Нова сбирчица?
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Нова сбирчица?
Ясно е, че няма да се съберем пак толкова коли, но все пак...
Колегите от Е46 ще си правят сбирка в неделя, времето го дават хубаво (тоя път може да си измием колите), мястото изглежда добре... що да не се джойнем?
Също е ясно, че едва ли хора ще бият път от РВ или другаде, ма все пак всеки ще бъде добре дошъл.
Предполагам, повечето от нас са минали през Е46 треската и повечето от тях искат да минат на треската Е9*, така че ще имаме доста теми за лаф.
Какво ще кажете?
Колегите от Е46 ще си правят сбирка в неделя, времето го дават хубаво (тоя път може да си измием колите), мястото изглежда добре... що да не се джойнем?
Също е ясно, че едва ли хора ще бият път от РВ или другаде, ма все пак всеки ще бъде добре дошъл.
Предполагам, повечето от нас са минали през Е46 треската и повечето от тях искат да минат на треската Е9*, така че ще имаме доста теми за лаф.
Какво ще кажете?
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
BMDrago написа:Има едно много финно местенце на 15-тина км. от София точно преди Железница-в дясно има едни езерца,брезова горичка,пейки,беседка и най-важното паркингплац.Мястото е на припек,сега отремонтираха пътя между Бистрица и Железница(нов асфалт,нови канавки,нови мантинели)и е много приятен за каране.Може да се съберем там,а ако пък ви се вижда далеко може и на някоя бензиностанция в краен случай
Плаца се пада зад снимкаджията
BMDrago написа:V-max написа:мястото изглежда супер и за есенни снимки , а отвориха ли от околовръстното нагоре към Бистрица ? Там само с Черокито минавам , с М-пакета не смея![]()
Не! Както написах:ще е затворено поне още един месец.
Маршрутите са следните:
-бул."Черни връх">село"Драгалевци">село "Симеоново">село"Бистрица">село "Железница"
-бул."Симеоновско шосе">село "Симеоново">село"Бистрица">село "Железница"
-село"Горубляне">село"Панчарево">село"Бистрица">село "Железница"
![]()
![]()
- S_GonzaLes
- младши ентусиаст
-
Аз съм твърдо ЗА! поне тоя път ще съм си с моята кола
- Нека като се разбере да пуснеме точния час иначе доколкото разбрах става дума за тая неделя 02.11

- SKISA
-
-
аз завися от часа на срещата! иам да се катеря по покрив за около 2ч и ако не съвпадне с мойте гълъбни изпълнения ще дойда с вас....!!!
- Sapa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 545i
тъкмо повод да се похваля
Айде! Ако успея да се върна у Софето тогава ще дойда ви покажа току що завършилия тунинг с компресор на моята Е60ка
Продавам тунинг кит за 335i на Vishnutuning (http://www.vishnutuning.com/RevIICAN.htm) - тестван 30 хил. км на 390 к.с. и 550 Нм
- SKISA
-
-
Re: тъкмо повод да се похваля
Sapa написа:Айде! Ако успея да се върна у Софето тогава ще дойда ви покажа току що завършилия тунинг с компресор на моята Е60ка
еее аман!па нема да съм с най-бързата Е60ка!

мое да не ни върват най-мноо ,ма сме най-известни и най-дебели....

- SKISA
-
-
GaD написа:виж за най-дебели да, ама известни...?!
Аз сигурно няма да мога да дойда...на няква сляпа дегустация съм неделя...![]()
айде почваме да си ги мериме..!! лафа е такъв-ако сметаш друго ше си дадеме рейтинга малко на бат бойко! аз дегустация също иам ,ма ше я отложа за благото на сбирката! само покрива не мога да си отложа,че иначе ше си конкурирам къщата с на абсикс кабриото....
- vodkarulez
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive
- SKISA
-
-
фукльо!
мойта па зе първо място ,ма у никой раздел!
са последно ше се ходи ли некъде и в колко да вида кога да кажа да почне да вали,та да си слезна от покрива да дойда...!?

мойта па зе първо място ,ма у никой раздел!

са последно ше се ходи ли некъде и в колко да вида кога да кажа да почне да вали,та да си слезна от покрива да дойда...!?
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
absix написа:Идеално, хем няма да има КАТ, хем няма да има нужда да се прибирам от кръчмата![]()
![]()
Жалко, че няма с кой да ида... все пак имах Е46, което взе II място на събора през 2007.
Е, че какво като няма с кой да дойдеш, ние нали ще сме там

TUZara` написа:Срещата пак ли ще е в София ?
Да, който има желание да дойде от друг град е добре дошъл

29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series