Дринк & Драйв(ф)
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Дринк & Драйв(ф)
От темата с такситата... дайте да видим кой я е ползвал тази услуга, как стоят нещата, кусури, цени и т.н.
Лично да си призная, ще ми е някакво тегаво да дам на друг да ме вози, ама все пак...
Лично да си призная, ще ми е някакво тегаво да дам на друг да ме вози, ама все пак...
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
в софия скоро ни кара един техен шофиор с на мои приятел колата , натискат много , карат колко върви колата , спря ни полиция и тоя отиде до патрулката и после каза , че им бил дал 10 лева , а ние не видяхме такова нещо ама както и да е вършат работа 

It`s party time !
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
аз съм пробвал ... и на мен не ми харесва некой да ми пипа мойта,ма бех на едно парти и така. човека караше много добре и изобщо не е юрил. финансовата страна на въпроса седи така: същото като пари ще ти излезе ако си вземеш на отиване и на връщане такси....!! отделно ,че ше требва да траеш некъв гад-бакшиш да те вози!! тия в дринк енд драйв са пичове. до са два пъти съм ползвал -доволен съм! ма предпочитам или жената д аси ме прибере ,или да не пия......
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
в гаража не им дадох ,че там си иам чалъми и дори и пил се оправам....
бали му мамата фирмата....
напиши у гуглето дринк енд драйв и че ти излезе...
бали му мамата фирмата....
напиши у гуглето дринк енд драйв и че ти излезе...
- stefanta
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Хонда
- Мечтае да кара: Е92
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- stefanta
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Хонда
- Мечтае да кара: Е92
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
И аз след едно фирмено парти се възползвах от услугата. Кинта на километър беше тарифата, зануляват дневния километраж за да излязат сметките. Возенето до вкъщи беше нормално, средно бързо. Фирмата не я помня... 

Прибирах се от Цар Борис (някъде преди отбивката към Овча Купел), до Младост и после от Младост обратно до КАТ.
Цена 25-30лв. Не помня, че бях силно пиян, каката и тя.
Ползвах услугите на: www.youdrink-wedrive.eu Изключително добре караше момчето, aз си легнах, кефех се на пътя и си пушех отзад (че не ми се беше случвало...) Компакта хубаво вози отзад иначе... Караше абсолютно културно, не ми пипаше настройки на огледала, седалки и т.н.
Струва си... парите щях да ги дам под друга форма, а в това състояние поне на бутилка след сватба, не бих се качил да карам.
Цена 25-30лв. Не помня, че бях силно пиян, каката и тя.
Ползвах услугите на: www.youdrink-wedrive.eu Изключително добре караше момчето, aз си легнах, кефех се на пътя и си пушех отзад (че не ми се беше случвало...) Компакта хубаво вози отзад иначе... Караше абсолютно културно, не ми пипаше настройки на огледала, седалки и т.н.
Струва си... парите щях да ги дам под друга форма, а в това състояние поне на бутилка след сватба, не бих се качил да карам.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз ползвам дринк енд драйв чат-пат и съм крайно доволен от обслужването и точноста им
Тарифата е лев на километър ,момчетата возят така сякаш съм в мнооого дълга база кадилак с 5 мадами по креслата и поркаме яката работа
не обичам таксита ,предпочитам 100 пъти да съм си с колата а щомк като досега винаги са били изключително стриктни няма сила която да ме накара да сменя тази своя практика
Георги Пенчев

не обичам таксита ,предпочитам 100 пъти да съм си с колата а щомк като досега винаги са били изключително стриктни няма сила която да ме накара да сменя тази своя практика
Георги Пенчев
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
MCar написа:Penchev написа:момчетата возят така сякаш съм в мнооого дълга база кадилак с 5 мадами по креслата и поркаме яката работа![]()
Щяха да се истински добри, ако наистина ги имаше тези 5 мадами по креслата
Решението на този казус, е изцяло финансов

Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3