Жените с BMW-та
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Tui kato do momenta njama jena dala mnenie po vaprosa reshih az da si kaja:zasto mislite,4e da si fen na koli ili BMW e prisasto samo na mujete?Sigurno ne sam edinstvenata jena,kojato se kefi pove4e na koli,ot kolkoto njakoi maje.Samo sajaljavam,4e njamam fizi4eskata vazmojnost sama da si ja popravjam.Otnosno karaneto- sled kato si imasch gadje,zapaleno po koli, ne ti se usmihva 4esto stastieto da sednesh zad volana,da ne izklju4vame i obstoizvestnite predubejdenija.Zatova sam reshila da ne ostavjam nestata da sa kakto do sega,a da si karam li4no moja kola,napravena po moi vkus.Nadjavam se skoro da moga da se pohvalja s neja. BTW::gives: kakvo ste kajat mujete??? 
- ///MPowered
-
поклонник на E36
-
аре па вие ...
аз секи ден виждам яко мадами по центъра с БМВ-та и си хапя гъза от яд ... че такива коли са в ръцете на мадами дет неоценяват кво карат ...

аз секи ден виждам яко мадами по центъра с БМВ-та и си хапя гъза от яд ... че такива коли са в ръцете на мадами дет неоценяват кво карат ...
///MPowered написа:аре па вие ...
Съдейки от колите които виждам всеки ден в центъра също ми се струва, че БМВ-тата ги карат повече жени, особено най-новите, най-вече 3-та серия и компакт.
Btw ///MPowered чувствам се по-същия гаден начин, че повечето от тия същества не оценяват какво карат
...
Иначе за жените шофьори, моят инструктор казва, че повечето от тях карат бавно, защото мислят бавно
Но разбира се има и изключения, като например на един мой приятел майка му, която кара Голф2 и е един от най-откачените шофьори които познавам (казвам ви направо е луда като кара, вади ги един по един от насрещното без грам да и пука!), а иначе е отговорен човек.
Но май като цяло жените катастрофират по-рядко, точно защото карат по-бавно и внимават повече...
Последна промяна ivo на 27 Яну 2003, 18:00, променена общо 1 път
I kakvo iskate da mi kajete,4e vsi4ki muje,koito karat BMW-ta vlagat sastija smisal v tova,kakto i vie li???Ta pove4eto,koito poznavam gi karat samo,zastoto edva li ne markata e simvol na njakakvo blagosastojanie......
Otnosno goljama 4ast ot jenite-ta te karat kakvoto im kupi gadjeto s portmoneto,taka,4e....
Otnosno goljama 4ast ot jenite-ta te karat kakvoto im kupi gadjeto s portmoneto,taka,4e....
- RAFF
- младши ентусиаст
-
както не могат да се слагат всички мъже под един знаменател, така е и при жените. има много добри жени-шофьори. лошото при мъжете е че сме по самонадеяни и от там идват големите произшествия. до сега не съм чул в някоя зверска катастрофа да е била виновна жена. просто жените са по внимателни и спазват правилата за движение.
Аз станах свидетел на една такава! Е34 525i карано от жена на средна възраст, която се впуснала в състезание с някаква друга кола (забравих каква) наближават светофар, който светва червено, другия шофьор спира. Госпожата минава на червено с над 100+ км/ч, излиза микробус, жената кривва - оттам тротоар, дърво, през тротоара в локалното на блока и първа, втора, трета и четвърта паркирани коли наред събрани
Москвич без предница, Ауди 80 без задница, мисля,че Полски Фиат попилян и още едни Москвич също огънат. Това е в града на булевард с 3 платна, на 200м. от КАТ Русе. Умрели нямаше...
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Просто неможех да пропусна тази тема
Аз пък доста често виждам жени зад волана на БМВ най-много се кефя при вида на готина мацка зад волана на Е30 комби или кабрио. Не споделям мнението,че жените са слаби шофьорки...Доста рядко се виждат,но аз видях една с Е36 318ti как на един светофар тръгна като Монтоя без тракшън контрол
и от изненада неможах да тръгна добре,че я хвана червеното на следващия светофар
Не съм се возил в БМВ карано от жена...
Виждам тук се вкючи една дама в нашият дебат
та мисълта ми е повечето от нас тук(поне така си мисля) карат БМВта от чист БМВ ентусиазъм,а не че искаме да претендираме благосъстояние или друго.Вярно е че има пичове каращи Е65,но на срещите на феновете такава кола не се е появила 
Аз пък доста често виждам жени зад волана на БМВ най-много се кефя при вида на готина мацка зад волана на Е30 комби или кабрио. Не споделям мнението,че жените са слаби шофьорки...Доста рядко се виждат,но аз видях една с Е36 318ti как на един светофар тръгна като Монтоя без тракшън контрол
Виждам тук се вкючи една дама в нашият дебат
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
Преди около 2 години и половина си правих гонка из София с две девойки с едно Z3 и смея да твърдя, че шофьорката беше за сваляне на шапка! Аз бях с Daewoo Nubira на един приятел и доста ластици ми прави по Цариградско... Долу на кръстовището с Евлоги Георгиев се разделихме с поздрави - още ме е яд, че не пихме кафе ... 
- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
Мноооо ми е густо като видя мацка в Баварка
Не е рядкост тая гледка бе, що така пишете
или поне във Варна се намират такива.
Не е рядкост тая гледка бе, що така пишете
My BMW history:
'91 E36
'97 E36