масло за двигателя.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
			54 мнения
			 • Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4

- simke78
 - кандидат ентусиаст
 - 

- Кара: BMW E63 650
 - Мечтае да кара: BMW М6

Колеги,като сменях маслото забелязях,че в комплекта с новия маслен филтър има едно гумено уплътнение и една медна шаиба.За гуменото уплътнение ми е ясно,но за тази шаиба не точно,защото като извадих стария маслен филтър ниамаше такава.Видях каде може да стои,но такава нямаше когато отворих за да сменя масления филтър.Вие какво ще кажете,при вас имало ли е такава шаиба?
Мерси

Мерси
- Ivo_Borisov
 - старши ентусиаст
 - 

- Кара: E39 530D

simke78 написа:Колеги,като сменях маслото забелязях,че в комплекта с новия маслен филтър има едно гумено уплътнение и една медна шаиба.За гуменото уплътнение ми е ясно,но за тази шаиба не точно,защото като извадих стария маслен филтър ниамаше такава.Видях каде може да стои,но такава нямаше когато отворих за да сменя масления филтър.Вие какво ще кажете,при вас имало ли е такава шаиба?
Мерси
Колега според мен е за пробката за източване на маслото,понеже като сменях моето и шайбата пасна по размер на тая която беше долу на пробката.

- **Novobraneca
 - ентусиаст
 - 

- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
 - Детайли за колата: С чио чипс :D

Ivo_Borisov написа:simke78 написа:Колеги,като сменях маслото забелязях,че в комплекта с новия маслен филтър има едно гумено уплътнение и една медна шаиба.За гуменото уплътнение ми е ясно,но за тази шаиба не точно,защото като извадих стария маслен филтър ниамаше такава.Видях каде може да стои,но такава нямаше когато отворих за да сменя масления филтър.Вие какво ще кажете,при вас имало ли е такава шаиба?
Мерси
Колега според мен е за пробката за източване на маслото,понеже като сменях моето и шайбата пасна по размер на тая която беше долу на пробката.
За пробката на маслото е
ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК 
 [OO==[|][|]==OO] 
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070
		Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070
			54 мнения
			 • Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4