Футболен отбор на БМВ Клуб България

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от n1tr0s0x1d3s1st3m » 26 Окт 2008, 20:01

Абе това не са баш "грешки"... А става закономерност... :(
От мача с ФРГ няма желание за игра и винаги става едно и също:
първите 10 мин ги смачкваме, после, до края на мача, ни (...) майката...

И като правим една атака - единствените пасове са ни напред (и там вече топката се губи)... А може да върнем топката назад, да си поразцъкаме, да си излезнат малко от полето и тогава да правим нещо... А не да се опитваме да градим атака като са всички в половината си... безсмислено е... Като са се прибрали и водим в резултата - да си разцъкаме отзад пък те ще ни дойдат...
Дето всеки вика: "не се откриваме"... ами всички като са се прибрали е нормално да няма празни пространства където да търсиш топката...

И много се забравяме напред, на контраатаки не се връщаме и стават много опасности пред нашата врата... (то така им влезнаха и двата гола). От тяхни постепенни атаки не произлезе нищо, само от контраатаки (според мен)...

А така както играем сега е много безумно - разчита се единствено на индивидуалности и никакъв колектив, пасове... А футболът е колективен спорт...
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа...
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето ;) не карай пил - стигни жив!

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 26 Окт 2008, 21:25

това се получава понеже излизате с нагласата требва да биеме на всека цена дъра бъра.......истината е че трябва да играем за кеф и тогава нещата ще станат...сеедно играеш в квартала за кеф....поне аз така мисля.....иначе става едно удървяне и нищо не се получава :)
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер :idea:

поздрави

Изображение
Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gugichamp » 27 Окт 2008, 12:04

за съжаление доста слабо играхме :confused:
от свинята лебед не става...

ентусиаст
Аватар
Кара: KIA
Мечтае да кара: E39 M5

Мнение от THE DUNK MACHINE » 27 Окт 2008, 13:29

Reportera написа:истината е че трябва да играем за кеф и тогава нещата ще станат...сеедно играеш в квартала за кеф

И веднага се почва "айде по-сериозно" "стига с тия пети" "не се лигавете" "несериозно играеме" :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
THE ONE & ONLY E30

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 27 Окт 2008, 14:37

Сами се бихме!
Жалко е :(
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 27 Окт 2008, 19:18

момчета трябва да си променим мисленето. Победихме в първите пет мача и си помислихме че това е достатъчно, да ама не, трябва да играеме за кеф и да си вкарваме положенията. Срещу ЦСКА направихме страшно слаб мач никои не игра на познатото си ниво. Даите да се стегнеме и да почнем пак да ги разцъкваме, дигаме главите и гледаме напред има още 20 мача до края даите да ги изиграем за наше удоволствие и да си направиме кефа. Нали това е идеята на тази лига.
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...
Изображение

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 27 Окт 2008, 21:15

имено това имах предвид!!!
Много ми се играе а трябва да чакам още 2 седмици...... незнам мисля да рискувам по рано....ма малко ме е шубе :) ще го поумувам и ще говоря с Мето кога да почна....
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер :idea:

поздрави

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: KIA
Мечтае да кара: E39 M5

Мнение от THE DUNK MACHINE » 28 Окт 2008, 10:24

Милене заеби тия простотии - знаеме че ти се играе и искаш да помогнеш на отбора ама не си заслужава - има и втори полусезон за две седмици нема да станеме последни ;)
THE ONE & ONLY E30

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от n1tr0s0x1d3s1st3m » 28 Окт 2008, 12:14

ахам, нема смисъл да се предобриш по-рано и после пак по лекари да се размотаваш :(

А иначе аз си мисля, че всички тук играем за удоволствие... Мен лично много ме кефише в началото мачовете какви хубави атаки с едно докосване си правихме и другия отбор само гледаха :)

Та дано има повече настроение за да могат да стават такива разигравания :)
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа...
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето ;) не карай пил - стигни жив!

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 28 Окт 2008, 12:41

то и аз толкова ще помогна ама хайде....:)Валката се справя по добре от мен! Просто ми се играе... ;)

поздрави

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 28 Окт 2008, 13:41

Случило се е така, защото излъгах Мето, че ще дойда! :mhihi:
За другия мач няма да прогнозирам дали ще присъствам и всичко ще е ОК :twisted: :P
(с кой играете другата седмица впрочем? дата/час?)
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Дружба Тийм
Аватар
Кара: Trabant 601'S
Детайли за колата: машина човечееее

Мнение от sinqta_strela » 29 Окт 2008, 15:44

Събота, 01.11.08, 14:30, СС, Форумна лига,
осми кръг, Хеттрик vs БМВ
:idea:

Всички 14:00 там :!:
долен хранител
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 5er

Мнение от aero » 29 Окт 2008, 17:06

Паце, съгласен съм брат, трябва да се подава назад повече и да градим постепенно атаките. Играем с прекалено голямо напрежение, всякаш ще ни колят, ако сбъркаме някое отиграване. Играем за удоволствие и съм сигурен, че пак ще мачкаме наред. Айде много здраве и до събота 8)
Изображение

Изображение

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 29 Окт 2008, 17:09

Напълно подкрепям Фифо и Пацо,
много истина казаха пичовете ;)
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 30 Окт 2008, 10:29

така е момчета първите мачове си цъкахме много спокоино, за кеф, после станахме като другите( ФРГ ) траа да се бие, траа да сме първи. Ние сме над всички отбори в тая лига. Наистина като играеме с едно. връщаме назад и целта не е непременно да отакуваме, нещата сами си се нагласят, другите отбори само седят и гледат играта от близо. :!:
Така че даите да си се върнем към наща си игра :twisted: :evil:
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата