Случаят FENS_ ПРИКЛЮЧИ УСПЕШНО ! ! !

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 27 Окт 2008, 21:57

:mhihi: :mhihi: Ебати самодееца.Баце бегай да му строшиш канчето или десната ръка та повече да не бара бояджийски пистолет.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gottlos » 27 Окт 2008, 22:24

Не си схванал идеята колега! Тоя е искал да те прави стелт някакъв,да не те хващат куките с радарите!

Гони го до дупка!Мен ме хванаха бесните,като гледам какво ти е направил с колата,а за теб незнам!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 27 Окт 2008, 22:38

[quote="SaSo"][/quote]

Сетих се май за кой инвалид ставаа дума ... маа да ти кажем има и много по фрапиращи случай .... Сега щи разкажа :mhihi:
Захванал съм се да пастирам една кола ... аз попринцип си работя само с пасти на 3М с поне 4 вида за да стане както си трябва,и някакъв пишлегар слиза от некфа Omega (opel) и почва да ме разпитва ....

-Бате ,бате ... какво праиш и с какво го правиш ... и му викам :
-Тее гледай ако искаш, нямам време да ти обяснявам сега :mhihi:

Пита ме момчето от къде да си закупи пасти.И му викам отсреща на ъгъла има гъби и пасти (обикновенни) за "домашно" пастиране .Мааа изрично му казах да внимава какво прави ,да не оплеска нещо !

След 20-30 мин пристига баща му бесен, с omega-та с капак станал на пу*ка !!! Вика :

-Тоя ли ти показа как се пастира кола. И малкия отговаря:
-Да.

И аз стоя втрещен и се чудя какво е станало :shock: И в последствие разбрах ... Той нашия си помислил ,че машината с която пастирам е флекс ,и съм си сложиш просто гъба и си търкам там :mhihi: И нашия си сложил гъбичката ,цвъркнал малко паста и почнал да си изграе... при което предния капак ... маа буквално на пу*ка ... беше изгоряла боята от търкане ... като го е бил турнал на обороти, не ми се мисли какво е било :mhihi: ... И там последва един як шамар зад врата ,от страна на бащата ... Човека си извини,и си замина :mhihi:

Таааааа има ги всекви !

:mhihi:
Последна промяна ///vlado на 27 Окт 2008, 22:48, променена общо 5 пъти

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325i » 27 Окт 2008, 22:39

Виждал съм слагани от него ламбо дорс!
Пълен провал! Трябва да му се счупат и ръцете и краката на този боклук!
Пантите за вратите представляват ръждиви планки, които са с 10 заварки и издържаха седмица две...и се счупуха амортесиорчетата...след това съвсем се дочупи едната. Вратите се клатят и имат луфтче около 3-5см при уплътнението. Срязал е кабелите които отиват във вратите и колета няма ел. стъкла централно итн.
Срявал е пластмасовите калници, които струват колкото циганския му сервиз за тези скапани панти. Ще гледам да ги снимам...няма да повярвате какво представляват пантите за 600лв без монтаж :shock: 2 ръждиви винкела...
Бед лук също е правил на тази кола...заварил е ръждиви ламаринки, които пускат ръжда в/у фаровете и ги е пръснал със спрей макс 1 ръка!
Също е монтирал ксенон и преден ляв мигач и заден десен габарит не работят...нямат бушон...ако се сложи бушон спирачката на колата става все едно даваш на контакт. Ако не я пуснеш не може да угасне...

Голям боклук е фенса!!!
Евала на тунинга! Тунинговайте при нас!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Rijo » 27 Окт 2008, 23:00

Любо, защо не отиде при тенекето ....
Fear написа:А под "голфаджия", да се разбира човек, който е олигофрен зад волана, а не че кара Голф. ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 27 Окт 2008, 23:15

маи бая хора са се опарили от тоя , кво чакате ами не му направите едно групово посещение да го почупите. Това ако е моя кола ще го закова на тунела в Пловдив до Тримонциум с пирони в гърлото :!:
It`s party time !

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 27 Окт 2008, 23:25

Ебати некадърното :shock: То с уста да плюеш лака по-добре щеше да стане :mhihi: Незнам при толкова недоволни клиенти как са го оставили да работи ми не са го запалили :roll:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от lyubobg » 28 Окт 2008, 0:00

Rijo написа:Любо, защо не отиде при тенекето ....

беше зает :)

Потребител
Аватар

Мнение от lyubobg » 28 Окт 2008, 0:03

BMW_325i написа:Виждал съм слагани от него ламбо дорс!
Пълен провал! Трябва да му се счупат и ръцете и краката на този боклук!
Пантите за вратите представляват ръждиви планки, които са с 10 заварки и издържаха седмица две...и се счупуха амортесиорчетата...след това съвсем се дочупи едната. Вратите се клатят и имат луфтче около 3-5см при уплътнението. Срязал е кабелите които отиват във вратите и колета няма ел. стъкла централно итн.
Срявал е пластмасовите калници, които струват колкото циганския му сервиз за тези скапани панти. Ще гледам да ги снимам...няма да повярвате какво представляват пантите за 600лв без монтаж :shock: 2 ръждиви винкела...
Бед лук също е правил на тази кола...заварил е ръждиви ламаринки, които пускат ръжда в/у фаровете и ги е пръснал със спрей макс 1 ръка!
Също е монтирал ксенон и преден ляв мигач и заден десен габарит не работят...нямат бушон...ако се сложи бушон спирачката на колата става все едно даваш на контакт. Ако не я пуснеш не може да угасне...

Голям боклук е фенса!!!

Колега - пусни снимки моля те :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Z3 Roadster 3.0, E39 2.0, E66 2006
Мечтае да кара: Само BMW

Мнение от Lilo Dochev » 28 Окт 2008, 1:37

BMW_325i Благодаря за доброто описание колега!!!

Ето момчета, темата с колата ми!

http://tuning.bg/forum/viewtopic.php?f= ... a&start=60

Потребител
Аватар

Мнение от lyubobg » 28 Окт 2008, 9:16

http://tuning.bg/forum/viewtopic.php?f= ... a&start=60

МнениеЗаглавие: Re: Как слагахме Lambo doors на Clio и намръщване на къпака
МнениеПубликувано на: Вто Окт 28, 2008 1:01
професионален шофьор
Аватар

Кара: Renault Clio 1.8 16V
Понеже зачестиха питанията смятам да напиша подробно през какво съм минал за да изглежда клиото на глед, като тиква на плет, а в същото време само аз си знам колко проблеми имам с него.

Миналата година сигурно по тва време беше, се запознах с Фенса тук във форума. Човека си каза, че прави ламбо дорс, с което ме зарадва много и се разбрахме да се видим и да си каже професионалното мнение. Видяхме се. Каза, че ще отнеме 1, 2 седмици, което си е прилично време за тази арнотийка. Имаше проблем с мястото му на работа, та се премести в Орландовци. Както и да е, след студентския празник (8ми декември 2007г.) на 9ти му я закарах, че да я подфаща. Датата на която си я прибрах (с мисли дали някога пак ще я видя) беше ако не се лъжа на 1ви Март. Но това не е най-важното. Докато колата беше при него имах време да обмисля допълнително тунинг проектите си и понеже разполагах със средства, му поръчах да ми направи и предния капак както и да ми сложи ксенон. Таа ходих 1 път да си видя колата през тези няколко месеца. Беше със свалени врати, разколачена...абе кипи творчески процес. Интересното беше в датата в която отидох да си я прибера...Отидох вечерта да си прибера колата. Фенса ми я показа. На първо време сичко си изглеждаше супер. Обясни ми цаката по която по специален начин да си отварям и затварям вратите, защото то не е за прости хора, а си е един сложен процес. Забелязах в тъмницата, че шофьорската врата беше леко поодарена отдолу, но понеже не съм конфликтна личност и смятам, че колите са за да се забавляват хората, а не да си създават проблеми и си замълчах. Тръгнах си с объркани чувства..дали бях щастлив или не и аз незнаех, защото в главата ми бумтеше мотора на колата, който беше спекъл до толкова маслото за тия месеци, в които беше прашасвала колицата ми там, че все едно карах не 4 а 8 цилиндяра... Както и да е, колата се разработи, сипах бензинец и хаиде към приятелката ми, че да се похваля. По пътя обаче имах нещастието да мина по жълтите павета, където усетих как шофьорската врата просто ще падне. Стиснах я с дясната си ръка и си казах..."може би така трябва да бъде"... Стигнах до приятелката ми..похвалих се уж, междувременно видях, че колата беше ударена на още 1 място (явно в "сервиза" нещо беше паднало върху дясната страница на колата и беше ожулило боята) и си се прибрах. Стигам на паркинга и понеже буксите с кабелите от централното и прозорците са откачени (защото трябвало да си купя някакви си неща, с които да ги свържа, понеже като се отваря вратата нагоре и кабелите са къси и не стигат), тръгвам да заключвам с ключа...нестава...вратата е до толкова изместена назад, че ключалката не може да заключи...Хайде звъна на Фенса, казвам проблема, разбираме се да му я закарам, че да я оправи и хайде на платения паркинг. Закарах я. Почна да се заключва...е направих му забележка, че колата е чукната..той се направи на ударен и каза, че можел да я боядиса, но аз толкова време си я бях чакал колицата, че само исках да си я взема читава.

