Счупено задно стъкло и цялата кола е в кръв
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- ALEX_525tds_2000
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d
Счупено задно стъкло и цялата кола е в кръв
Колеги,
Знам, че това не е форум "искрено и лично", но предполагам, че вие ще разберете най-добре състоянието на духа, в което се намирам в момента.
Сутринта си намерих колата със счупено задно стъкло и цялата - отвътре и отвън - изпръскана с кръв. Изкъртена е дръжката на пода на багажника (под който стоят резервната гума и крика). Извадено е копчето за усилване и намаляване на радиото. Издърпана силно напред е едната стойка за чаша. Има кръв по волана и шофьорската седалка. Има вдлъбнатина на задната дясна врата наподобяваща натиск от коляно. По прозорците на двете предни врати има, освен кръв, надирания (явно от това, с което чупят прозорци).
Нищо не е откраднато.
Общо девет автомобила са разбити на същата редица пред блока през тази нощ. Един чисто нов джип Сузуки е с нарязани седалки и тапицерия.
Нямам думи...
Просто споделям.
Дано никога не ви се случват подобни булгаристански щестливи събития.
Бъдете здрави!
Знам, че това не е форум "искрено и лично", но предполагам, че вие ще разберете най-добре състоянието на духа, в което се намирам в момента.
Сутринта си намерих колата със счупено задно стъкло и цялата - отвътре и отвън - изпръскана с кръв. Изкъртена е дръжката на пода на багажника (под който стоят резервната гума и крика). Извадено е копчето за усилване и намаляване на радиото. Издърпана силно напред е едната стойка за чаша. Има кръв по волана и шофьорската седалка. Има вдлъбнатина на задната дясна врата наподобяваща натиск от коляно. По прозорците на двете предни врати има, освен кръв, надирания (явно от това, с което чупят прозорци).
Нищо не е откраднато.
Общо девет автомобила са разбити на същата редица пред блока през тази нощ. Един чисто нов джип Сузуки е с нарязани седалки и тапицерия.
Нямам думи...
Просто споделям.
Дано никога не ви се случват подобни булгаристански щестливи събития.
Бъдете здрави!
- hrpopov217
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i 04, G30 540i
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Пищов в устата да им навреш да се насерат и напикат, те за това ще си взема някакъв газов, мамицата им нещастна, кво са откраднали все за реанимация да ги дават до края на живота им, гадове мръсни

- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
Мръсни, гадни, долни наркоманчета!!!
Колега, викайте полиция и им кажете да вземат отпечатъци-няма начин да не са оставили. Може след време нещо да излезе. Другия вариант е да се огледаш из квартала дали не се отваря нов платен паркинг. В този случай виновника е ясен. Абе дано му е изтекла кръвчицата на гадното копеленце! 

- ALEX_525tds_2000
- кандидат ентусиаст
-
- ALEX_525tds_2000
- кандидат ентусиаст
-
ivo1bg написа:Мръсни, гадни, долни наркоманчета!!!Колега, викайте полиция и им кажете да вземат отпечатъци-няма начин да не са оставили. Може след време нещо да излезе. Другия вариант е да се огледаш из квартала дали не се отваря нов платен паркинг. В този случай виновника е ясен. Абе дано му е изтекла кръвчицата на гадното копеленце!
Веднага извиках полиция. Снеха отпечатъци и събраха материал. Направиха протокол. Във вторник трябва да взема удостоверението, което ще ми трябва за застрахователя.
Извършващия огледа при застрахователя бил включил в протокола надраните странични стъкла, но след настояване и то с изключително нежелание и физиономии. Е, аз за какво плащам безумни застрахователни премии??? За да ми правят физиономии ли?!?!?
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
hrpopov217 написа:Прилича ми на поредното наркоманско изпълнение.Ей.... големи зулуми правят тез момчета.
Според мен е по-скоро пиянско или просто дебилно изпълнение - колегата казва, че нищо не е откраднато (поне от неговата кола доколкото разбирам).
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
AGD написа:hrpopov217 написа:Прилича ми на поредното наркоманско изпълнение.Ей.... големи зулуми правят тез момчета.
Според мен е по-скоро пиянско или просто дебилно изпълнение - колегата казва, че нищо не е откраднато (поне от неговата кола доколкото разбирам).
Също така още колко там коли разбити .. абе някой е правил зулуми на паркинга ..
Случайно да не спираш пред твоя блок или да има някой, на когото паркинга "ПРИНАДЛЕЖИ". Такива в София има доста ..
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
На мен ми трошиха предното стъкло и се опитваха да ми свалят джантите! И аз съм от Красна поляна! От както ми ги направиха тия золуми я държа на паркинг! Колега живеем в квартал пълен с наркомани и мургави братя, кво се очудваш!

- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
- bobih
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
мене вчера пред блока хем беше още светло за 10 минути ми свалиха оригиналните капачки на гумите М-ковите
майката си ебало.... с извинение, ако си оставя оная работа и нея ще вземат!
Газов няма да помогне
аз чакам са разрешителното за оръжие ми дадат и боен си купувам направо го стреляш в багажника и в най-близката река
такъв прошляк на никого няма да липсва нито пък някой ще пита за него
....
П.П на един приятел миналата седмица 740D от новите на кооперативния пазар в 14:30ч. му е откраднаха пред очите извади патлака стреля и познайте какво стана !!! куките го арестуваха и му взеха оръжието и разрешителното !!!
Газов няма да помогне
такъв прошляк на никого няма да липсва нито пък някой ще пита за него П.П на един приятел миналата седмица 740D от новите на кооперативния пазар в 14:30ч. му е откраднаха пред очите извади патлака стреля и познайте какво стана !!! куките го арестуваха и му взеха оръжието и разрешителното !!!
DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!
39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3