Кръстовище на равнозначни пътища
Модератор: Общи модератори
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Nasic написа:Точно, НЕ СА РАВНОЗНАЧНИ !!!!
КОЛЕГА след като НЯМА знаци значи че Е РВНОЗНАЧНО и десностоящия е с предимство !!! Стига сте се излагали!
Ясно е вече че 50% са потенциално убийци по пътищата.

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
vld написа:Ясно е вече че 50% са потенциално убийци по пътищата.
Именно заради проклетия закон на теория-зеления е в нарушение!А на практика ще излезе че червения е в нарушение!Това включва още 55% потенциални убийци!Така какво правим?!
Трябва да се разберем ние всички ентусиасти тук!
Аз съм зеления а Захо е червения!Определено на кръстовище ако се срещнем две бмв-та Аз и Захо да знаем предварително как да реагираме разминаване на точно такова кръстовище!
Хайде да знаем всички всеки ако се разположи там да пропуска еди кой цвят автомобил!
Стига бе пичове... Честно, ако видите кола да ви идва отдясно без да имате знак на кръстовището, няма ли да ги пуснете?!
Съгласен съм, че тъмно БМВ с ксенон е обикновено с предимство, както на мен ми се случва, ама нямате ли малко чувство за самосъхранение?
Ако сте само двамата със Захо, ти (зеления) ще минеш първи.
Съгласен съм, че тъмно БМВ с ксенон е обикновено с предимство, както на мен ми се случва, ама нямате ли малко чувство за самосъхранение?
Ако сте само двамата със Захо, ти (зеления) ще минеш първи.
- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
Аз за тва като минавам през квото и да е кръстовище се озъртам като сурикат, че гледайте кво става. Колко приятели си купиха книшките
, като гледам и тука се получава същия процент.
е на зимния в студетски град, масово не гледат знаците и е пълно с потенциални убийци, редовно си ги храна там, и таксиджии и секви. Не знам както до са рейс не е отнесъл некой такъв
На всичкото отгоре и маршрутките въртят там обратен
Нема на теория, на практика! Тва е положението Минке, закона си е закон!

cucko написа:...
Нема на теория, на практика! Тва е положението Минке, закона си е закон!
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
cucko написа:Аз пуснах анкета и в Мерцедес-Бенц форума!Да видим другите немци от марката какво ще гласуват!
http://www.mercedes-club-bg.com/forums/ ... opic=13029
Почна се и там

Интересно ми е във Голф форума какъв ще е процента познали...
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-

It`s party time !
Абе кой кво кара е се тая, проблема е друг тука и съм сигурен, че взелите книжка преди 10 и повече години болшинството са отговорили правилно...
След това нито полигон, нито извънградско, паркиране, маневри кой както може да се оправя... правилника изобщо не е задължително да се чете сега важно е да назубриш малко листовки и да имаш некой лев за изпити... След като вземеш тескерето и тия назубрените ги забравиш и айде у мелето...
След това нито полигон, нито извънградско, паркиране, маневри кой както може да се оправя... правилника изобщо не е задължително да се чете сега важно е да назубриш малко листовки и да имаш некой лев за изпити... След като вземеш тескерето и тия назубрените ги забравиш и айде у мелето...
- Nasic
- Манчестър Юнайтед Фен
-
- Местоположение: София Местожителство: Sir Matt Busby Way, Old Trafford, Manchester M16 0RA
- Кара: E39 525d с много кончета
- Мечтае да кара: GT5
- Детайли за колата: Е39
vld написа:Nasic написа:Точно, НЕ СА РАВНОЗНАЧНИ !!!!КОЛЕГА след като НЯМА знаци значи че Е РВНОЗНАЧНО и десностоящия е с предимство !!! Стига сте се излагали!
Ясно е вече че 50% са потенциално убийци по пътищата.
Колега, далеч съм от спорове и караници, но на това кръстовище идвам от ул."Любородие"(10 пъти на ден) и ако не дам предимство на движещите се по ул."Възрожденска" , щях до сега да си правя поне 10 пъти на ден калници (може и други части) на ден.Никой на даденото кръстовище не ми е дал предимство вече 6 години насам.И всеки който идва от "Любородие", спира и изчаква преминаващите по "Възрожденска".Все си мисля че има значение за Т-образното кръстовище.
| 89' E34 520i |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
- cucko
- старши ентусиаст
-
А аз да ви покажа къде в София извърших същата маневра на мястото на синия!На това кръстовището се придвижвахме по същия начин!
Аз(синия) ще завивам на ляво а червения ще завива на ляво и зеления направо!Само че това кръстовище е У образно равнозначно!
Наближавам това кръстовище и виждам една кола нисан(червено) и понеже аз ще завивам на ляво и го гледам и се чудя защо не минава първо защото ми е дясно стоящ затова го чакам!В един момент аз не бях погледна от ляво на това У образно равнозначно кръстовище и в един момент гледам едно черно лъскаво ауди минава пред мен и викам че тоя червения с нисана е чакал да мине аудито,а аз минах последен!
Хайде намерете това въпросното място и вижте дали работи закона на дясностоящия!Там от страна на аудито има контейнери(предполагам че не ме вижда че съм му от дясно)!
Цък
Аз(синия) ще завивам на ляво а червения ще завива на ляво и зеления направо!Само че това кръстовище е У образно равнозначно!
Наближавам това кръстовище и виждам една кола нисан(червено) и понеже аз ще завивам на ляво и го гледам и се чудя защо не минава първо защото ми е дясно стоящ затова го чакам!В един момент аз не бях погледна от ляво на това У образно равнозначно кръстовище и в един момент гледам едно черно лъскаво ауди минава пред мен и викам че тоя червения с нисана е чакал да мине аудито,а аз минах последен!
Хайде намерете това въпросното място и вижте дали работи закона на дясностоящия!Там от страна на аудито има контейнери(предполагам че не ме вижда че съм му от дясно)!
Цък
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Здравейте! Тук съм не съм избягал ,..както се пееше,...маса хора тук получихте сърцебиене от блъскане в гърдите, а един не каза все пак след като вече са ясни нещата според закона, колко зле е описана ситуацията в същия. Разбира се правя уговорката, че сменям темата, но помислете, защо е нужно на ситуацията от скицата червеният да попада в две ситуации в зависимост от това дали има син или не, както се каза ако синият го няма като праводвижещ се преминава пръв зеленият автомобил. Когато много по-интуитивно в създалата се ситуация (а сигурен съм и в действителна ситуация на пътя)е да се пропусне зеленият, след това си минава червеният , синият и всички по живо по здраво, каквото Ви пожелавам и аз! 

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- cucko
- старши ентусиаст
-
ja написа:cucko написа:Аз пуснах анкета и в Мерцедес-Бенц форума!Да видим другите немци от марката какво ще гласуват!
http://www.mercedes-club-bg.com/forums/ ... opic=13029
Почна се и там
Интересно ми е във Голф форума какъв ще е процента познали...
Ето и във на VW форума пуснахме за 3 дни!
http://vwclub-bg.com/forum/index.php?t= ... 9#msg_4662
В ауди форума!
http://audibg.com/index.php?showtopic=48027&st=0
В пежо форума!
http://peugeotclub.info/forum/viewtopic.php?f=5&t=29381
Последна промяна cucko на 18 Окт 2008, 12:06, променена общо 4 пъти
- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10