За двойниците в ...
Модератор: Общи модератори
Според мен, най-логичното обяснение за това число е, че това е някакъв checksum, който се получава в следствие на някакъв алгоритъм, който обхваща всички или част от данните в личната карта. Така може да се установи дали дадена лична карта е истинска. И някой ако се опита да фалшифицира лична карта, ако не знае този checksum как се получава точно, не би могъл да знае какво число точно трябва да сложи там.
- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
Azidaha написа:KIARA_G написа:cherry_dream написа:Аз пък знам,че е само за 3те имена, без рожденната дата![]()
Няма начин! Само в София има поне 1000 човека, които се казват Иван Иванов Иванов или Георги Георгиев Георгиев...
а на картите е все еднцифрено число!?
А тези хора дали всичките "1000 човека" са родени на една и съща дата? Аз не мисля..Вероятно на дадената дата да е изчислено макс до 10?![]()
Ама ти май не четеш какво беше написала cherry_dream

Точно това казвам, че ако се гледа само името, картата няма да побере цифрите
Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Ма те снимките преди да ги отпечатат на личните карти нали седят в някаква база данни ,колеги и колежки ? Естествено ,че не служителите на "системата"
гледат и налагат снимки а някаква програма
Гледах сега на Дилян личната карта - там пише 6 ...
Аз за един мой двойник знам ,'щото едно време като се прибирах от техникума към нас на Плиска си срещнахме погледите и настана яко смут
малиии аз дотогава все се надувах ,че всичката хубост господ на мене я дал ма май не беше така
И това е едно особенно чувство мани-мани
Георги Пенчев

Аз за един мой двойник знам ,'щото едно време като се прибирах от техникума към нас на Плиска си срещнахме погледите и настана яко смут

Георги Пенчев
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
в това има доста логика погледнато реалноPoki написа:Според мен, най-логичното обяснение за това число е, че това е някакъв checksum, който се получава в следствие на някакъв алгоритъм, който обхваща всички или част от данните в личната карта. Така може да се установи дали дадена лична карта е истинска. И някой ако се опита да фалшифицира лична карта, ако не знае този checksum как се получава точно, не би могъл да знае какво число точно трябва да сложи там.

- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
Penchev написа:Ма те снимките преди да ги отпечатат на личните карти нали седят в някаква база данни ,колеги и колежки ? Естествено ,че не служителите на "системата"гледат и налагат снимки а някаква програма
![]()
Аз за един мой двойник знам ,'щото едно време като се прибирах от техникума към нас на Плиска си срещнахме погледите и настана яко смутмалиии аз дотогава все се надувах ,че всичката хубост господ на мене я дал ма май не беше така
И това е едно особенно чувство мани-мани
![]()
Георги Пенчев
Penchev, стига моля ти се, ако е вярно, че е числото отговаря на това колко хора приличат на мен, то аз съм сериино производство!

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
а бе вие в кви теории на конспирацията се вкарвате!?!?!! луди ли сте!! тия числа са пълна глупост и са си неква сума или сметка -алгоритмична за паспортите...!!кви двойници,кви чудеса ви гонят...!? 

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- SKISA
-
-
Penchev написа:Ей Иво , казвам ти бе човекИ това е важно
![]()
Георги Пенчев
вие в некъв филм сте влезнали...!!! жорка ,да земе да намалиш работата!!! да си фанеш една мома и да не мислиш за глупости!!!
те полицаите като им дадеш едно 5 и две по 10 не моат да сметнат колко пари са тва -вие са ше земе некой в районното да смета по цифри колко двойника имаш и като те фанат за престъпление да знаят колко още като тебе треа да фанат ,за да си изберат един за затвора....!! не се занасяйте бе ,хора...
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Ей 3 страници иникой не позна
Числото е номера на човека с тия 3 имена, роден на тая дата.
Примерно И.И.И. роден на хх.хх.хххх г. има число 2 ('щото е 2-я такъв дето си вади документа), ама оня адаша му, дето е роден на същата дата и е 5-6 човека по-назад по опашката има номер 2+1, демек 3-я пичага. Никой не се ражда и никой не мре.(па немаше да е зле да се раждат Българи, ма това е друга тема
) Просто като си сменяте документите не всички го правите в реда, в който са вадени предните и така се променя цифричката.
П.С. Това за цифричката съм го научил по трудния начин. (Бях оня дето е по-назад, 3-ма пред мен на опашката и не можах да съм номер 1)
RESPECT
by t060

Числото е номера на човека с тия 3 имена, роден на тая дата.
Примерно И.И.И. роден на хх.хх.хххх г. има число 2 ('щото е 2-я такъв дето си вади документа), ама оня адаша му, дето е роден на същата дата и е 5-6 човека по-назад по опашката има номер 2+1, демек 3-я пичага. Никой не се ражда и никой не мре.(па немаше да е зле да се раждат Българи, ма това е друга тема

П.С. Това за цифричката съм го научил по трудния начин. (Бях оня дето е по-назад, 3-ма пред мен на опашката и не можах да съм номер 1)
RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- SKISA
-
-
VesoPesa написа:тошо хубаво ама ако някой е повече от 10-ти кво правиме
убиваме го с камъни,за да излезе цифрата.....!! ай са ше ни разваля схемата с некво живеене...!!! ......или набързо се праат неколко бебета ,за да се получи....!!! то за тва има дежурни мацки у районното.
Последна промяна SKISA на 07 Окт 2008, 9:20, променена общо 1 път
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-