Нова сбирчица?
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
къде тва ,бе!? питам,питам....никой не казва.последно тва там на железница ли къде...!? и като е в 10 кога ше си измия колата бе...!!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
To са тия дни е сухо... нема кво да й миеш... набери се по някой булевард с 140-160км/ч да я духне вятър и си готов
Ае как може в неделя в 10 сутринта, че и извън София (демек ще се става още по-рано)... тия са луди...

Ае как може в неделя в 10 сутринта, че и извън София (демек ще се става още по-рано)... тия са луди...

- SKISA
-
-
аз съм почти сигурен...на омв-то на студентски -тва след техническия ли имате впредвид!? дет ое преди дървеница ,преди светофара!?
- SKISA
-
-
днес се състоя един малък събор...!!!абсолютно ен очавах толкова много народ да се съберем. не съжалявам ,че нямаше подредени снимки ,щото и без тва не бях се измил
...
тъй като си тръгнах пръв/че ме чакаха ските да си зема\ очаквам снималите да качат ,квото са снимали.
момчета /и момичета де/ беше ми приятно да ес запозная с тези,с които не бях се виждал...

тъй като си тръгнах пръв/че ме чакаха ските да си зема\ очаквам снималите да качат ,квото са снимали.
момчета /и момичета де/ беше ми приятно да ес запозная с тези,с които не бях се виждал...

- SKISA
-
-
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series