Футболен отбор на БМВ Клуб България
Модератор: Общи модератори
- n1tr0s0x1d3s1st3m
- младши ентусиаст
-
Е па добре бихме...
На мен ми се стори много вяла играта и че не се получаваше... а и тежкия терен пречеше много...
Аз лично май изиграх най-слабия си мач от както се помня... Покрай хлъзгавия терен ДОСТА пъти не успях да оцеля топката и изглеждах много комично
Добре, че Юли вкара първия гол, че да се отпушим после
Иначе искам да ви подсетя, че трябва да се плаща членски внос за месец септември и октомври и е хубаво да го направите сега за да не се събира после много на куп!
Също така още от миналия сезон има хора, които не са ми дали пари и е тъпо, защото не мога да си приключа сметката и да направим "ревизия" за да видя колко пари съм "усвоил" и изпил за ваше здраве
))
Пената днес ми даде и каза, че останалата част ще ми ги даде следващия път...
Останалите са:
Иван Иванов BoLiViV 44,00 лв.
Росен Цанков rTzankov 4,00 лв.
Димитър Пунев Krika 20,00 лв.
За да видите кой какво има да дава, да ме проверите дали не съм направил някъде грешка в сметките и т.н. гледайте тук:
BMWPower Football Team season 2007-2008
BMWPower Football Team season 2008-2009
или от линковете в "подписа" ми...
На мен ми се стори много вяла играта и че не се получаваше... а и тежкия терен пречеше много...
Аз лично май изиграх най-слабия си мач от както се помня... Покрай хлъзгавия терен ДОСТА пъти не успях да оцеля топката и изглеждах много комично

Добре, че Юли вкара първия гол, че да се отпушим после

Иначе искам да ви подсетя, че трябва да се плаща членски внос за месец септември и октомври и е хубаво да го направите сега за да не се събира после много на куп!
Също така още от миналия сезон има хора, които не са ми дали пари и е тъпо, защото не мога да си приключа сметката и да направим "ревизия" за да видя колко пари съм "усвоил" и изпил за ваше здраве

Пената днес ми даде и каза, че останалата част ще ми ги даде следващия път...
Останалите са:
Иван Иванов BoLiViV 44,00 лв.
Росен Цанков rTzankov 4,00 лв.
Димитър Пунев Krika 20,00 лв.
За да видите кой какво има да дава, да ме проверите дали не съм направил някъде грешка в сметките и т.н. гледайте тук:
BMWPower Football Team season 2007-2008
BMWPower Football Team season 2008-2009
или от линковете в "подписа" ми...
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа...
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето
не карай пил - стигни жив!
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето