Как изглеждаме ?!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Как изглеждаме ?!

Мнение от _BmW_™ » 22 Окт 2008, 14:37

В тази тема бих искал всека да качи по една негова снимка :D :D :D
Последна промяна _BmW_™ на 22 Окт 2008, 14:43, променена общо 2 пъти
///M
Изображение

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Re: Кой съм ние ?!

Мнение от Runnaway » 22 Окт 2008, 14:39

_BmW_™ написа:В тази тема бих искал всека да качи по една негова снимка :D :D :D

Смятам, че "Кои сме ние" би изглеждало по-добре като заглавие на темата ..
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 22 Окт 2008, 14:39

Ти сериозно ли :mhihi: .Потърси в търсачката и ще видиш няколко подобни теми през годините без особен резултат ;).

Но пък от друга страна този път може и да се получи...
Изображение

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 22 Окт 2008, 14:39

Изображение

П.П : не съм алкохолик тази ми е от бала :) :lol: :lol: :lol:
///M
Изображение

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 22 Окт 2008, 14:41

_BmW_™ написа:Изображение

П.П : не съм алкохолик тази ми е от бала :) :lol: :lol: :lol:

Брат, съветвам те да си изключиш "Й" от клавиатурата, за да не го слагаш където трябва и където не трябва..
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 22 Окт 2008, 14:49

Абе колега.. ти нещо да не си от сините буркани :shock: След тази тема ще ни разпознават и по улицата :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 22 Окт 2008, 14:50

а бе реших да се покрия, дет вика азраил по добре в галерията
който видял видял толкоз :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Последна промяна cod-cdbp на 22 Окт 2008, 14:58, променена общо 1 път
Изображение

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 22 Окт 2008, 14:53

И все пак си мисля, че който иска, ще си качи снимки в галерията... Ама както и да е, показвайте се :mhihi:
MORE BEER!

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 22 Окт 2008, 15:02

Юзър написа:мен ме има на аватара

Тебе те знаем :mhihi:

айде мене само не ме бийте много като ме видите като имам ще сложа по актуална :mhihi:

Изображение
Последна промяна uricatoli на 02 Ное 2008, 2:10, променена общо 1 път
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 22 Окт 2008, 15:27

_65536_kb_sec_ написа:а бе реших да се покрия, дет вика азраил по добре в галерията

По твоите заклевам се никога не бих те познала на улицата :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 22 Окт 2008, 15:35

Мишел написа:
_65536_kb_sec_ написа:а бе реших да се покрия, дет вика азраил по добре в галерията

По твоите заклевам се никога не бих те познала на улицата :mhihi: :mhihi: :mhihi:

аз никъде не съм казал че тия в галерията са за гледане или с цел да ме познаете кат ме видите :mhihi: :mhihi: :mhihi:
ако искаш мога да ти пратя на лично снимка
Изображение

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 22 Окт 2008, 15:45

uricatoli написа:... След тази тема ще ни разпознават и по улицата :mhihi:

Абе не знам по улицата, ма ако се изтипосат всички колеги, тука ще стане Каталог на Готините Батковци с Яките BMW-та :mhihi: Бая нови юзърки ше се навъдят ;)
"Яяяя, този сладък, ма... абе я бегай с тая умрела стара тройка. Виж този ставаа, нещо ново кара :shock: Мимеее, да знаеш кво е Алпина? Тряя джип да е, за планината ;) Този пък много нисък, ТЦ :( Ма му е неточено BMW-то :roll: Хехе, има и едни със ЗИЛ! А пък тоя... за къв Шницел си мечтае :uups: Върху канапе? От пържени картофки ;) Мммм, тоя тука регистриран 2003-а, дърт ще да е, тая снимка сигурно му от 20 годишен! Офффф, кви са тия Е-та беее, Е36, Е39, Е46, Е90... Празна му галерията, жалкооо Еййй, Мимка, скии, тоя четри BMW-та има, бах маа му (':roll:'), ТОВА е човека, все едно ше има и за мене. Оппа, Х5, това е оня големия Джип :shock: ЛС! Чай да видим некое кабриолетче няма ли тъдява? Етооо, и на тоя ше му пишем, карал абитуриентки :D Е, аз тая година май ше завършим, ако земем двата поправителни. Я, и Хитлера е тука, и ... тоя май некъв Тодор беше, Живков де, по история иам 5 ;) Ейй, много с некви чертички тука, Марто, Пешо и Ванката! И Баварци доста... А, и тоя ше има съобщение, с трите звездички, Мутричка е май, само да не зема да ме млати :confused: Неква Грешка има, аааа, с тоя май грешка ше стане, ТЦ :( А пък този с Найковете кола има ли изобщо? Ооо, бил на бала и мечтае! Айде кат се намечтаеш тогава щи пиша. Тоа па, хахахха, Карал Колю, май така си е кръстил колата ;) Некъв... Акселер...-каквоо... Абе, Мимеее, рано пораснал тоя беее, айде и на него едно семесче! Еййй, ский го тоя къв е як! Ммм, тая снимка е фалшива, как ше влеза в тая въшка? Май на тва му се вика Е87. Начи, мимка, видиш ли Е87 - некст! Искам някой с ония, най-големите, сеаш ли се, ма такъв нещо не видех... Мимкааа, дай да видиме, некъв Мерцедес форум нема ли?"

Давайте, Колеги, не се срамувайте, току виж ви излезнал късмета :mhihi:

ЕДИТ: Да ме простят Активистите, дет съм пропуснала...Весо-Песа с двата Феса... пардон, със Гевгира, дет спагети май сервира :mhihi:
Последна промяна Apassionata на 22 Окт 2008, 16:09, променена общо 2 пъти
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 22 Окт 2008, 15:46

някой ме издбнал докато готва :mhihi:
Изображение

едит:
Apassionata написа:...
:mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 22 Окт 2008, 15:57

Bavarec*** написа:
Apassionata написа:........"Яяяя, този сладък, ма... абе я бегай с тая умрела стара тройка. Виж този ставаа, нещо ново кара :shock: Мимеее, да знаеш кво е Алпина? Тряя джип да е, за планината ;) Този пък много нисък, ТЦ :( Ма му е неточено BMW-то :roll: Хехе, има и едни със ЗИЛ! А пък тоя... за къв Шницел си мечтае :uups: Върху канапе? От пържени картофки ;) Мммм, тоя тука регистриран 2003-а, дърт ще да е, тая снимка сигурно му от 20 годишен! Офффф, кви са тия Е-та беее, Е36, Е39, Е46, Е90... Празна му галерията, жалкооо Еййй, Мимка, скии, тоя четри BMW-та има, бах маа му (':roll:'), ТОВА е човека, все едно ше има и за мене. Оппа, Х5, това е оня големия Джип :shock: ЛС! Чай да видим некое кабриолетче няма ли тъдява? Етооо, и на тоя ше му пишем, карал абитуриентки :D Е, аз тая година май ше завършим, ако земем двата поправителни. Я, и Хитлера е тука, и ... тоя май некъв Тодор беше, Живков де, по история иам 5 ;) Ейй, много с некви чертички тука, Марто, Пешо и Ванката! И Баварци доста... А, и тоя ше има съобщение, с трите звездички, Мутричка е май, само да не зема да ме млати :confused: Неква Грешка има, аааа, с тоя май грешка ше стане, ТЦ :( А пък този с Найковете кола има ли изобщо? Ооо, бил на бала и мечтае! Айде кат се намечтаеш тогава щи пиша. Тоа па, хахахха, Карал Колю, май така си е кръстил колата ;) Некъв... Акселер...-каквоо... Абе, Мимеее, рано пораснал тоя беее, айде и на него едно семесче! Еййй, ский го тоя къв е як! Ммм, тая снимка е фалшива, как ше влеза в тая въшка? Май на тва му се вика Е87. Начи, мимка, видиш ли Е87 - некст! Искам някой с ония, най-големите, сеаш ли се, ма такъв нещо не видех... Мимкааа, дай да видиме, некъв Мерцедес форум нема ли?"

Давайте, Колеги, не се срамувайте, току виж ви излезнал късмета :mhihi:

:ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah:

Те тва е само за бисерите,скъсах се да се смея,направо ме разката от смех...... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ти се смееш, ама.....май верно не е добра идея, че не можем се размина тука от мърли!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E61

Мнение от MobbDeep » 22 Окт 2008, 16:18

Да веее пи*ките на снимки да си сложите момичетата докато ги видят да знаят на кого са.. аа тая на Пешо.. ааа тая на Илия аа тая на Явор.. :mhihi:

Следваща

Назад към Извън Темата