Подгрев огледала
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
58 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ivo752
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60,530Д
- Мечтае да кара: влака
Подгрев огледала
Здравейте,имам вече откакто се застуди голям проблем-огледалата се изпотяват немога да разбера имат ли ,нямат ли подгрев незнам и ако нямат дали може да им се сложи 

- baga
- младши ентусиаст
-
- Кара: e90 320d 163hp 2006
Огледалата си имат подгрев, който е включен постоянно. Провери да не ти се е извадила клемата. Тя е на гърба на огледалото.
- ivo752
- младши ентусиаст
-
И на двете ли ,защото оня ден го отварях шофьорското и буксата си беше тамbaga написа:Огледалата си имат подгрев, който е включен постоянно. Провери да не ти се е извадила клемата. Тя е на гърба на огледалото.

- ivo752
- младши ентусиаст
-
Отваря се откъм гърба пласмасата напъни с една отверка и тя излиза само внимавай като я слагаш обратно да не счупиш щипките ,че аз на мойто им е..х мамата,а самото стъкло не посмях много да го напъвам да не го спраскам.plamen_hh написа:Мойто дясното не работи каде е тая клейма как се разглобява това огледало изобщо знам че на е30-ките почти винаги се чупеха като им вадиш стъклото
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
може и да нямаш , при фейслифта няма копче за включване и подгрева си се пуска автоматично , най-якото е , че грее и пръскалките на капака 

- ivo752
- младши ентусиаст
-
Аз нямам копче за подгрева освен ако не се включва заедно с това на задното стъкло или пък автоматичноV-max написа:може и да нямаш , при фейслифта няма копче за включване и подгрева си се пуска автоматично , най-якото е , че грее и пръскалките на капака

- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70
plamen_hh написа:Мойто дясното не работи каде е тая клейма как се разглобява това огледало изобщо знам че на е30-ките почти винаги се чупеха като им вадиш стъклото
Дърпаш самото стъкло на огледалото и то пада на 4 щипки се държи имаш отзад две клейми или повече зависи от модела и екстрите,ако някоя е клеасала или се е измъкнала не бачкат наскоро сменях огледалото и ми се наложи да го монтирам и размонтирам няколко пъти,само стеклото дърпаш с ръка,никакви остри предмети,че цената му е 188,92 лв оригиналното от официалното представителство
- ivo752
- младши ентусиаст
-
Днес ги оварях и двете огедала/махах им стъклата/и видях ,че самите огледала нямат букси за подгрев не видях и да идват кабели за подгрева само онази дето е отзадната страна на огледалото която е за моторчето.Дали има някакъв вариант да се сложи подгрев на тея огледала освен,че трябва да се купят огледала които имат подгрев какво друго трябва да се направи с тоците по точно 

- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
На самото огледало има реотан (тънка лентичка подобна на задното стъкло) който е перпендекулярен на земята.
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
vavilon написа:На самото огледало има реотан (тънка лентичка подобна на задното стъкло) който е перпендекулярен на земята.
Пич май си се объркал, това не е реотан а лентичката от която започва извивката на огледалото за така нареченото сляпо виждане (май така му викаха, огледалото е малко извито в предния си край и позволява да видиш какво става малко по в страни от колата, това което с обикновенно право огледало не може да се види), освен ако аз не съм нещо в грешка де.
- ivo752
- младши ентусиаст
-
"kiko™" за това си прав,по принцип на Вентото имах незнам точно как да го нарека-нещо като много тънка платка,която беше залепена на гърба на огледалото и тя грееше,но се пускаше заедно с копчето за задния джам,а тука нема ни кабели ни нещо такова.То би трябвало да е нещо подобно ,но незнам каде трява да се свърже ако взема от друг автомобил?kiko™ написа:vavilon написа:На самото огледало има реотан (тънка лентичка подобна на задното стъкло) който е перпендекулярен на земята.
Пич май си се объркал, това не е реотан а лентичката от която започва извивката на огледалото за така нареченото сляпо виждане (май така му викаха, огледалото е малко извито в предния си край и позволява да видиш какво става малко по в страни от колата, това което с обикновенно право огледало не може да се види), освен ако аз не съм нещо в грешка де.
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
Може да го нямаш като опция, за това да нямаш и кабели които стигат до огледалото (на пример колите които нямат халогени нямат и кабели които да стигат до местата за халогените), та ако си намериш огледала с реотан както ти ги обясняваш прекарай си жици и ги вържи за инсталацията за подгряване на задното стъкло и си готов 

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Ако нямате подгрев на огледалата, и Ви трябват огледала с подгрев, около 2 часа време да чакате ако помагате и сте в джаза. Супер лесно става, като знаеш какво правиш.
Вече оборудвах една Е36 с такива, колега е супер доволен. 

- ivo752
- младши ентусиаст
-
Я ме открехни на далавератаNikiNikolov написа:Ако нямате подгрев на огледалата, и Ви трябват огледала с подгрев, около 2 часа време да чакате ако помагате и сте в джаза. Супер лесно става, като знаеш какво правиш.Вече оборудвах една Е36 с такива, колега е супер доволен.

58 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4