Нещо смещно

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

М40 Forever
Аватар
Кара: M

Нещо смещно

Мнение от Малкия » 18 Ное 2004, 20:11

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 18 Ное 2004, 20:16

Неееееееееее... НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ... :DDD :DDD :DDD ..е това е Пернишка трагедия! :DDD

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 19 Ное 2004, 13:40

Егати верно си е пернишка трагедия хахахахах. :DDD
Изображение

Burn Out Master
Burn Out Master
Аватар
Кара: BMW E39 / AUDI A4 1.8T quattro
Мечтае да кара: M5 i RS4

Мнение от PILOTA » 19 Ное 2004, 16:59

Ами вижте само обърнатия камион каква марка е...... :puke: :puke: :puke: Не съм учуден! ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от tokarew » 19 Ное 2004, 17:54

баси глупаците :) :lol: пример колко са добри инжинерите днес :oops:
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Metallium » 20 Ное 2004, 9:36

Еми то тая малка количка мн тежи сега. Вие недейте така :DDD :DDD

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 20 Ное 2004, 10:13

тва верно е бахти глупостта :DDD
дано да не е пострадал никой (баси наивността)

само че не са виновни инжинерите проектирали паяка...
като гледам и паяка си е с достатъчна носимоспособност ама краниста се е изявил като най-големия идиот...
и баба знае че при постоянна сила (тежест) максималния момент приложен в точката на основата на паяка може да се увеличи и намали като се увеличи / намали разстоянието между товара и центъра на тежестта на паяка, тва става по 2 начина - като прибилижим центъра на тежестта на крана до товара или обратното (което в случая е трудни изпълнимо)...
същатата баба знае че в случая почти цялата сила на тежестта на товара се предава върху гумите от близката страна към водата, а опорната реакция която имат е равна на тежестта на крана умножена по разстоянието от центъра на тежестта по разстоянието до опората (гумите) - обратен момент е твърде малко, тъй като центъра на тежестта е близо до тях.....
т. е. тоя тип ако имаше поне малко акъл в главата щеше да спре паяка напречно вместо успоредно на борда (със задницата към водата, или ако му идва късата стрелата с кабината) и щеше да го приближи до ръба - нямаше да има проблеми с изкарването на колата
(само ако приемем факта че е знаел теглото на колата във въздуха, а не във водата където действат сили на изталскване и теглото се намаля )
а пък като няма толкоз акъл - производителите не случайно дават по една книжка с всеки кран в коята пише какви товари на какво разстояние могат да се повдигат

така че не обвинявайте инжинерите измислили колата - едва ли са изчислявали подобна ситуация... все пак тая машина не е предназначена за такъв вид работа.

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 20 Ное 2004, 10:52

ми то така ще става, ако както при нас в България в училищата са намалили броя на учебните часове по математика на 3 в седмицата, а физическо имат 5 :!:
поне са били физически подготвени да се гмуркат за колата, като са я изтървали в невежеството си :mha:
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 20 Ное 2004, 13:26

ati написа:броя на учебните часове по математика на 3 в седмицата

Аз имам по 2 4аса седми4но математика :roll: мисля 4е не само при мен е така :OT:

Назад към Извън Темата