka.net
Упоритост,граничещо с нахалство-това е формулата на успеха.Престоя ще е дълъг там.Ще се справим.Трудно ще ми е,но пък досега да не ми е било лесно я?Оф,незнам,неразбирам защо живота на едно дете трябва да зависи от прищевките на съдбата,допълнително натоварено от безхаберието на “кадърния” медицински персонал.И в един момент живота ти се обръща и вместо това което искаш,получаваш нещо,което си мислиш,че не би могло да се случи на теб.Има и надежда,и вяра и злоба в мен.Немога да подмина всичко ето –така.Но когато виждаш,че хора от различни краища на България,че и на света дори ти протягат ръка за да видят една детска усмивка-това вече ме кара да плача от щастие,това вече е любов....
http://www.editka.net
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
- ruseva
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: всички да се усмихват :)
- Мечтае да кара: самолет
- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
horhef написа:Azrail написа:barty написа:Е как може да не я направите тази тема важна
Не е въпроса дали някой може да направи нещо повече. Аз влизам редовно във форума обаче тази тема съм я изпуснал. Пускат се къде по безумни теми като важни а когато става въпрос за едно дете минава между капките.
п.с сметката открита ли е все още?
Ние да не сме роботи? Даже сме ви роби. Повече уважение към модераторите или започнете да им давате заплати, за да ви чистаят ежедневните глупости

Иначе подкрепям инициативата и ше преведа през epay.bg, каквото мога в момента

38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3