Подгрев задно стъкло
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
			23 мнения
			 • Страница 2 от 2 • 1, 2

- signala
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: BMW
Anthony_J написа:То май Е34 няма без подгрев, камо ли Е39. Просто както му казаха по-горе, подгряването на огледалата е свързано със сензора за температура. Той каза, че сензорът му работи, ама хич не се замисли защо е закачено подгряването към него. И че лятото няма да работи, а само при температури под нулата.
Д варно сега се замислих но това е глупаво ако е вярно че само под нулата работят защото не само под нулата страничните огледала се изпотяват и нищо неможе да видиш на тях,не говорим само да ми ги размразява.
- signala
- кандидат ентусиаст
- 

Благодаря на всички за идеите и коментарите,но малко се отконихме от темата,никои ли незнае каде може да има реле в цялата тази схема   Би трябвало да има защото нали само се изключва след някво време или като се размрази ли?
 Би трябвало да има защото нали само се изключва след някво време или като се размрази ли?

Би трябвало да има защото нали само се изключва след някво време или като се размрази ли?
 Би трябвало да има защото нали само се изключва след някво време или като се размрази ли?- safety car F1
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: e61 n52b30
safety car F1 написа:подгряването на огледалата и задното стъкло работят без значение колко градуса е температурата вън
Подгряването на огледалата и пръскалките на предното стъкло се включват автоматично при температура под 3 градуса, но все ми се струва, че и когато пуснеш подгряването на заното стъкло се включват и огледалата

- Dozo
- младши ентусиаст
- 

- Кара: e39 520i
Абсолютно.Вчера ги тествах понеже смених едното стъкло на страничното огледало.bmwmania написа:safety car F1 написа:подгряването на огледалата и задното стъкло работят без значение колко градуса е температурата вън
Подгряването на огледалата и пръскалките на предното стъкло се включват автоматично при температура под 3 градуса, но все ми се струва, че и когато пуснеш подгряването на заното стъкло се включват и огледалата
Всеки има значение,иначе никой няма значение.
		- ICE
- Ледения
- 

- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
 Още една идея:
  Още една идея:Ако стъклата на огледалата на колегата са сменени с такива, които не са оригинални, много е вероятно да не работи подгревната функция.
- signala
- кандидат ентусиаст
- 

Подгряването на страничните огледала не ме интересува особено много,но проблем ми е задното стъкло там е кофти като не работи подгрева.Има една тема с бушоните кой за какво е,но в нея никаде не пише кои е за подгрева на задното стъкло?по принцип си ги прегледах всички и нямам изгорял,но ако някои знае кои е точно бушона ще сам благодарен.И дали има някви релета които да проверя?

23 мнения
			 • Страница 2 от 2 • 1, 2