NFSU2-вече излезе
Модератор: Общи модератори
Играта изисква да имаш инсталиран directX 9.0c, изтегли си и последните драйвъри за видео картата.
http://info.datacom.bg/stealth/GAMES/NFS%20Underground%202/ тук един пач към игратата.
http://info.datacom.bg/stealth/GAMES/NFS%20Underground%202/ тук един пач към игратата.
- Panzer_i
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Peugeot 307 SW
стартираш NERO-то и даваш burn image като отваряш не bin, а cue файла. от там нататък ти остава само да изчакаш докато ти се запише диска.
- Azrail
- UFO Pilot
-
НЕ! СТОЙ!
Не си хаби диска напразно, пич, има по-Ентелигентен начин
Свали си програмката Daemon Tools - тази програмка създава един въображаем ЦД-Дриве и преди да стартираш играта и показваш бин-а (.имг), който трябва да зареди и си готов. Вече системата си мисли че си сложил диска в G: драйв-а, примерно, 3-ти ЦД-РОМ подред, нищо, че ти реално имаш 2

Свали си програмката Daemon Tools - тази програмка създава един въображаем ЦД-Дриве и преди да стартираш играта и показваш бин-а (.имг), който трябва да зареди и си готов. Вече системата си мисли че си сложил диска в G: драйв-а, примерно, 3-ти ЦД-РОМ подред, нищо, че ти реално имаш 2

MORE BEER!
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Azrail написа:НЕ! СТОЙ!
Свали си програмката Daemon Tools - тази програмка създава един въображаем ЦД-Дриве и преди да стартираш играта и показваш бин-а (.имг), който трябва да зареди и си готов. Вече системата си мисли че си сложил диска в G: драйв-а, примерно, 3-ти ЦД-РОМ подред, нищо, че ти реално имаш 2![]()
Абе пичове вие май не четете какво се пише? Тя баба ми, бог да я прости, беше така първосигнална, т.е. чува първата дума в изречението и, ако не я кефи почваше да плаче. За какво става дума ли? Ами на 1-ва страница поне 3 души обясняваха как се работи с виртуално устройство. Ама кой да чете. Я по-добре да пълниме форума с тъпи въпроси и още по тъпи отговори. Визирам и себе си в тази група, защото оня ден едни пич пита каква кола да си купи, а аз написах: Ами дъщеря ми каза - зелена.
Айде peace

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
аз пък да се оплача играта е доста ............................очаквах нещо по-добро,освен готиния саунд(ех ако нямаше ,нямаше да я играя)графиката не е нещо супер невиждано,но поне върви прилично и на по слаби ПС-та......а пък поведението на колите е супер тъпоооооооо ебати скуката е ........тунинга пак е в стил НЛО(ебати броните ебати чудото).....има хубави хрумвания(пистата ,диното и др),ама са осрани яко......аз ще си играя Xpand Rally и ще си свиркам(игричката е доста яка.......)
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Незнам що ама и аз не съм особео очарован. Графиката е супер ама ти трябва от GeForce FX5900 нагоре за да я видиш иначе нищо особено. В колите пак няма БМВ, има само Ауди и Голф от немските представители
Има нови камери на визия, но отново няма с интериор на колата. Карането е направо смешно, нищо общо с реалноста при дрифтване и т.н. Още не съм разбрал всички видове гейплей
ама работа по въпроса. Звука наистина е убийствен!
А филмите са рекордно тъпи! 

- Azrail
- UFO Pilot
-
Всичко правя за феновете на Е46
Btw TheBoss е прав - то на първа страница са си обяснили хората, ма кой да прочете... Че за чий ... ми е, като мога да го напиша пак?

Btw TheBoss е прав - то на първа страница са си обяснили хората, ма кой да прочете... Че за чий ... ми е, като мога да го напиша пак?

MORE BEER!
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Ще съм много благодарен,ако някой ми прати на мейла файла
rld-nu2k.exe от папката Crack.Нортъна казва,че е заразен,а това,
предполагам,е key-gen-a.
hsk_bmw@abv.bg
Благодаря предварително
предполагам,е key-gen-a.
hsk_bmw@abv.bg
Благодаря предварително

- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
bmwdriver написа:Ще съм много благодарен,ако някой ми прати на мейла файла
предполагам,е key-gen-a.
hsk_bmw@abv.bg
Благодаря предварително
Младеж, ако ти трябва сд-кий пробвай с този - 5S5V-WWBH-NY5S-CYJT-RLD0.
ИМАМ ВЪПРОС - в цдтата на играта има ли си ДиректХ 9Ц (инсталационно)?
Мерси.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911