След няколко седмици (а може би нямаше и седмици...не помня вече, беше много отдавна) си паркирам колата, тръгвам да излизам, чувам 1 път - прас..., при което вратата натежава в ръцете ми. Шашнат, но разбирайки какво се случва (единия амортисьор се е откачил) затварям вратата и звъня на Фенс да му кажа какво се случва и се разбираме пак да я карам да я оправя. Отварям вратата да си влезна, чува се още 1 път..прасс.. и изпуска и втория амортисьор. Хайде викам 1 приятел на близо да помага. Закачихме амортисьорите, въпреки че на единия легълцето се е счупило. Закарах я на Фенса, оправи я...регулира я там, както си трябва и си заминах.

Междувременно си дооправих предния капак, защото веждите бяха криви...

Иииии един хубав ден пак си влизам в колата, пак прас...но този път не е амортисьор, а просто вратата както си стърчи във въздуха, тръгва да пада настрани. Хайде пак Фенс..пак бия път от Младост до Орландовци... Тоя път се оказа че лагера дет държи вратата се е строшил..Смени го Фенса и си заминах. Значиии интересни факти са: При скорост 170км/ч шофьорската врата (която е по проблемна) се отваря с около 2 пръста отгоре от към прозореца и вътре нявява прилична струя ветрец. Надали някой от вас, който чете темата ще ми повярва, но на магистрала Хемус ме е удряло камаче по бузата докато карам. За тези месеци които минаха, пантите пораждясаха и когато си отваряш и затваряш вратата, все едно слушаш как Титаник потъва.

И така мили ми колеги. Имах и още изживявания с тез врати, но вече написах доста. Да, пинизчийско е кат спреш и вирнеш вратата, но като знаеш през какво си минал и какво е да караш по тоя начин...ти минава кефа от погледите вперени в теб...

Не обичам разправиите, не обичам да топя храта, но съм длъжен да кажа на бъдещте тунинг-маняци, да внимават на кого си доверяват автомобилите!!!

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 28 Окт 2008, 9:33

за по 75 кинта на детаел толко :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS;E30 325i
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Helix » 28 Окт 2008, 10:38

Юзър написа:за по 75 кинта на детаел толко :mhihi:

Много правилно го е написал колегата!За каквото си плащаш това получаваш единствените виновни сте вие!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 28 Окт 2008, 10:51

Helix написа:
Юзър написа:за по 75 кинта на детаел толко :mhihi:

Много правилно го е написал колегата!За каквото си плащаш това получаваш единствените виновни сте вие!

Ми за 75 лв да не се пише "бояджия " тогава....какво означава за толова пари толкова. Това не е нещо, което днес го правиш, и утре пак трябва да го правиш за 200лв. Или се разчита повече на хора, които не знаят колко е средната цена за тази услуга, за да им направи впечатление, че е доста евтино?
Да напише тогава "Боядисвам евтино, за качество не отговарям" и да се знае!!!!
Не е трябвало да му плаща колегата, ми да се върне там с още две момчета и да "затворят" сервиза!!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: 12' F30 335i

Мнение от taba4ko » 28 Окт 2008, 11:18

///vlado написа:
© написа:

ммм много зависи какви матеряли се използват и в какво количество :)

е добре де. да предположим че е купил най-добрите марериали и е направил перфектните пропорции. кел файда че не може да боядисва а само набутва хората за излишно скъпи неща. номера е в умението - с 2 думи дали го бива за бояджия, и ако е така ще ти каже после ако искаш този ефект, купи си това. ако искаш малко по-ефтино но пак да стане, купи това и това. естествено като казвам това имам в предвид не клиента да обикаля по магазините, а майстора му казва с какво ще му направи колата като по този начин ти калкулира и цената за работата при достигане на определено ниво на качество все пак.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата