Футболен отбор на БМВ Клуб България
Модератор: Общи модератори

невероятен отбор+перфектна игра=4:0
аиде да видиме сега фюрера какво ще говори!

показахме че в лигата има само една перфектно смазана НЕМСКА МАШИНА - БМВ!!!
целия отбор игра невероятно.
а мене може да ме загубите за другия мач

жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...

Да те у манекена
Браво вчера проследих внимателно мача.Много силно начало с голям контрол на топката през първите 10 мин.След което малко се разкъсахте,но това не попречи на почивката да се приберем с убав резултат.Второто играхте много грамотно оставихте ги уж да натискат и им правехте много добри контри.Целия отбор се раздаде така както трябва да бъде във всеки мач.Защитата беше много на ниво и вратаря също!Браво на всички останах много доволен от това което видях,но не трябва да се спира до тук а да се продължава всеки път с тази сърцата игра за удоволствие,защото отстрани изглеждаше вчера че играете за удоволствие без напрежение.
П.С. Юли говорил съм със Сър....нещата се задвижват..продължаваи във същия дух.....пали турбината и те така

П.С. Юли говорил съм със Сър....нещата се задвижват..продължаваи във същия дух.....пали турбината и те така

meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер![]()
поздрави

Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра
„ТАЙМС”: БМВ БЕШЕ ВЕЛИЧЕСТВЕН НА ТЕРЕНА И ИЗВЪН НЕГО!
За разлика от кроткия Милен, който папараците доста трудно могат да изловят в пикантна ситуация, Мето,Наско и Цено изгряха на страниците на таблоидите часове след категоричната победа над ФРГ с 4:0.Купона се разигра в елитен столичен фолк клуб.
В разгара на купона попитани от фенове около тях за резултата те отвръщат така.....
Изданието припомня и думите на сър Алекс от изминалата седмица, че Мето'о трябва да се търси, дори когато е покрит, както правеха баварските машини през целия мач, въпреки че двама играчи пазеха българския национал.Ето и неговия отговор
,но някой и не издържаха на напрежението и ето резултата...

За разлика от кроткия Милен, който папараците доста трудно могат да изловят в пикантна ситуация, Мето,Наско и Цено изгряха на страниците на таблоидите часове след категоричната победа над ФРГ с 4:0.Купона се разигра в елитен столичен фолк клуб.
В разгара на купона попитани от фенове около тях за резултата те отвръщат така.....
Изданието припомня и думите на сър Алекс от изминалата седмица, че Мето'о трябва да се търси, дори когато е покрит, както правеха баварските машини през целия мач, въпреки че двама играчи пазеха българския национал.Ето и неговия отговор
,но някой и не издържаха на напрежението и ето резултата...
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер![]()
поздрави

Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра
- Knight_Rider
- кандидат ентусиаст
-
Не знам какво сте правили ама добре сте ги поизринали
Само така,ей тфа са шампионски мачове и манталитет! Само така лъвчета пък да биете и напред че след 2-3 кръга ви очаква загуба

Значи тези снимки най-верояно
са взети от някой долен жълт вестник и
са абсолютен колаж... Това нещо никога
не се е случвало и аз не съм бил там...
Ще отричам до последно...
Между другото искам да поздравя целия отбор
с невроятната си, сърцата игра на мача с ФРГ.
Момчета ето така трябва да сме винаги!!!
Имаше известно разкъсане в края на първото и
по средата на второто полуврем, но като цяло
играхме много съсредоточено и културно!
Поздравявам и момчетата от ФРГ за добрата игра!
И така машини другата седмица ще трябва да затвърдим!!!
са взети от някой долен жълт вестник и
са абсолютен колаж... Това нещо никога
не се е случвало и аз не съм бил там...
Ще отричам до последно...

Между другото искам да поздравя целия отбор
с невроятната си, сърцата игра на мача с ФРГ.
Момчета ето така трябва да сме винаги!!!
Имаше известно разкъсане в края на първото и
по средата на второто полуврем, но като цяло
играхме много съсредоточено и културно!
Поздравявам и момчетата от ФРГ за добрата игра!
И така машини другата седмица ще трябва да затвърдим!!!
- sinqta_strela
- Дружба Тийм
-
- Кара: Trabant 601'S
- Детайли за колата: машина човечееее
Неделя, 19.10.08, 14:00, СС, Форумна лига,
шести кръг, Ф1 vs БМВ
Всички 13:30 там
п.с. Поздравявам отбора за отличната, сърцата игра в дербито с ФРГ.
Това което показахме е класен съвременен футбол, който трябва във всеки един мач да надграждаме и доразвиваме.
Само не си мислете, че сме взели Шампионската лига и слезте малко на земята, защото ни чакат още много мачове, в които трябва да играем така и да даваме всичко от себе си
шести кръг, Ф1 vs БМВ

Всички 13:30 там

п.с. Поздравявам отбора за отличната, сърцата игра в дербито с ФРГ.
Това което показахме е класен съвременен футбол, който трябва във всеки един мач да надграждаме и доразвиваме.
Само не си мислете, че сме взели Шампионската лига и слезте малко на земята, защото ни чакат още много мачове, в които трябва да играем така и да даваме всичко от себе си

долен хранител

- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5
- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
Евала...направо сте ги наказали
В неделя и аз съм на линия най-вероятно...ама от страни
P.S. Тренер, ако ми е готов екипа може да го вземеш в неделя, че да си го прибера

P.S. Тренер, ако ми е готов екипа може да го вземеш в неделя, че да си го прибера